פסיכו לוג(שולט) |
לפני 17 שנים •
7 בינו׳ 2007
הננו מתכבדים להזמינכם לCBT של הרך הנולד...
לפני 17 שנים •
7 בינו׳ 2007
פסיכו לוג(שולט) • 7 בינו׳ 2007
תמיהה
אני מסתובב פה באיזור קצת מעל שנה. בתקופה הזו עוד לא יצא לי להיתקל בפעילות/פגישה/בילוי שאיננו מלא בסימנים בדס"מים. מה נסגר?! למה כל דבר חייב להיות מעורב בסטייה? בוקי נאה למשל היה וודאי שואל: אי אפשר להנות סתם מדברים בלי ללכת מכות ולכסח תוך כדי כך? ובניסוח מעודן יותר - אני באמת לא מבין. מדהים שכל בילוי חייב להיות עם סימנים בדס"מים. לפעמים אני רוצה לצאת לבלות סתם, ואין אפשרות כזו כאן. הגעתי לאחת המסיבות לאחר שפורסם שהולכת להיות בה שתיה ומוזיקה. בלי שום "תוכנית אומנותית". באמת לא היה משהו מתוכנן. אבל סשני ראווה לא מתוכננים מראש? אוי. היו גם היו. נסיתי לדמיין לעצמי פעילויות שגרתיות נוספות שלכם. תעירו לי אם נדמה לכם שקיבלתי מושג מוטעה: -חופשה בצפון- "היי, הכל מוכן? תשמע הבאתי כמה דיסקים ונרגילה, נתפוס קצת ראש טוב בצימר. מה אתה מביא איתך?" "ארזתי מסמרים, חבלים, שרשראות, סרגל מתכת, מצבטים, פלאייר, קונגו, ועוד כמה דברים" "ארר... אנחנו הולכים לשהות בצימר? או לבנות אותו..? לא הבנתי.." -חוג בישול ביתי- "ומה את הכנת יקירתי?" "אני הכנתי עוגת גבינה עם פלחי אפרסק מוקרמים" "המממ הקרם מעולה, הפירות מפתים, אבל היכן הפלפלים?? שוב שכחת לפזר סחוג למעלה?" -פיקניק- "אוי אני כל כך נמוגה מהנוף המקסים, השכיבה על שמיכה משובצת בלב האחו... לשמע קולן של הציפורים הנודדות ושאר חיות הבר החופשיות..." "אכן האין זה כה נפלא אהובתי? לשכב כך בשמש האוויר ההרים המרענן... הלב שלי יוצא ועורג, אני פשוט מוקסם! אגב, הבאת את המגלב עם המחטים?" "פאק! ידעתי ששכחתי משהו! אוף. לא שווה". "בעעע. בואי. חוזרים הביתה". -שבת- "דני! אני יכולה להבין למה לעזאזל אתה שופך את השעווה של נרות שבת על אחותך? כמה פעמים אמרתי לך: אסור סשן בשבת!" -ברית מילה- "הנכם מוזמנים לCBT של הרך הנולד. הCBT יתקיים בשעה 13:00. נא להגיע בזמן. (מילת ביטחון: דא דא)" תראו. not all is lost עוד מעט פורים. יש לכם צ'אנס להתחפש פעם אחת לאנשים נורמליים. משועשע ונדהם פסיכו' |
|
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 17 שנים •
7 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 בינו׳ 2007
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 7 בינו׳ 2007
אז לא מזמינים אותך לדברים הכיפיים נטולי הבדס"מ, בשביל זה להכליל?
|
|
walking dead |
לפני 17 שנים •
7 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 בינו׳ 2007
walking dead • 7 בינו׳ 2007
Black Lotus כתב/ה: אז לא מזמינים אותך לדברים הכיפיים נטולי הבדס"מ, בשביל זה להכליל?
|
|
Toxic Princess |
לפני 17 שנים •
7 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 בינו׳ 2007
Toxic Princess • 7 בינו׳ 2007
רוב הפעילויות הגדולות פה של האנשים הם בדיוק בשביל זה.... בשביל שניהיה בחברת אנשים סוטים כמונו בזמן מסיבה, שנרגיש בנוח לעשות סשנים פומביים..
וזה ראוי להערכה במקום להשמצה. לא טוב לך? תארגן מפגשים וניליים. לא טוב לך? אל תשתתף בחלקים הבדסמים תוך כדי האירועים. מה הבעיה? אנחנו באתר סאדו. בוקר טוב מויישלה... אנשים אוהבים להרגיש בנוח להפגין את הסטיות שלהם פה, בשביל זה קיים. אם רוצים להיות וניליים אז בשביל מה להיות פה? בשביל מה להפגש במסגרת מסיבות או ארועים של הקהילה?? הרי כל הקטע שם שמחבר בין כולם זה הבדסמ. אהבה אליו, כמיהה אליו, הנאה ממנו. רוצה סתם לשבת לשתות בירה עם חברים? צא לפאב רגיל. |
|
ורגיליוס |
לפני 17 שנים •
7 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 בינו׳ 2007
ורגיליוס • 7 בינו׳ 2007
איך אפשר לתאר פקניק בלי כמה שוטים וסשן בחיק הטבע?
חתולה צודקת. אני מניח שלאנשים פה הרבה מעגלים חברתיים שלא כוללים בדסמ והם רוב הפעילות החברתית שלהם. במפגשים עם חברי הקהילה הם רוצים לחוות את הדבר שמשותף להם עם השאר. אהבתי את ההומור. |
|
רוקדת ערומה בתאטרון רוסי |
לפני 17 שנים •
7 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 בינו׳ 2007
רוקדת ערומה בתאטרון רוסי • 7 בינו׳ 2007
חתולה פסיכית כתב/ה: רוב הפעילויות הגדולות פה של האנשים הם בדיוק בשביל זה.... בשביל שניהיה בחברת אנשים סוטים כמונו בזמן מסיבה, שנרגיש בנוח לעשות סשנים פומביים..
וזה ראוי להערכה במקום להשמצה. לא טוב לך? תארגן מפגשים וניליים. לא טוב לך? אל תשתתף בחלקים הבדסמים תוך כדי האירועים. מה הבעיה? אנחנו באתר סאדו. בוקר טוב מויישלה... אנשים אוהבים להרגיש בנוח להפגין את הסטיות שלהם פה, בשביל זה קיים. אם רוצים להיות וניליים אז בשביל מה להיות פה? בשביל מה להפגש במסגרת מסיבות או ארועים של הקהילה?? הרי כל הקטע שם שמחבר בין כולם זה הבדסמ. אהבה אליו, כמיהה אליו, הנאה ממנו. רוצה סתם לשבת לשתות בירה עם חברים? צא לפאב רגיל. למה הכל צריך להיות שחור או לבן? מגמה שחוזרת על עצמה פה היא "ההגנה הכי טובה היא מתקפה". לא טוב לך? לך. אל תתלונן, אל תשמיע ביקורת. לא תוקפת אותך חתולה, חלילה, ואני גם לא מסכימה איתו לגמרי.. הרי בסופו של דבר זהו אתר בדס"מ. אבל מה בדיוק עושה אותו ונילי? זה שחייו לא סובבים סביב זה? |
|
teacher(שולט) |
לפני 17 שנים •
7 בינו׳ 2007
אז לפני ההתחממות הגלובלית...
לפני 17 שנים •
7 בינו׳ 2007
teacher(שולט) • 7 בינו׳ 2007
כמו שלוטוס רמזה כאן בעדינות,
אתה לא היחידי שנהנה להיפגש בנסיבות חברתיות BDSM FREE... לשם כך המציאו את המאנצ'ים, שזו בדיוק הפונקציה שלהם, וגם כמובן, את המפגשים הספונטניים בין חברים, שזה בהשפעה ישירה של מעגל החברים ולא בהכרח משהו ''קהילתי''. חלק גדול מאלה שלוקחים חלק במפגשים האלה, מכירים את האחרים שלא רק דרך האינטרנט. מתפתחות חברויות וחבורות של חברים, ולכן רק הגיוני וברור שיהיו מפגשים חברתיים שאינם על טהרת ה-BDSM. ''משועשע ונדהם...'' ושכחת להוסיף גם - ציניקן... מוזר שאלה התגובות שלך, ושאתה מסיק שדבר אינו קיים רק משום שאינך חווה אותו בעצמך. הוצאתי מהמילון שלנו את ההסבר על המאנצ': ציטוט: מפגשי מאנצ' נועדו לספק סביבה בטוחה למתעניינים ומתחילים המעוניינים לקבל מידע, כמו גם לוותיקים בתחום שמחפשים מפגש חברתי ללא סממנים חיצוניים של FETISH או BDSM.
רוב המאנצ'ים מתקיימים במקומות ציבוריים. וככאלה, יש מספר כללי בסיס שנועדו לאפשר לכולם להנות, גם למי שהגיע למאנצ' וגם לוונילים שנמצאים שם בלי קשר. 1. לא להראות צעצועים - אפשר לשמור את זה לאירועים שהם רק שלנו. 2. שיחות "נץ-תרנגולת" - כאשר שולט ותיק מסשן נשלט לא מנוסה בכלל, במאנצ'ים או בכל אירוע אחר. ההגדרה הזו היא נכונה לשני המינים בכל הקומבינציות. המאנצ'ים נועדו להיות סביבה לחדשים לעשות את הצעד הראשון. תחושה זו מתמוססת כאשר מישהו חדש נסחף על ידי וותיק לאיזה כיבוש זריז. 3. שימוש בשמות האמיתיים - חלק מהאנשים שמגעים למאנצ'ים מעדיפים לשמור על האנונימיות שלהם. כך שאלא אם כן נאמר לך במפורש מהם להשתמש בשמם האמיתי, השתמש בכינוי שלהם. 4. להזמין אוכל/ שתיה. - הרבה מקומות מארחים קבוצות גדולות בתנאי שאלה מזמינים מזון או שתיה. תכננו מראש אם צריך וזיכרו להזמין משהו, אפילו כוס קפה. 5. לתקוע את המארחים עם החשבון... - אנשים שמארגנים מאנצ'ים עושים זאת בהתנדבות, על חשבון זמנם הפרטי. אל תתקעו אותם עם החשבון בסוף. וודאו שוב ששילמתם את חלקכם בחשבון ושהשארתם מספיק גם בשביל טיפ, כך שהמארח לא יצטרך להשלים מכיסו את החסר. אם אתם חוששים להיתקע עם חשבון קבוצתי, בו אתם משלמים על הסטייק של זה שלידכם בזמן שאתם שתיתם קפה... בקשו מהמלצר חשבון נפרד. teacher |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 17 שנים •
7 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 בינו׳ 2007
פסיכו לוג(שולט) • 7 בינו׳ 2007
תודה על ההעשרה טיצ'ר
וחתולה, מעניין שדוקא מישהי שחשבתי שמכירה אותי טוב, ואפילו העבירה איתי ערב נטול בדס"מ, לא מפרשת נכון את מטרת הכתיבה |
|