סוכן משנה מבנה |
לפני 17 שנים •
10 בינו׳ 2007
מאמרים אקדמאיים בנושא בדס"מ ואסטרולוגיה.
לפני 17 שנים •
10 בינו׳ 2007
סוכן משנה מבנה • 10 בינו׳ 2007
שלום,
שמי נעלול ואני כותב עבודה סמינריונית בנושא בדס"מ ואסטרולוגיה. קיבלתי כאן המון עזרה (תודה, תודה, תודה) מחברים וחברות כשכתבתי את עבודותיי הקודמות: בדס"מ וקריסטלים, בדס"מ וגרפולוגיה וכמובן, גולת הכותרת: בדס"מ ואלכימיה המעט פרובוקטיבי. מאוד אשמח לשמוע מחברות וחברי האתר, על הקשר האישי שלהם, בין מיקומם הספציפי (כולל אופק) בגלגל המזלות לבין נטייתם הבדסמי"ת. אני מתרכז בעיקר בהשערה שלעוסקות ולעוסקים בפעילות מינית בדסמ"ית, יש שייכות מסוימת למזל כלשהו. (כלומר, לא משנה אם אחת/אחד הוא/היא שולט/ת, נשלט/ת או מתחלף/ת, תמיד אמצא שהוא/היא שייכים לאחד מ-12 המזלות. חשיבותו של המחקר נובעת מהשינויים המפליגים שהתחוללו במספר גרמי השמיים המקיפים אותנו, ולכן מוצעת כאן תרומה מאוד ייחודית להשערת הידע האנושי. מתודולוגיית המחקר היא כמובן כמותית (כי זה מחקר מדעי). יש ברשותי טפסי שאלונים קצרים – אנונימיים לחלוטין! אשמח לעזרה ותודה, המון תודה, מראש. סוכן. כמובן, שאם למישהו/יא יש שאלות נוספות על המחקר, המנחה או המוסד האקדמי המכובד בו אני לומד – אשמח לתת את כל הפרטים. תודה על העזרה. |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 17 שנים •
10 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
10 בינו׳ 2007
זאלופון(שולט) • 10 בינו׳ 2007
אני חושב שזה מאד חשוב ויספק לנו תובנות מרחיקות לכת על עצמנו. כשלעצמי, תמיד הרגשתי שאם סטודנטים לתואר ראשון לא יגדירו אותי, הבנתי את עצמי ואת המשיכה שלי תהיה לוקה בחסר.
עם זאת, אני סבור שההשערה שלך בעייתית במקצת. אם קראת את "בדסמ ורקטומים של נמיות" המבריק, ודאי אתה יודע שרבים מאנשי הבדסמ לא נולדו כלל, מה שמקשה לקבוע שעת לידה מדויקת לשם שיוך למזל כלשהו. מצד שני, זה שום דבר שמפתל קונבנציונליסטי קטן לא יכול לסדר. חזק ואמץ! |
|
סוכן משנה מבנה |
לפני 17 שנים •
10 בינו׳ 2007
שלום מר. זאלופון
לפני 17 שנים •
10 בינו׳ 2007
ראשית, התואר הראשון עוד רחוק ממני. אני בקדם מכינה כרגע, אבל מנסה לכתוב כמו איש מדע אמיתי.
שנית, אמנם "בדסמ ורקטומים של נמיות" אכן מבריק (אתה יודע שיש רק עותק אחד בספרייה הלאומית?) אך "בדס"מ בישראל, זרע של ממותה ותהליכי בליעה בממלכת החי" הפופולרי די קוטל אותו על בסיס מתודולוגי. הרי "בנמייה" נבדקת אוכלוסיית החי, בעוד שאנו עוסקים באוכלוסיית הצומח המטפס. שלישית, כנראה שאתה לא מבריק במיוחד אם אתה אומר שההשערה ש ל י לא תקפה. אפילו המתרגל שלי אמר שזו השערה מעולה. רביעית, אין לי מושג מה זה "מפתל קונבנציונליסטי" אולי לומדים זאת בשלב מתקדם יותר? אתה יכול לסכם לי את זה? חמישית, השערת החלקיק-גל של ממיר רדיואקטיבי סגול (השערת המר"ס) מספקת לי בסיס אפיסטמולוגי לא רע לתיאוריה שלי. זה לא שאני לא מכיר את השערת סלקטיביות נבזית ירוקה קיפול רב סביבתי (השערת הסניקר"ס), אבל הם לא נותנים לי תקציב למחקר שיכלול השערה נוספת, אז וויתרתי. עם כל הכבוד למדע, צריך להיות גם פרקטיים. למרות הביקורת, המון תודה על עזרתך וטופס השאלון כבר בדרך....תמלא אותו לפני יום א'. |
|
dragon fly |
לפני 17 שנים •
10 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
10 בינו׳ 2007
dragon fly • 10 בינו׳ 2007
ובהומור אענה לכם.........
מי הסוחר שלכם? נראה לי שיש לו חומר טוב מאוד............. האמת אני מרותק לשמוע את ההמשך......נשמע מרתק. |
|
סוכן משנה מבנה |
לפני 17 שנים •
10 בינו׳ 2007
לקומודור הזבוב
לפני 17 שנים •
10 בינו׳ 2007
מדוע אתה עושה צחוק מנושא כה חשוב? לא רוצה לעזור - אל תעזור.
בכל אופן, זה באמת לא מצחיק. מדובר על חסך סבתא נשלטת שיש לבני המזלות, וצריך לבחון האם זה תקף גם לכאלו שלא נולדו. |
|