אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

עלאק מיתחלפות עלאק שולטות עלאק נישלטות.

ליאב
לפני 17 שנים • 11 בינו׳ 2007

Re: עלאק מיתחלפות עלאק שולטות עלאק נישלטות.

ליאב • 11 בינו׳ 2007
[quote="רחפנית-הדומית המרחפת"]
ליאב כתב/ה:
אני לא שם את תמונתי בפרופיל כך שאני מרגיש חופשי לומר את תוצאות המחקר.הרוב פה זה לא אמיתי מילבד מעט תמונות שמוכיחות.פניתי בימים האחרונים להמון,אולי מאות.שמתי עוד שם מישתמש בעל אופי שונה עם סוג פניה שונה.איך יתכן שכולן מסרבות ורובן לא עונות לשתי אנשים שונים? איך יתכן שאחרי שהבנתי איך ליפנות אין אפילו רמז לאמת? פאק יש לי אינטואיציות אני יכול לחוש את התימטום שלהן.הן באות להעביר את הזמן,הן חושבות שהן חזקות ואיכותיות במיניות שלהן.זה כמו שאני אבקש מאנשים מגברי גיטרה שהם לא שלי ואצתלם לידם כדי להראות כמה יש לי.מה אתן חושבות שאנחנו הבנים עד כדי כך תמימים משועממות? אתן מגוכחות.אני תמיד אוכל להוכיח אתכן.אני ערמומי ואני יכול להמציא מישתמשים ולארגן תמונות מהאינטרנט,ולהמשיך להוכיח שאתן חראטה בארטה .כדי שתתחילו להכיר אותי ואני אמרתי שאני אחשוף אתכן.אם תרגיזו עוד יותר אני אחשוף את התשובות שהחזרתן לי בפרטי ואני אוציא אתכן חארטה.יום טוב צבועות.

[size=18][b]העיקר המילה עלאק והעיקר שגיאות הכתיב, הניסוח והפיסוק.
אולי נקרא לך עלאק ליאב?

דבר ראשון אני דיסלקט ובישביל זה אני לומד הנדסת חשמל ברצינות.אני רוצה להבהיר לכן שאני לא נילחם בכן ,אלא אני כנוע שלכן .הפסדתי בקרב ועשכיו אני צריך להוריד את הראש ולחכות לשתי המלכות שימלאו לי את חיי.

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך חמישי ינו' 11, 2007 1:55 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
Lilu-FemdoM{Pon}

Lilu-FemdoM{Pon} • 11 בינו׳ 2007
ליאב כתב/ה:
רחפנית-הדומית המרחפת כתב/ה:
ליאב כתב/ה:
אני לא שם את תמונתי בפרופיל כך שאני מרגיש חופשי לומר את תוצאות המחקר.הרוב פה זה לא אמיתי מילבד מעט תמונות שמוכיחות.פניתי בימים האחרונים להמון,אולי מאות.שמתי עוד שם מישתמש בעל אופי שונה עם סוג פניה שונה.איך יתכן שכולן מסרבות ורובן לא עונות לשתי אנשים שונים? איך יתכן שאחרי שהבנתי איך ליפנות אין אפילו רמז לאמת? פאק יש לי אינטואיציות אני יכול לחוש את התימטום שלהן.הן באות להעביר את הזמן,הן חושבות שהן חזקות ואיכותיות במיניות שלהן.זה כמו שאני אבקש מאנשים מגברי גיטרה שהם לא שלי ואצתלם לידם כדי להראות כמה יש לי.מה אתן חושבות שאנחנו הבנים עד כדי כך תמימים משועממות? אתן מגוכחות.אני תמיד אוכל להוכיח אתכן.אני ערמומי ואני יכול להמציא מישתמשים ולארגן תמונות מהאינטרנט,ולהמשיך להוכיח שאתן חראטה בארטה .כדי שתתחילו להכיר אותי ואני אמרתי שאני אחשוף אתכן.אם תרגיזו עוד יותר אני אחשוף את התשובות שהחזרתן לי בפרטי ואני אוציא אתכן חארטה.יום טוב צבועות.

העיקר המילה עלאק והעיקר שגיאות הכתיב, הניסוח והפיסוק.
אולי נקרא לך עלאק ליאב?

דבר ראשון אני דיסלקט ובישביל זה אני לומד הנדסת חשמל ברצינות.אני רוצה להבהיר לכן שאני לא נילחם בכן ,אלא אני כנוע שלכן .הפסדתי בקרב ועשכיו אני צריך להוריד את הראש ולחכות לשתי המלכות שימלאו לי את חיי.

תלמד לכתוב נכון ובעברית נכונה לפני שאתה מנסה להשתלח בכל מי שסירבה לך.

שא ברכה וטיסה
.

למה 2 מלכות ?
אל תסתפק במועט, יש מצב שהן באות בשלשות או רביעיות.
ליאב
ליאב • 11 בינו׳ 2007
כי אני רוצה אחת מילפני ואחת מאחורי.אני רוצה שהן היתחלפו בינהן ויטרפו אותי.
רחפנית-הדומית המרחפת​(שולטת)

ליאב כתב/ה:
רחפנית-הדומית המרחפת כתב/ה:
ליאב כתב/ה:

העיקר המילה עלאק והעיקר שגיאות הכתיב, הניסוח והפיסוק.
אולי נקרא לך עלאק ליאב?

תלמד לכתוב נכון ובעברית נכונה לפני שאתה מנסה להשתלח בכל מי שסירבה לך.

שא ברכה וטיסה
.

אם אתה דיסלקט קבל את התנצלותי על הערתי לגבי שגיאות הכתיב, אך עדיין,
זה לא מצדיק את צורת התבטאותך לגבי מלכות/סוויצות ו/או נשלטות אשר סירבו לך.
אפ'חד לא מבטיח לך שכאן תמצא את מה שאתה מחפש, וגם סירוב צריך לדעת לקבל
בכבוד.

בהצלחה
.
ליאב
ליאב • 11 בינו׳ 2007
שאני חושב על זה אם הן יהיו רבעייה של כוסיות זה נישמע מעניין.השאלה אם אני אחזיק מעמד ולא ימות?
Lilu-FemdoM{Pon}
ליאב כתב/ה:
שאני חושב על זה אם הן יהיו רבעייה של כוסיות זה נישמע מעניין.השאלה אם אני אחזיק מעמד ולא ימות?

אם תמות מרביעיה זה יהיה תקדים הסטורי , וחוץ מזה רביעיית כוסיות עם אותו מתח והתנגדות
יזרמו שווה בשווה או שנפעיל את ווטסון ?
ליאב
ליאב • 11 בינו׳ 2007
לא יעזור כלום אתן המין החזק.שאני רואה את גופכן אני חש חולשה בכל הגוף ,הלב פועם מהר וההיתרגשות גוברת.איך הטבע נתן לכן מראה שיכול לישבור הכל.ליפעמים אני רוצה למות ולחוש את כוחיכן עלי .העור המדהים שהטבע נתן לכן.האברים היפים שלכן מכניעים אותי וגורמים לי חשק ליסבול מיכאב לחוש את כעסיכן לחוש את השליטה והאכזריות שיש בכן.
Lilu-FemdoM{Pon}
לא ענית לי יא מניפולטור חנפן