ליאב |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
ליאב • 11 בינו׳ 2007
מקבי כתב/ה: אני רוצה לראות אחת מהגויות האלה מתמודדת עם איזו מרוקאית אסלית, אחת משלנו... או יותר מזה, נראה אותה מתמודדת עם האימה של יהודייה פולניה.
שיקסעס זה אחלה, באמת. מעודנות, יפות... אבל איך לעזאזל אפשר בכלל להשוות אותן לסחורה שלנו? אתה מכיר את כל הרוסיות? הנה הישראליות ליפסול ביזמן שתשלים עם זה שזו מדינה מעפנה שמפחדת מהשכנים שלה מושפלת ועם משק ששואף לאפס.הכל קטן וירוד ומגעיל.אין נימוסים אין כבוד הכל זבל .מחירים בשמים הכול מסריח.אז אתה מיתלהב מהטרוף של המרוקאיות אבל יש אנשים כמוני שרואים את זה כחולשה ואני מיזרחי ואני מכיר את זה מקרוב.אנשים של כבוד כמו הערבים מגעילים ופרמיטיבים .לא כולם כמובן חלקם.כל היום רק אוכל משמינים ומשמינים גועל נפש. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך חמישי ינו' 11, 2007 6:53 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
פסיכו לוג(שולט) • 11 בינו׳ 2007
*שולף את הפנקס ומשרבט*
מדהים... אני חושב שהוא שולט בכל מנגנוני ההגנה... השלכה בעיקר מהמפותחות ביותר שראיתי מעודי... המממ |
|
ליאב |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
ליאב • 11 בינו׳ 2007
הס_פן_תעיר כתב/ה: גזענות ככל גזענות היא כזאת גם כשהיא מופנית כלפיי העם שלך
ואתה יקירי הגזען הכי טיפש שראיתי. גרמת לי לרצות לענות אותך בכל דרך אפשרית !!!!!! אבל מידת החזה שלי לא הולמת את האשליות ההזויות שלך. אחחחח איך בא לי לחזור להיות מלכה....... חחח מצחיקה אותי שונאת לישמוע את האמת עיוורת. |
|
הס פן תעיר(נשלטת){zed destru} |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
הס פן תעיר(נשלטת){zed destru} • 11 בינו׳ 2007
ליאב כתב/ה: הס_פן_תעיר כתב/ה: גזענות ככל גזענות היא כזאת גם כשהיא מופנית כלפיי העם שלך
ואתה יקירי הגזען הכי טיפש שראיתי. גרמת לי לרצות לענות אותך בכל דרך אפשרית !!!!!! אבל מידת החזה שלי לא הולמת את האשליות ההזויות שלך. אחחחח איך בא לי לחזור להיות מלכה....... חחח מצחיקה אותי שונאת לישמוע את האמת עיוורת. שונאת לשמוע???? חס וחלילה הרי הבאת פה בידור ברמה זולה סטייל ג'רי ספרינגר ותמיד כיף לראות אנשים פרמיטיביים , גזענים וטיפשים עושים מעצמם צחוק. |
|
ליאב |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
ליאב • 11 בינו׳ 2007
הס_פן_תעיר כתב/ה: ליאב כתב/ה: הס_פן_תעיר כתב/ה: גזענות ככל גזענות היא כזאת גם כשהיא מופנית כלפיי העם שלך
ואתה יקירי הגזען הכי טיפש שראיתי. גרמת לי לרצות לענות אותך בכל דרך אפשרית !!!!!! אבל מידת החזה שלי לא הולמת את האשליות ההזויות שלך. אחחחח איך בא לי לחזור להיות מלכה....... חחח מצחיקה אותי שונאת לישמוע את האמת עיוורת. שונאת לשמוע???? הנה הישראליות תמשיכי לזלזל ישראלית קטנה .יום אחד תביני שהסם יפסיק לה שפיע איפה את ומי את אשה קטנה. . |
|
הס פן תעיר(נשלטת){zed destru} |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
הס פן תעיר(נשלטת){zed destru} • 11 בינו׳ 2007
די , תמשיך .....
חחחחחחחחחח אני חושבת שהשקעתי בך יותר מדיי הודעות. זאת האחרונה. |
|
FrozenLips |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
FrozenLips • 11 בינו׳ 2007
עוד לא נמאס? רחמים על הבחור המסכן.... |
|
ליאב |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
ליאב • 11 בינו׳ 2007
תרחמו על עצמיכם מעפנים עם ראש ממשלה כזה ובית מישפט ירוד .עם צבא עלוב שהפסיד לחיזבללה .תמשיכו להיתנסות ומי שמיסכן זה אתם.בושה צועקים לשר ביטחון רוצח ואין אכיפה ואת באה להטיף לי?תיראי את המנהיגים המושפלים שלך שאת כל כך מעריצה את אפס ובאמת אפס.כי במקום לענות את משמיצה כמו חברי הכנסת המושפלים וחסרי השכלה שיש פה.
|
|
lady @in black(שולטת) |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
lady @in black(שולטת) • 11 בינו׳ 2007
לא יודעת מה אתכן בנות אבל אני דווקא ממש משועשעת ממנו. נכון שהוא לא כזה מובן. נכון שאי אפשר להסביר לו כי הוא לא מבין כלום.אבל תיראו איך הוא מתפתל ונאבק
לי הוא מזכיר את העכברי מעבדה סטייל פינקי אנד דה בריין (בריין הצליח לברוח) והוא בתוך מבוך. בעיני זה משעשע וליאב בקשר לרוסיות.עזוב שחצי מהנשים בארץ הן רוסיות מאוקראינה אצלנו הנשים הכי יפות כי יש לנו שילוב של הכל מהכל גם מאוקראינה גם ממרוקו גם מפולין גם מרומניה..עשה טובה תפסיק לבלבל בביציות ותתחפש שנייה לישו המושיע ותתקע לעצמך מסמרים בידיים שלא יזוזו מהשולחן כדי שאתה לא תוכל להקיש במקלדת יותר ואני לא אתפתה יותר להגיב פה בהצלחה |
|
ליאב |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
ליאב • 11 בינו׳ 2007
lady @in black כתב/ה: לא יודעת מה אתכן בנות אבל אני דווקא ממש משועשעת ממנו. נכון שהוא לא כזה מובן. נכון שאי אפשר להסביר לו כי הוא לא מבין כלום.אבל תיראו איך הוא מתפתל ונאבק
לי הוא מזכיר את העכברי מעבדה סטייל פינקי אנד דה בריין (בריין הצליח לברוח) והוא בתוך מבוך. בעיני זה משעשע וליאב בקשר לרוסיות.עזוב שחצי מהנשים בארץ הן רוסיות מאוקראינה אצלנו הנשים הכי יפות כי יש לנו שילוב של הכל מהכל גם מאוקראינה גם ממרוקו גם מפולין גם מרומניה..עשה טובה תפסיק לבלבל בביציות ותתחפש שנייה לישו המושיע ותתקע לעצמך מסמרים בידיים שלא יזוזו מהשולחן כדי שאתה לא תוכל להקיש במקלדת יותר ואני לא אתפתה יותר להגיב פה בהצלחה ואם אני שונא התערובת את תגידילי מה לאהוב ומי את שתגידי לי מה טעמי? ועכשיו תעני לי איך צה''ל הפסיד לצבא מעפן כמו חיזבללה? ילאה תעני את הכי חכמה.איך מקללים אנשי ציבור ואין אכיפה איך אנס בורח למעלה מישבוע בושה ואת עוד באה להטיף לי מיסכנה.איך את המפונים מגוש קטיף זרקו לזבל בלי לידאוג להם.איך המיפעלים הכימיים בחיפה מזהמים וחורגים מהחוקים ואף אחד לא אוכף מה ניהיה אנרכיה .בושה וחרפה מדינה מערבית עם תקלות הכי בסיסיות שיש ושלא פותרת אותה בושה לעם החפר הזה שכל היום רק מיתגאה באפסיותו. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך חמישי ינו' 11, 2007 7:19 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|