אושה{אוש} |
לפני 17 שנים •
13 בינו׳ 2007
האם כולנו פאקצות בלוגריסטיות?
לפני 17 שנים •
13 בינו׳ 2007
אושה{אוש} • 13 בינו׳ 2007
אני מניחה שכולם כבר מכירים את הבלוגריסטיות ואת רועיייייי
התחלתי לקרוא עכשיו סט כתבות על המערכון הזה בעיתון רייטינג (זהו עולמי התרבותי 'צטערת) והתחלתי לחשוב אם המציאות שמתוארת, של בני נוער חסרי השכלה, עברית קלוקלת והתמכרות קשה לרשת המלווה בסלנג אינטרנטי כבד והבעה חלולה בעיניים - אינה גם נחלתנו? אני בלוגריסטית, האם אני גם פאקצה? אמנם אין לי פרנאץ', אין לי גוונים בלונדינים ופוני (אני עוד עמוק בניינטיז עם הג'ינג'י סקאלי שלי) ואין סיכוי שאכנס לסקיני ג'ינס אבל בהחלט רכשתי לי ת'שפה. אין לי אייס (ICQ) אלא מסן (מסנג'ר) אבל שם, בבלוג, ובצ'ט מלהגת בשפת ה - פשששש, פחחחח, בעעעעע וכמובן אוש שולתתתתתתתת!1 (הת' מכוונת, בכל זאת אני לא ליאב) ממרום 28 שנותיי אני מסתכלת על הדור הצעיר והמנותק הזה בליגלוג אבל האם אני, עם איחור קל, חלק ממנו? אולי גם כולנו, עכברי סאדו אינטרנטי? הרבה קווי דמיון מצאתי בינינו לבינהם. השפה, העולם שהצטמצם לתאוות ורכילות, גם במפגשים שלנו אנחנו מתורכזים בעצמנו, "בקהילה" שיצרנו, מלהגים, מרכלים, מחמיאים לבלוג זה או אחר. סוגדים לרייטינג ולפופולריות. האם גם אנחנו פאקצות? |
|
Queeny(מתחלפת){being} |
לפני 17 שנים •
13 בינו׳ 2007
אני כן
לפני 17 שנים •
13 בינו׳ 2007
Queeny(מתחלפת){being} • 13 בינו׳ 2007
רציתי לכתוב: "ורוד שולט" אבל אין ורוד בצבעים...
ו - כן אני לא מפרסמת בבלוג כי יש לי כישרון כתיבה, או כי אני רוצה לשתף אחרים בתהליכים העמוקים שאני עוברת בחוות הבדסמ, או כי אני רוצה שאנשים שמכירים את העצמי-הוירטואלי שלי ירצו אוי גם להכיר את העצמי האמיתי. אני כותבת בבלוג כי אני יכולה! ואני אכתוב עוד מלא בלוגים מאותה הסיבה! ואפילו שהבטחתי בלוג על בדסמ, אני אפרסם בו מתכונים ואכתוב בו דברים "אישיים" שמכוונים ל"מישהו" מיסתורי, ואצחקק בתגובות לאחרים. ואת הבלוגים שבאמת יש בהם בדסמ ועומק לא אקרא, כי זה נורא ארוך ולמי יש סבלנות לזה באינטרנט. פאקאצה, ככה זה. |
|
לא קשורה |
לפני 17 שנים •
13 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
13 בינו׳ 2007
לא קשורה • 13 בינו׳ 2007
2&!ג7*ם פ!0ט פXק3**ם, זה כ27 נwNy *!ת7 הג*!נ*.
!&ג2* הד!7 החדw, נ! w!*ן. X!N7*ם Xת זה y& כ& ד!7. הד!7 w&X *דy פ&Nח Nה!, הד!7 w&X *דy N&חN!ת, הד!7 w&X *דy 3נy, הד!7 w&Nד טw7נ*ח!20ק* X! &X &!Nד Xד!ם X! *7!ק, &X כק!!*ם, &פח!ת. הם N3ד wנ* Nד27*ם Xנג&*ת *!ת7 2ק&!ת, חw!פ*ם &דy!ת y!&N*!ת, &X גד&*ם 22!yה, *דy! &ה0תד7 !&*3!7 7wת ח27ת*ת 2כ& Nק!ם ד!7!ת פ7גNט**ם, זה &X 2הכ7ח 7y. !N* wגד& 2X72yת הyw!7*ם ה7Xw!נ*ם w& הNד*נה הז!, נ7Xה &* wק3ת קwה &! &ה2*ן Xת זה... ואם לא הבנת מה כתוב, אז בבקשה: תרגומון לשפת פאקצות... http://img1.tapuz.co.il/forums/27426741.htm (שאלו בדרך כלל נערות בנות 12-16 שלא רוצות שכולם יבינו מה הן כותבות... אפשר לראות בזה אסון לפועלו של בן יהודה, אפשר לראות בזה שלב אפשרי בהתפתחות שפה חדשה...) |
|
tripnotic(שולט) |
לפני 17 שנים •
13 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
13 בינו׳ 2007
tripnotic(שולט) • 13 בינו׳ 2007
לא קשורה כתב/ה: 2&!ג7*ם פ!0ט פXק3**ם, זה כ27 נwNy *!ת7 הג*!נ*.
למי קראת מניאק ?? |
|
lady @in black(שולטת) |
לפני 17 שנים •
13 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
13 בינו׳ 2007
lady @in black(שולטת) • 13 בינו׳ 2007
!&ג2* הד!7 החדw, נ! w!*ן. X!N7*ם Xת זה y& כ& ד!7. הד!7 w&X *דy פ&Nח Nה!, הד!7 w&X *דy N&חN!ת, הד!7 w&X *דy 3נy, הד!7 w&Nד טw7נ*ח!20ק* X! &X &!Nד Xד!ם X! *7!ק, &X כק!!*ם, &פח!ת. הם N3ד wנ* Nד27*ם Xנג&*ת *!ת7 2ק&!ת, חw!פ*ם &דy!ת y!&N*!ת, &X גד&*ם 22!yה, *דy! &ה0תד7 !&*3!7 7wת ח27ת*ת 2כ& Nק!ם ד!7!ת פ7גNט**ם, זה &X 2הכ7ח 7y. !N* wגד& 2X72yת הyw!7*ם ה7Xw!נ*ם w& הNד*נה הז!, נ7Xה &* wק3ת קwה &! &ה2*ן Xת זה... ואם לא הבנת מה כתוב, אז בבקשה: תרגומון לשפת פאקצות... http://img1.tapuz.co.il/forums/27426741.htm (שאלו בדרך כלל נערות בנות 12-16 שלא רוצות שכולם יבינו מה הן כותבות... אפשר לראות בזה אסון לפועלו של בן יהודה, אפשר לראות בזה שלב אפשרי בהתפתחות שפה חדשה...) |
|
חיית מחמד |
לפני 17 שנים •
13 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
13 בינו׳ 2007
חיית מחמד • 13 בינו׳ 2007
!&ג2* הד!7 החדw, נ! w!*ן. X!N7*ם Xת זה y& כ& ד!7. הד!7 w&X *דy פ&Nח Nה!, הד!7 w&X *דy N&חN!ת, הד!7 w&X *דy 3נy, הד!7 w&Nד טw7נ*ח!20ק* X! &X &!Nד Xד!ם X! *7!ק, &X כק!!*ם, &פח!ת. הם N3ד wנ* Nד27*ם Xנג&*ת *!ת7 2ק&!ת, חw!פ*ם &דy!ת y!&N*!ת, &X גד&*ם 22!yה, *דy! &ה0תד7 !&*3!7 7wת ח27ת*ת 2כ& Nק!ם ד!7!ת פ7גNט**ם, זה &X 2הכ7ח 7y. !N* wגד& 2X72yת הyw!7*ם ה7Xw!נ*ם w& הNד*נה הז!, נ7Xה &* wק3ת קwה &! &ה2*ן Xת זה... מישהו מבין רוסית? ברוכה הבאה לישראל. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
13 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
13 בינו׳ 2007
איימי_(נשלטת) • 13 בינו׳ 2007
אוי, אני מתה על רועי, ועל הבלוג של הבנות! אמנם, לא יוצא לי לראות הרבה את "ארץ נהדרת", כי אין לי טלוויזיה, וחוץ מזה אני לרוב בארוחת שבת בשעה הזאת, אבל האם ניתן להכחיש שיש להן עצות נפלאות???
למשל- הדרך הזולה והמהירה לניתוח פלסטי, כשכל שנדרש הוא פסנתר ופלסטר! חבל שאין לי פסנתר... לכן אני סועדת סרטים |
|
רוקדת ערומה בתאטרון רוסי |
לפני 17 שנים •
13 בינו׳ 2007
Re: האם כולנו פאקצות בלוגריסטיות?
לפני 17 שנים •
13 בינו׳ 2007
רוקדת ערומה בתאטרון רוסי • 13 בינו׳ 2007
אושה כתב/ה: אני מניחה שכולם כבר מכירים את הבלוגריסטיות ואת רועיייייי
התחלתי לקרוא עכשיו סט כתבות על המערכון הזה בעיתון רייטינג (זהו עולמי התרבותי 'צטערת) והתחלתי לחשוב אם המציאות שמתוארת, של בני נוער חסרי השכלה, עברית קלוקלת והתמכרות קשה לרשת המלווה בסלנג אינטרנטי כבד והבעה חלולה בעיניים - אינה גם נחלתנו? אני בלוגריסטית, האם אני גם פאקצה? אמנם אין לי פרנאץ', אין לי גוונים בלונדינים ופוני (אני עוד עמוק בניינטיז עם הג'ינג'י סקאלי שלי) ואין סיכוי שאכנס לסקיני ג'ינס אבל בהחלט רכשתי לי ת'שפה. אין לי אייס (ICQ) אלא מסן (מסנג'ר) אבל שם, בבלוג, ובצ'ט מלהגת בשפת ה - פשששש, פחחחח, בעעעעע וכמובן אוש שולתתתתתתתת!1 (הת' מכוונת, בכל זאת אני לא ליאב) ממרום 28 שנותיי אני מסתכלת על הדור הצעיר והמנותק הזה בליגלוג אבל האם אני, עם איחור קל, חלק ממנו? אולי גם כולנו, עכברי סאדו אינטרנטי? הרבה קווי דמיון מצאתי בינינו לבינהם. השפה, העולם שהצטמצם לתאוות ורכילות, גם במפגשים שלנו אנחנו מתורכזים בעצמנו, "בקהילה" שיצרנו, מלהגים, מרכלים, מחמיאים לבלוג זה או אחר. סוגדים לרייטינג ולפופולריות. האם גם אנחנו פאקצות? אהממ... אושה..? את ג'ינג'ית? |
|
אושה{אוש} |
לפני 17 שנים •
14 בינו׳ 2007
Re: האם כולנו פאקצות בלוגריסטיות?
לפני 17 שנים •
14 בינו׳ 2007
אושה{אוש} • 14 בינו׳ 2007
רוקדת ערומה בתאטרון רוסי כתב/ה: אושה כתב/ה: אני מניחה שכולם כבר מכירים את הבלוגריסטיות ואת רועיייייי
התחלתי לקרוא עכשיו סט כתבות על המערכון הזה בעיתון רייטינג (זהו עולמי התרבותי 'צטערת) והתחלתי לחשוב אם המציאות שמתוארת, של בני נוער חסרי השכלה, עברית קלוקלת והתמכרות קשה לרשת המלווה בסלנג אינטרנטי כבד והבעה חלולה בעיניים - אינה גם נחלתנו? אני בלוגריסטית, האם אני גם פאקצה? אמנם אין לי פרנאץ', אין לי גוונים בלונדינים ופוני (אני עוד עמוק בניינטיז עם הג'ינג'י סקאלי שלי) ואין סיכוי שאכנס לסקיני ג'ינס אבל בהחלט רכשתי לי ת'שפה. אין לי אייס (ICQ) אלא מסן (מסנג'ר) אבל שם, בבלוג, ובצ'ט מלהגת בשפת ה - פשששש, פחחחח, בעעעעע וכמובן אוש שולתתתתתתתת!1 (הת' מכוונת, בכל זאת אני לא ליאב) ממרום 28 שנותיי אני מסתכלת על הדור הצעיר והמנותק הזה בליגלוג אבל האם אני, עם איחור קל, חלק ממנו? אולי גם כולנו, עכברי סאדו אינטרנטי? הרבה קווי דמיון מצאתי בינינו לבינהם. השפה, העולם שהצטמצם לתאוות ורכילות, גם במפגשים שלנו אנחנו מתורכזים בעצמנו, "בקהילה" שיצרנו, מלהגים, מרכלים, מחמיאים לבלוג זה או אחר. סוגדים לרייטינג ולפופולריות. האם גם אנחנו פאקצות? אהממ... אושה..? את ג'ינג'ית? כן ואיימוש - אפשר לצפות בבלוג באינטרנט באתר של קשת. |
|
1 |
לפני 17 שנים •
14 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
14 בינו׳ 2007
1 • 14 בינו׳ 2007
עלקקקקקקקק פאקצות
עלקקקקקקקקקקקקקקק |
|