אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
BDSM & FETISH Night, יום שישי הקרוב, ה-19/01/07
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
אמילי קייג'(אחרת) • 16 בינו׳ 2007
יום שישי הקרוב, BDSM and FETISH Night Be All You Can BE * * * תלבושות משוגעות במיוחד יזכו במתנות הופעת FETISH כיבוד קל יוגש במהלך הערב בואו להיות! * * *
הכניסה לגברים בודדים בהרשמה מוקדמת בלבד.
Strict Dress Code |
|
Ray OfLight |
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
Ray OfLight • 16 בינו׳ 2007
אם אני רוצה להתחפש לונילית תותר לי הכניסה בגינס ?
|
|
malena |
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
באמת גלויה יפה
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
malena • 16 בינו׳ 2007
כאחת שבאה עם חברות מפעם לפעם למסיבות האלה יותר בהתחלה מאשר בהמשך אני חייבת להגיד משהו יש לכם מעצבת גלויות נפלאה ואני מתפעמת כל פעם מחדש אלא מה? זה יפה ונחמד לשנות גלויה כל מסיבה ומסיבה אבל מה על הדבר החשוב באמת? מה על מהות? המסיבות האלה נהיו דומות אחת לשניה ואיבדו את הייחוד שלהן מזמן ואני חושבת שיהיה מאוד חבל אם האנשים יתחילו להתייחס למסיבות האלה כאל עוד מסיבה בעיר שאין לה שום איפיון מלבד איזה חדר סשנים שנקרא חדר BDSM משפחת F אני מקווה שאני משמשת לכם כאן כתמרור אזהרה ומציעה לכם שאם אין לכם מה לחדש לקהילה שלנו אז פשוט תשבו בבית ותעשו חשבון נפש אתם הרי לא רוצים להיות עוד דנסבר בינוני בתל אביב והערב הזה ייגמר לכם יותר מהר ממה שאתם חושבים יש לכם את מה שאין להרבה אחרים ואני מציעה שלא תאבדו את זה זה שוק שאם תרפו לכמה מסיבות יקום מישהו אחר שכן יחדש ומן הסתם הקהל ינהר לכיוון הזה בהצלחה. |
|
הוא(שולט) |
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
איף
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
הוא(שולט) • 16 בינו׳ 2007
נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי ינו' 16, 2007 4:38 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
הייתי כאן |
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
malena
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
הייתי כאן • 16 בינו׳ 2007
השבוע יהיה קוסם
שבוע הבא ליצנית מה השטויות האלה אנשים באים להנות לרקוד לשתות להכיר ,להיות בחברת חברים.. בכל מקרה אני שם וזה כבר שווה לך ולחברותייך לבוא. |
|
קים(שולטת) |
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
באמת מה את נובחת
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
קים(שולטת) • 16 בינו׳ 2007
אם לא מתאים לך אל תבואי
הכי קל לכתוב פה בפורום אבל רק אלוהים יודע מי את לא מבינה את האנשים ש"בוכים" יותר מיידי ומלאי טענות ועדיין באים ונהנים במסיבות אם לא בא לך אל תבואי עדיף לשתוק לפעמים קים |
|
noway |
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
יש לי יש לי יש לי
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
noway • 16 בינו׳ 2007
בואו נעשה מסיבת פשיסטים!
הידד לסתימת הפיות!! היטלרים וסטלינים יצליפו בחבר'ה מי שנראה לא מאושר לגרדום! הייל פמיליה! |
|
עבודת מאסטר{lori} |
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
עבודת מאסטר{lori} • 16 בינו׳ 2007
כשאנשים פותחים ניק פיקטיבי כדי לצאת בהצהרות היטלראיות כנגד הנולימיט, אני יודע על בטוח שהנולימיט על הגל
ניטשה אמר פעם, שכשאתה נלחם במפלצת, הזהר לא להפוך למפלצת בעצמך. אני לא אומר שהנולימיט הוא מפלצת, אבל ביינתים רק אדם אחד צעק פה הייל פמיליה ואני מקווה שאותו אדם ישב ויעשה חשבון נפש עם עצמו. (במילים אחרות, noway, נגעת בתחתית, מכאן הדרך היא רק למעלה, בהצלחה). מלנה, בתגובה להערתך, הFמיליה עובדת לפי ליין מסודר. שבוע מסיבת פ'טיש, שבוע מסיבת "ערב נושא". סגנון הפ'טיש, הרגוע יותר, מתאים לאנשים מסויימים, וסגנון ערבי הנושא מתאים לאנשים אחרים. כמובן, רבים הם אלו שנהנים בשני סוגי המסיבות. בכל אופן כל ביקורת עניינית מתקבלת בברכה, ואת מוזמנת בהחלט לבוא ולבקר באיזה משני סוגי המסיבות שמתאים לך, ואפילו בשניהם בנוסף, ובמידה ויש לך רעיון לערב נושא מעניין, את יותר ממוזמנת להעלות אותו בפני אמילי בהודעה פרטית. כמו שאומרת הצוציקית - עור ואהבה! |
|
noway |
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
noway • 16 בינו׳ 2007
ממש ניק פקטיבי.. מאוקטובר אני מחכה לשירשור הזה.
מעולם לא היתה סתימת פיות! לאף אחד אין מושג על מה מדברים פה. כנראה שהאביזר האהוב עליכם זה גאג! |
|
malena |
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
Re: malena
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
malena • 16 בינו׳ 2007
[quote="renana"]השבוע יהיה קוסם
שבוע הבא ליצנית מה השטויות האלה אנשים באים להנות לרקוד לשתות להכיר ,להיות בחברת חברים.. בכל מקרה אני שם וזה כבר שווה לך ולחברותייך לבוא. כמו קוסם ששולף שפן/ כמו מלצר שעורך שולחן/ כזו היא הנ"ל צפויה להחריד שלא לומר משעממת בטירוף ובכן את לא ממש אטרקציה והייתי אומרת ההיפך בכל מקום ניתן לראות וללגלג על בלונדיניות מטופשות לענייננו זו ביקורת בונה ולא ההיפך אני אוהבת עד מאוד את הפמיליה זה שחלקכם לא מבינים אותה זה לא מפליא אבל מה שכן מפליא זה העובדה שלמרות שאינכם מבינים אותה אתם מתיימרים לשמש חומת מגן לפמיליה והם בכלל לא ביקשו אותה שכן הם עצמם הבינו ויפנימו בעתיד כאלה הם ובשל כך הם כל כך מצליחים ערב משובח שיהיה לכם |
|