Madame T(שולטת) |
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
בהודעה המקורית שלך היה רשום:
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
Madame T(שולטת) • 16 בינו׳ 2007
Pasa que folta producto pasa el piso
y las botas* que mo uses, si tu quieres me los regalas Bueu dia ! *botas זה מגפיים botella זה בקבוק ולגבי סשן בספרדית, נשמע מעניין דווקא |
|
עקשנית(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
עקשנית(נשלטת) • 16 בינו׳ 2007
צודקת. הגזמתי .בדקתי במילון .
אני חוזרת בי היא רוצה את המגפיים שהוא לא משתמש בהן. כל טוב |
|
הס פן תעיר(נשלטת){zed destru} |
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
Re: בהודעה המקורית שלך היה רשום:
לפני 17 שנים •
16 בינו׳ 2007
הס פן תעיר(נשלטת){zed destru} • 16 בינו׳ 2007
Madame T כתב/ה: Pasa que folta producto pasa el piso
y las botas* que mo uses, si tu quieres me los regalas Bueu dia ! *botas זה מגפיים botella זה בקבוק ולגבי סשן בספרדית, נשמע מעניין דווקא נכון נשמע מעניין הבעיה היא בהבנת ההוראות חחחחחחח תירןץ טוב לעבד. תירוץ טוב למלכה להעניש |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 17 שנים •
17 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
17 בינו׳ 2007
Madame T(שולטת) • 17 בינו׳ 2007
הס_פן_תעיר כתב/ה: Madame T כתב/ה: Pasa que folta producto pasa el piso
y las botas* que mo uses, si tu quieres me los regalas Bueu dia ! *botas זה מגפיים botella זה בקבוק ולגבי סשן בספרדית, נשמע מעניין דווקא נכון נשמע מעניין הבעיה היא בהבנת ההוראות חחחחחחח תירןץ טוב לעבד. תירוץ טוב למלכה להעניש כל תירוץ הוא תירוץ טוב למלכה להעניש... ויש גם עבדים שובבים למדי, שעושים כל שביכולתם כדי שיענישו אותם ולא משנה באיזו שפה מדובר |
|
הס פן תעיר(נשלטת){zed destru} |
לפני 17 שנים •
17 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
17 בינו׳ 2007
הס פן תעיר(נשלטת){zed destru} • 17 בינו׳ 2007
[כל תירוץ הוא תירוץ טוב למלכה להעניש... ויש גם עבדים שובבים למדי, שעושים כל שביכולתם כדי שיענישו אותם ולא משנה באיזו שפה מדובר [/quote]
אממממ עבדים כמוני |
|
Agni(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
17 בינו׳ 2007
no se
לפני 17 שנים •
17 בינו׳ 2007
Agni(מתחלף) • 17 בינו׳ 2007
que falta
creo que no falta nada una cerveaz y algo a fumar' nada mas buenas noches muchachas y rennas |
|
dragon fly |
לפני 17 שנים •
17 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
17 בינו׳ 2007
dragon fly • 17 בינו׳ 2007
תמימים שכמוכם..........
הבקבוקים זה באנגים והמגפיים זה כינוי לחומר מה לא קלטתם את זה? העוזרת מבקשת עוד חומר ניקוי כגון אקונמיקה לבכין חומר ממסטל...... ביחד עם הבקבוקים תמימים שכמותכם........ |
|
Agni(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
17 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
17 בינו׳ 2007
dragon fly כתב/ה: תמימים שכמוכם..........
הבקבוקים זה באנגים והמגפיים זה כינוי לחומר מה לא קלטתם את זה? העוזרת מבקשת עוד חומר ניקוי כגון אקונמיקה לבכין חומר ממסטל...... ביחד עם הבקבוקים תמימים שכמותכם........ falta un encendedor' no podemos fumar asi. . |
|
Agni(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
17 בינו׳ 2007
יסמין לוי שולחת לך גם ד"ש עם שיר.
לפני 17 שנים •
17 בינו׳ 2007
Madame T כתב/ה: הס_פן_תעיר כתב/ה: אממממ הצעה מפתה
איך מכתב בספרדית הפך לבית ספר לשולטות? אני שוקלת ברצינות את הצעתך אין בעיה, כדי שזה יישאר קשור לנושא השרשור אני אשלח לך הוראות בספרדית איך להפוך לשולטת La Alegria Yo bebo y bebo y bebo para olvidarte yo duerno y duermo y duermo par no pensar maldito mundo vivir para matae el pecado de amarte maldito y tu! Suelta-me Y no tengo mas fuerza a la luchar pensaba que amarte fue el remedio para el dolorr pero el dolor se hizo grande mas y mas Te dejo para siempre vida mia no te olvides que soy hombre que existe para ti y el cante de mi vida te regalo para siempre hasta que llega el dia de morir |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 17 שנים •
17 בינו׳ 2007
Re: מי מבין ספרדית?
לפני 17 שנים •
17 בינו׳ 2007
פסיכו לוג(שולט) • 17 בינו׳ 2007
הס_פן_תעיר כתב/ה: ידיד שלי קיבלת מכתב מהעוזרת שלו ולא ממש מבין מה המכתב אומר
מי יכול לעזור??? Pasa que folta producto pasa el piso y las botas que mo uses, si tu quieres me los regalas Bueu dia ! אתם ממש גרועים. אמנם אני לא טוב בספרדית, אבל אני בהחלט מבין אנגלית! הס, תני לי לסייע לך לתרגם: pasa= עבר, נגמר (pass) folta= אשמה (fault) producto= מוצר, חפץ (product) piso= שתן (piss) las= ה' הידיעה (La) botas= מגפיים (boots) uses= אשתמש (use) si tu= אשב עליך (sit you) quieres= שאלה, חקירה (query) regalas= מלכה (regal=מלכותי) dia= תמות (die) אז ההודעה שהיא השאירה לידיד שלך היא משהו כזה בערך: "תגמור חפץ אשם שלי, תגמור להשתין אני אשתמש בך ללקק לי את המגפיים ואז אשב עליך לחקירה מלכתך הלוואי שתמות" המממ. נשמע קצת מוזר האמת. אבל אולי העוזרת הזאת ממש קינקית. טוב, מקווה שעזרתי |
|