כנוע לגברים |
לפני 17 שנים •
21 בינו׳ 2007
האיש בחליפה (חלק ראשון)
לפני 17 שנים •
21 בינו׳ 2007
כנוע לגברים • 21 בינו׳ 2007
קבענו להיפגש ביום עיון שהוא היה צריך ללכת אליו. זה מקום ציבורי, אפשר להתחרט בלי בעיה, ומבחוץ זה יראה כמו שני עמיתים שמדברים על עניינים מקצועיים. החמאתי לו בטלפון על הרעיון, והוא אמר בקול הבס המרטיט שלו "תהיה לבוש בצורה הולמת". לרגע עוד חשבתי לעצמי מה זה לבוש הולם לפגישה הזאת, אבל הבנתי את כוונתו.
כשנפגשנו לבשתי בגדים אלגנטיים, והוא לבש חליפה מחוייטת ומפוארת. תפסנו איזו פינה ודיברנו על כוס קפה. הוא אמר לי: "תראה איך הבגדים האלה זה לא אתה. קנית איזה ז'קט במשביר פעם כי היית חייב, אבל אתה יודע שזה לא טבעי לך". הקול שלו היה שקט אבל בטוח. הסתכלתי על החליפה שלו, על הצורה שבה היא יושבת עליו כאילו זה הדבר הכי נכון בשבילו. הכתפיים המוצקות שלו והכרס המכובדת נחו בטבעיות בחליפה הזאת, והוא נראה אדם חזק. אני הרגשתי רזה מדי, מחופש. מסביב האנשים עסקו בעניינים שלהם, ולרגע ניסיתי לחשוב אם הם יודעים מה קורה כאן, או שבאמת זה נראה כמו שני אנשים שמדברים, כמו עוד הרבה אנשים שמדברים ביום העיון. ואז הוא אמר לי בקול בס בטוח ושקט "אני רוצה שתלך לשירותים ותיכנס לתא השני. חכה לי שם". אמרתי "כן אדוני", והתחלתי ללכת, מסתכל אליו אחורה כדי להיות בטוח. הוא סימן עם העיניים לכיוון השירותים. נכנסתי לתא השני וסגרתי את הדלת. עמדתי וחיכיתי שם, וניסיתי להקשיב לקולות מבחוץ. אנשים נכנסו ויצאו, השתינו ושטפו ידיים, ואז פתאום הידית של הדלת זזה והוא נכנס ונעל אחריו את הדלת במהירות. "רד על הברכיים", הוא ציווה עלי, ואני ירדתי לאט. הוא התכופף אלי ולחש לי "אתה חושב יותר מדי. חושב אם הרצפה נקייה, חושב אם שומעים מבחוץ". הוא צדק, והרגשתי לא נעים בגלל זה. הוא פתח את החגורה במכנסיים שלו ואמר "אל תחשוב יותר מדי. תהיה מה שאתה רוצה להיות וצריך להיות". אמרתי "כן אדוני" והוא סיים לפתוח את החגורה ובתנועה אחת הוציא אותה מהמכנסיים. הוא הידק אותה על הצוואר שלי והחזיק את הקצה השני אצלו ביד. עם היד השניה הוא הוריד את התחתונים שלו והצמיד את עצמו לפנים שלי. התחלתי לנשק וללקק את הזין והביצים שלו. לא העזתי למצוץ בלי רשות. מדי פעם הוא משך את החגורה כמו שמושכים רצועה של כלב. "אני רוצה שתשכח מי אתה ואיפה אתה. אני רוצה שתהיה עכשיו רק כוסית מוצצת. תשכח מהרצפה, תשכח מהשירותים, תשכח מהאנשים בחוץ, תשכח מהארוע שיש פה". זה הטריף אותי. הקול שלו לוחש באוזן שלי, והביצים שלו צמודות לאף ולפה שלי, החגורה שלו על הצוואר שלי. הזין שלו עמד כמו טיל והוא משך בחגורה, החזיק את הפנים שלי עם היד השניה שלו, והשחיל את הזין לאט לאט לתוך הפה שלי. כל סנטימטר שהחליק פנימה היה כמו עוד הגשמת חלום בשבילי. הוא עשה את זה לאט לאט, והיה לי קשה להתאפק ולא להתחיל למצוץ כמו שרציתי. הוא התחיל לזיין לי את הפה בשקט. הזין שלו החליק פנימה והחוצה ואני השתדלתי להדק את השפתיים ולמצוץ כמה שיותר טוב. שכחתי איפה אני. רציתי שהוא יצעק עלי, שידבר אלי מלוכלך, השקט צרם לי והיה לי קשה, אבל הוא המשיך לזיין לי את הפה בקצב הולך וגובר, עד שהוא נשאר לרגע בתוכי, ואני ניצלתי את ההזדמנות למצוץ חזק, ואז הוא גמר. זרמים של זרע חם מילאו את הפה שלי בהדרגה, כמות שנראתה לי גדולה פי כמה ממה שאני מסוגל להפיק. הוא נסוג אחורה ואני בלעתי מהר את הכל והסתכלתי עליו מלמטה. הוא הסיר את החגורה מהצוואר שלי והתחיל להתלבש. אני נשארתי על הברכיים בשקט כל הזמן, וכשהוא סיים הוא התכופף ונתן לי כרטיס ביקור שלו. על הצד האחורי היתה כתובה כתובת בכתב יד. הוא אמר לי "זה הבית שלי. אם אתה רוצה להרגיש את זה עד הסוף, תבוא היום בשמונה. והפעם תלבש בגדים שמשקפים באופן יותר טבעי את מה שאתה". אמרתי לו "כן אדוני" והרגשתי איך אני קצת רועד. הוא חייך והחיוך שלו גרם לי אושר שהתפשט כחום בגוף שלי. הוא הגיש את גב כף היד שלו לפה שלי ואני נישקתי, ואז הוא יצא. |
|
Mary Jane |
לפני 17 שנים •
21 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
21 בינו׳ 2007
Mary Jane • 21 בינו׳ 2007
מחרמן
|
|
lady @in black(שולטת) |
לפני 17 שנים •