פינקי לשלטון(מתחלפת) |
לפני 17 שנים •
21 בינו׳ 2007
האם יש מצב??
לפני 17 שנים •
21 בינו׳ 2007
פינקי לשלטון(מתחלפת) • 21 בינו׳ 2007
היי, סליחה שאני מסתננת לי ככה בשקט לפורום של גברים בלבד אבל יש לי שאלה שמטרידה אותי.
אני בחורה בת 20 בי שנוטה לכיוון לסבית . תמיד משך אותי הומואים... אני יכולה לגמור רק מלראות אותם (בתנאי שמדובר בגברים חסונים וחלקים... סליחה אבל יש לי בעיה עם שערות..) ולאחרונה הפנטזיה שלי ממש רודפת אותי. אני טיפוס שתלטן (יותר מנטלית מפיזית) ובא לי לזיין גבר שרירי בתחת. אני רוצה לראות מולי את כל ערמת השרירים הזאת רוטטת על הדילדו שלי... בא לי לראות גבר שרירי וחלק מתקפל וצורח... הבעיה היא שאני לא יוצאת עם בחורים ואני גם לא רוצה לצאת איתם כי זה יזרום לכיוון שאני לא רוצה בו. יש לכם רעיון איך אני אוכל להגשים את הפנטזיה הזאת? אני לא רוצה שזה יקרה בקרוב אבל מתישהו בטוח שכן. הרי אני בחורה אני לא יכולה ללכת למסיבת הומואים ולהתחיל עם מישהו ... אז מה עושים?? יש בכלל הומואים (בטח יהיו בי ולא הומואים) שיקבלו את הרעיון שבחורה תזיין אותם?? אוי אם יכולתי להיות הומו ליום אחד... חחח אני אשמח לתגובותיכם .. |
|
lady @in black(שולטת) |
לפני 17 שנים •
21 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
21 בינו׳ 2007
lady @in black(שולטת) • 21 בינו׳ 2007
"תמיד משך אותי הומואים... אני יכולה לגמור רק מלראות אותם"***
תצטרפי למועדון יאמיי |
|
פינקי לשלטון(מתחלפת) |
לפני 17 שנים •
21 בינו׳ 2007
מזה מועדון יאמי??? :/ בורות..
לפני 17 שנים •
21 בינו׳ 2007
|
|
lady @in black(שולטת) |
לפני 17 שנים •
21 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
21 בינו׳ 2007
lady @in black(שולטת) • 21 בינו׳ 2007
זו לא בורות זו בעיה בהבנה .
|
|
פינקי לשלטון(מתחלפת) |
לפני 17 שנים •
21 בינו׳ 2007
חחחחחחחחחחח
לפני 17 שנים •
21 בינו׳ 2007
אני סתומה....
צטערת... יום ארוך... דווקא יכל להיות רעיון נחמד לא??? |
|
Mr Kinks(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
21 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
21 בינו׳ 2007
Mr Kinks(מתחלף) • 21 בינו׳ 2007
אני הייתי נרשם בכיף להגשמת הפנטזיה אבל אני לא כזה שרירי ויש גם כמה שיערות מיותרות...
|
|
אדון24 |
לפני 17 שנים •
22 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
22 בינו׳ 2007
אדון24 • 22 בינו׳ 2007
יש מצב!
יש לי שתי הצעות בשבילך. את נוגעת בבעיה האמיתית בשאלה האחרונה שלך. "האם יש הומואים שיקבלו את הרעיון שבחורה תזיין אותם?" התשובה לזה היא, כנראה שלא. הומואים הם גברים שאוהבים גברים, לכן הם לא ממש ירצו שבחורה תזיין אותם. אבל, את יכולה לחפש מסטר ועבד ולבקש מהמסטר שיפקוד על העבד שלו שאת תזייני אותו. הצעה שניה: אני בעצמי מכיר גברים סטרייטים, יפים, כריזמטיים, שאם היו באמת נשכים לגברים, היו לא מעט גברים שרוצים לשכב איתם. אבל הם לא נמשכים לגברים. ובכל זאת הם אוהבים לשחק בתחת. זה שגבר אוהב לשחק בתחת של עצמו לא בהכרח אומר שהוא הומו. אני בטוח שאם באמת תחפשי, את תוכלי למצוא גבר (לא בהכרח גיי) שירצה שתזייני אותו. רבי נחמן אומר "לא להתייאש". בהצלחה. אני אשמח אם תעדכני אותנו על ממצאיך... |
|
Mr Kinks(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
22 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
22 בינו׳ 2007
Mr Kinks(מתחלף) • 22 בינו׳ 2007
מה קרה לגברים בי-סקסואלים?
או בי-curious? או כאלה שהיו מוכנים לעשות הרבה כדי שתהיה להם את הפריווילגיה של בחורה שתזיין אותם בתחת? יש המון דגים בים. |
|
kael |
לפני 17 שנים •
23 בינו׳ 2007
אדון 24 ומר קינקס צודקים
לפני 17 שנים •
23 בינו׳ 2007
kael • 23 בינו׳ 2007
יש המוווווווווווון דגים בים. {מניסיון, אני מכיר כמה עשרותת מהם }
פינקי- open your eyes and seeeeeeee! ועכשיו, שיהיה לך יום טוב kael |
|
shuki boy(נשלט) |
לפני 17 שנים •
23 בינו׳ 2007
Re: האם יש מצב??
לפני 17 שנים •
23 בינו׳ 2007
shuki boy(נשלט) • 23 בינו׳ 2007
פינקי לשלטון כתב/ה: יש בכלל הומואים (בטח יהיו בי ולא הומואים) שיקבלו את הרעיון שבחורה תזיין אותם??
אוי אם יכולתי להיות הומו ליום אחד... חחח אני אשמח לתגובותיכם .. ראשית, אני מכיר הומואים שמזדיינים עם לסביות. שנית, את יכולה להיות הומו לכמה ימים שאת רוצה. תראי אותי, אני פעם הייתי לסבית. שלישית, רוב ההומואים (בכלוב למשל) הם מאד מקובעים. יש הומואים שנמשכים אלי, פיזית, אבל ברגע שהם מגלים שאני טרנס ולא גבר ביולוגי הם נבהלים (מה שקצת דבילי, כי אם אתה נמשך למישהו, אתה נמשך אליו, למה להבהל?) ולבסוף, אני לא מבין למה את פוסלת ביסקסואלים - כל עוד את מוצאת מישהו שיתייחס אלייך כאל גבר הומו, האם זה באמת משנה איך הוא מגדיר את עצמו? |
|