המלך אריה הראשון |
לפני 21 שנים •
17 בנוב׳ 2003
לפני 21 שנים •
17 בנוב׳ 2003
המלך אריה הראשון • 17 בנוב׳ 2003
יש הבדל תהומי בין שפחה בתשלום שהיא למעשה זונה הנותנת שירותי בדסמ לבין מלכה בתשלום. ההבדל נעוץ במי שמשלם ואנסה להסביר.
כאשר בלט כתב שהוא רוצה להיות אדון בתשלום , זה לא הפריע לי מאחר ומי שאמור לשלם זה לא הצד השולט אלא הצד הנשלט, אז אפשר לאהוב את זה ואפשר להסתיג מזה אבל כאשר הצד החלש בזוג משלם לצד החזק יותר זה עדין בגדר הסביר. אישית יש לי הסתיגות רבה מכל הענין של מלכות בתשלום, אבל כל עוד זה נעשה במודעות חיפוש פרטיות והמודעות שלהן לא מתפרסמות בפורום כאיטמים לגיטימים אני יכול לקבל זאת. אני גם מוכן לקבל שמישהו יחפש זונה במודעה בלוח המודעות. זכותו של כל אדם לחפש זונה וזכותה של כל אשה לעשות בגופה כטוב בעיניה. נימוק אחרון שהוא לא פחות חשוב הוא שלמיטב ידיעתי שום מלכה בתשלום לא תקיים יחסי מין עם עבד שמשלם לה, בעוד שכאשר מישהו מחפש "שפחה בתשלום" מובן מאליו שהמטרה העיקרית זה לקבל שרותי מין. |
|
צל |
לפני 21 שנים •
17 בנוב׳ 2003
שפחה == צד חלש
לפני 21 שנים •
17 בנוב׳ 2003
צל • 17 בנוב׳ 2003
לא , זה רק צד שמוכן לקבל כסף עבור השירותים שהוא רוצה לתת
|
|
prince1(שולט) |
לפני 21 שנים •
18 בנוב׳ 2003
דיון מרתק כל הכבוד צל
לפני 21 שנים •
18 בנוב׳ 2003
prince1(שולט) • 18 בנוב׳ 2003
|
|
MASTER BELT(שולט) |
לפני 21 שנים •
18 בנוב׳ 2003
הסיפור מאוד פשוט
לפני 21 שנים •
18 בנוב׳ 2003
MASTER BELT(שולט) • 18 בנוב׳ 2003
שני המתנגדים למה שאמרתי הם זאלופון . והמלך אריה הראשון ומשותף להם
שהחברות שלהם פה בכלוב והם פשוט רצו להגן על שמם הטוב לא היה שום צורך בכך מיכוון שמדובר פה בשנים מהבנות היותר מקסימות בכלוב נאמנות ומוסריות לכן איני יכול להבין את התפרצות הזעם הבילתי הגיונית הזו גם במדינה דמוקרטית ובטח בכלוב שהוא לב לבו של החברה בישראל אישית אני מאוד מכבד את צל כאדם ליברל כמשורר וכחבר בכבוד רב MASTER BELT |
|
המלך אריה הראשון |
לפני 21 שנים •
18 בנוב׳ 2003
לב ליבו של החברה בישראל
לפני 21 שנים •
18 בנוב׳ 2003
המלך אריה הראשון • 18 בנוב׳ 2003
בלט כתב
[quoteבכלוב שהוא לב לבו של החברה בישראל[/quote] אם אתה חושב שאני אומר שמי שמציע לאשה כסף תמורת מין חושב שהיא זונה, זה בגלל שהשפחה שלי נמצאת בכלוב. אתה צודק בדיוק כמו במשפט שלך שהכלוב הוא לב ליבו של החברה בישראל. שני המשפטים נכונים באותה מידה. |
|
loren |
לפני 21 שנים •
18 בנוב׳ 2003
בלט
לפני 21 שנים •
18 בנוב׳ 2003
loren • 18 בנוב׳ 2003
בלט
בלט בלט אתה משוגע........... לב ליבה של החברה הישראלית? גדול.............. |
|
MASTER BELT(שולט) |
לפני 21 שנים •
18 בנוב׳ 2003
פשוט עניין השליטה ייקר לליבי מה לעשות
לפני 21 שנים •
18 בנוב׳ 2003
MASTER BELT(שולט) • 18 בנוב׳ 2003
המלך אריה הראשון כתב/ה: בלט כתב
[quoteבכלוב שהוא לב לבו של החברה בישראל אם אתה חושב שאני אומר שמי שמציע לאשה כסף תמורת מין חושב שהיא זונה, זה בגלל שהשפחה שלי נמצאת בכלוב. אתה צודק בדיוק כמו במשפט שלך שהכלוב הוא לב ליבו של החברה בישראל. שני המשפטים נכונים באותה מידה.[/quote] |
|
צל |
לפני 21 שנים •
18 בנוב׳ 2003
זונה או לא זונה
לפני 21 שנים •
18 בנוב׳ 2003
צל • 18 בנוב׳ 2003
מה הבעיה שמישהי רוצה כסף עבור השירותים שלה זה פסול ?
שירותי הצלפה וסקס זה נחשב לזונה? ושרותי מוח ומחשבה זה נחשב לעילית ? אם יש מישהו שמבקש כסף עבור השירותים שלו ואנחנו קוראים לזה זונות וזנות זו טיגמה זה כי אנחנו כחברה לא מסוגלים להיתמודד עם הנושא בוחרים סטיגמה וטייטל למעשה שקשה לנו איתו לפני שנים היה ויכוח מאד דומה בנושא אחר באוניברסיטה , מי צריך לשלם כאשר מזמינים אשה לצאת איתה הגבר או היא או שמתחלקים חצי בחצי אם האשה לא משלמת על הארוחה ושוכבת עם הגבר היא גם זונה ? ולידיעתם לזונה/שפחה יש מעמד מאד מעניין במשפט העברי צל שנהיה כאנשים ולא כצל הרים |
|
loren |
לפני 21 שנים •
18 בנוב׳ 2003
לפני 21 שנים •
18 בנוב׳ 2003
loren • 18 בנוב׳ 2003
זה נשמע מעניין צל- לגבי מעמד האמה העברייה.
ספר לנו. |
|
ליילה{MS}(נשלטת) |
לפני 21 שנים •
20 בנוב׳ 2003
חוכמולוגים
לפני 21 שנים •
20 בנוב׳ 2003
ליילה{MS}(נשלטת) • 20 בנוב׳ 2003
לשלם בשביל מונית?
דלק? לעזור לה עם היא לחוצה פיננסית? לתת לה עבודה כשמפטרים אותה כמו שהמרקיז עשה כשפיטרו אותי בזמנו אחרי חמש שנים? ומשכורת... ההבדל גדול מאוד בין זה לבין שפחה בשתשלום ומה שלא תגידו המאסטר שלי יודע הכל. ואם משהי לא מוצאת עבודה?ואין קצבה מביטוח לאומי או שהיא לא מספקת? או שהאובר דראפט חונק? לעזזל הצביעות |
|