כנוע לגברים |
לפני 17 שנים •
25 בינו׳ 2007
האיש בחליפה (חלק שני)
לפני 17 שנים •
25 בינו׳ 2007
כנוע לגברים • 25 בינו׳ 2007
התקלחתי בבית והתלבטתי מה ללבוש לפגישה. המילים שלו הדהדו לי בראש: "תלבש בגדים שמשקפים באופן יותר טבעי את מה שאתה". לבשתי תחתוני חוטיני לבנים שפעם "סחבתי" ממישהי, ועליהם מכנסי ג'ינס צמודים וחולצת טריקו צבעונית. אלה בגדים נוחים וטבעיים לי, הם מה שאני. החוטיני הוא רמז למה שאני רוצה להיות, מה שמתחיל להיות חלק בלתי נפרד ממני.
הגעתי לבית שלו - בית ענק ומפואר בסביון. המכונית הפשוטה שלי נראתה זרה שם, כאילו היא נכנסה לתפאורה של הסרט הלא נכון. שאלתי את עצמי אם באמת מבחינים שאני לא שייך לשם, או שזה רק אצלי בראש. בדקתי שוב את הכתובת על הכרטיס, כדי לוודא שאני נכנס לבית הנכון. צילצלתי בשער, וניסיתי לנסח את מה שאגיד כשיענו לי, אבל השער החשמלי נפתח בלי מילים. צעדתי בשביל בין ערוגות הפרחים עד לדלת הכבדה, ודפקתי בעדינות. הוא פתח לי את הדלת, עדיין באותה חליפה, רק בלי העניבה. הוא היה באמצע שיחת טלפון ואפילו לא אמר שלום, אלא רק הכניס אותי פנימה. הוא התישב על הכורסה שלו, ולקח לידיו כוסית משקה שהיתה לו שם. בקול הבס הבטוח שלו הוא דיבר אל תוך הטלפון על ענייני עסקים, ואני לרגע לא ידעתי מה לעשות עם עצמי. פתאום התישבתי על הרצפה הקרירה ליד רגליו, כאילו הגוף שלי השתלט על העניינים והורה לעצמו מה לעשות, כי כמו בצהריים, הראש שלי חשב יותר מדי. הרגשתי את הרגל שלו נעה קצת קדימה ונצמדת לפנים שלי. נצמדתי אליה וחיבקתי אותה בזמן שהוא המשיך לדבר בטלפון. חיכיתי ככה בסבלנות וניסיתי להסדיר את הנשימות ואת פעימות הלב. כשהוא סיים הוא הניח את הטלפון על השולחן והלב שלי שוב התחיל לפעום במהירות. הוא ציווה עלי לעמוד מולו ובדק את הבגדים שלי. התחלתי לחשוב שאולי הוא התכוון שאלבש משהו אחר. הוא שאל "זה מה שנוח לך ללבוש?". אמרתי "כן אדוני", והוא שאל "ספר לי על הבגדים שאתה לובש". סיפרתי לו שנוח לי עם בגדים פשוטים כאלה, עם הג'ינס הצמוד, ואז סיפרתי לו על החוטיני שיש לי למטה. הוא מישש קצת את הגוף שלי, צבט את הישבן, ואמר "אתה נראה הרבה יותר צעיר ממה שאתה באמת". אמרתי "תודה אדוני". הוא חייך ואמר "נער השעשועים שלי...". חייכתי במבוכה והוא הפסיק לחייך ואמר "אתה נער השעשועים שלי הערב?". אמרתי "כן אדוני". הוא שתק ואז אמר "בוא נראה את החוטיני שאתה כל כך גאה בו, כלבלב". התפשטתי מהר עד שנשארתי רק עם החוטיני ועמדתי מולו. הוא לגם מהמשקה שלו ובדק את החוטיני עלי, צובט את הישבן שלי, את הזין והביצים. "היה לי יום ארוך ומתיש" הוא אמר והושיב אותי בחזרה על הרצפה ליד רגליו. הוא הגיש לי את הנעליים שלו ואני נישקתי אותן והתחלתי לחלוץ אותן. כשהנחתי אותן בצד הוא הניע את אצבעות רגליו בתוך הגרביים בתנועות שחרור. בלי להתאפק התכופפתי שוב ונישקתי את הגרביים שלו. "איזה כלבלב" הוא אמר מלמעלה. שאלתי בנימוס אם אפשר לעסות לו את כפות הרגליים והוא אמר "בשביל זה הבאתי אותך לא?". "כן אדוני", אמרתי, הורדתי את הגרביים שלו והתחלתי לעסות לו את כפות הרגליים. הוא לגם מהמשקה שלו ובינתיים הסביר לי מה עומד לקרות. "אתה נער השעשועים שלי. אתה הזונה שלי. אתה כאן כדי לענג אותי ולעשות לי טוב. אם תהיה טוב אני אקח אותך תחת חסותי ובאמת תוכל להיות הזונה שלי. כדאי לך להשתדל, כי אני מכיר אנשים מאוד עשירים ומאוד חזקים. אתה לא תהיה זונה שעומדת ברחוב. אתה תהיה הזונה של המאיון העליון, אם אני אהיה מרוצה ממך". אף פעם לא הייתי זונה ברחוב, ואף פעם גם לא הייתי זונה של עשירים, אבל הוא ידע בדיוק מה מדליק אותי, ומה גורם לי להגיד "תודה אדוני" וללקק את הזיעה בין אצבעות הרגליים שלו. "כן תלקק, תלקק כלב. תראה לי מה אתה יודע". אחרי כמה דקות של ליקוק הוא הניח את כוס המשקה שלו וקם. בלי שהוא היה צריך להגיד לי זחלתי אחריו. הוא נכנס לחדר האמבטיה, ולרגע הספקתי לראות כמה החדר הזה גדול ומפואר, אבל מיד הרגשתי בעיטה בישבן ושמעתי את הקול שלו מצווה עלי "קום, שרמוטה. תעמוד". עמדתי והוא הצמיד אותי עם הפנים אל הקיר ונצמד אלי בכוח מאחור. "בשביל מה באת?" "בשביל לשרת ולענג אותך אדוני" "מה אתה?" "אני זונה" הרגשתי נשיכה על הכתף שלי, וצעקתי. "מה אתה?" "אני הזונה שלך אדוני", חיפשתי את המילים הנכונות. הרגשתי עוד נשיכה על הכתף ואת הגוף שלו נצמד יותר חזק ומועך את הפנים שלי אל הקרמיקה. "ספר לי על היום בצהריים" "מצצתי לך בשירותים" הרגשתי עוד נשיכה כואבת על הכתף, ואת היד החזקה שלו תופסת לי את הצוואר וזורקת אותי על הרצפה. "על ארבע כלב מושתן" עמדתי על ארבע והרגל שלו נחתה על הלחי שלי והצמידה את הראש שלי לרצפה הקרה. ראיתי אותו בזווית העין מסיר את החגורה שלו מהמכנסיים, ואז הרגשתי את ההצלפה על הישבן. "חתיכת אפס! זה מה שאני בשבילך? מציצה בשירותים?" "לא אדוני..." עוד הצלפה נחתה על הישבן שלי. צעקתי, והרגל שלו הצמידה את הפנים שלי חזק יותר, עוקדת אותי לרצפת חדר האמבטיה. "תראה אותך, עם החוטיני הזה כמו איזו כוסית. זה שאין לך כבוד לעצמך לא אומר שלא יהיה לך כבוד אלי" "ברור אדוני" "עכשיו תספר לי בדיוק למה באת בצהריים, מה הרגשת, ולמה באת עכשיו", הוא אמר ובין מילה למילה הצליף בי עוד ארבע פעמים. סיפרתי לו על התשוקה שלי לכוח שלו, על התשוקה שלי להתמסר, להעניק לו את הגוף שלי כמו נער שעשועים פרטי, למצוץ ולענג אותו, לשרת אותו, לסגוד לכוח שלו. סיפרתי לו כמה אני קטן וחלש. מדי פעם הוא עזר לי וניסח בשבילי, אבל כל עזרה כזאת עלתה לי בהצלפה חדה של החגורה על הישבן. "תשכנע אותי שאתה רוצה, תתחנן או שאני זורק אותך ככה כמו זונה לרחוב". ישבתי על הרצפה וחיבקתי את הרגל שלו. הקול שלי רעד וכמעט בכיתי כשאמרתי לו "אני רוצה להיות שלך אדוני, אני רוצה לשרת אותך, אני רוצה לענג אותך ולהעריץ אותך, להיות הפורקן שלך, כלי הקיבול שלך". לא האמנתי באיזו קלות יוצאות המילים האלו מהפה שלי. הוא צחק בקול הבס שלו והרגל שלו ירדה מהראש שלי. לפני שהספקתי לזוז הוא הנחית עוד הצלפת חגורה על הישבן שלי והלך לשירותים. שמעתי אותו משתין שם ולא העזתי לזוז, רק לדמיין את המראה. "בוא הנה כלב" הוא קרא משם ואני זחלתי אליו. הוא הצמיד את הזין שלו לפנים שלי ואמר "תנקה אותי". ליקקתי את הזין שלו משאריות השתן בלי לחשוב, וידו סטרה כמה סטירות חלשות על הלחי שלי. "שטוף את הידיים ולך למזוג לי עוד קוניאק" הוא פקד והלך אל הסלון. שטפתי את הידיים וניגשתי אל הבר שבסלון. השתדלתי לא לרעוד כשמזגתי את הקוניאק לכוסית. הוא ניגש אלי מאחור וקשר על הצוואר שלי קולר של כלב, מחובר לרצועת עור ארוכה, צבט את הישבן שלי והלך לשבת בכורסה שלו. משם הוא משך את הרצועה וקרב אותי אליו, ואני נזהרתי שלא ישפך המשקה. הגשתי לו את הכוסית, והוא הורה לי לשכב על הרצפה, והניח את כף הרגל שלו על הפנים שלי. בזמן שהוא לגם את המשקה אצבעות הרגליים שלו שיחקו בפה שלי. אחרי כמה דקות הוא רכן לעברי והתחיל ללטף את הגוף החשוף שלי עם קצה הרצועה שהחזיק. כף הרגל שלו הידקה את אחיזתה על הפנים שלי, ופתאום נחתה הצלפה של הרצועה על התחתונים שלי. הצעקה שלי נבלמה בתוך כף הרגל שלו, והוא צחק. שוב הרצועה ליטפה, ושוב הצליפה, ושוב צעקתי, ושוב הוא צחק, עד שהפסיק לצחוק בבת אחת, ומשך את הרצועה ואותי למעלה. הייתי על הברכיים, על הרצפה, בין רגליו, הגב שלי מופנה אליו, והוא מושך את ראשי לאחור ומסתכל לתוך העיניים שלי. "אתה, את ההצלפות שלי תקבל באהבה" "כן אדוני" הוא הסתכל על החוטיני שלי, ועל הזין שהתחיל לעמוד לי בתוכם. "הבולבול הקטן שלך מתחיל לעמוד, כלב?" לפני שעניתי נחתה הצלפה על התחתונים שלי. נשכתי את השפתיים מכאב ואמרתי "תודה אדוני". "תודה על מה?" "תודה שאתה נותן לי להיות שלך" הוא הגיש לי את הרצועה כדי שאנשק אותה, ואני נישקתי. ואז שוב הצליף, ושוב הודיתי לו, ושוב נישקתי את הרצועה. אחרי חמש הצלפות כאלו הכאב התחלף בזרימה של עוצמה מצמררת בורידים שלי. כשהוא קם ומשך אותי אחריו, באופן מוזר הגוף שלי כבר השתוקק לעוד הצלפות. הוא הניח אותי בחדר הארונות, הצביע על הקולב שעליו היתה מוכנה שמלת מיני אדומה, התיר את הקולר ואמר לי "תתלבשי". רעדתי כשלבשתי את השמלה ואת נעלי העקב המבריקות שהיו שם. ניסיתי לסדר את הזין בתחתונים ולהסתיר אותו כדי שלא יבלוט, ובדקתי את עצמי בראי, ואז יצאתי אליו לסלון. הוא קם לקראתי ואחז בי בכוח, מחדיר אצבע לפה שלי כדי שאלקק. הידיים שלי ליטפו את הכתפיים הרחבות שלו, והיד שלו חפנה ומעכה את הישבן שלי, בודקת את מידת העגלגלות שלו. הוא לחש לי באוזן "הערב את הזונה שלי, ברור?". "כן אדוני" עניתי והלב שלי פעם מהתרגשות. "הערב את הצעצוע שלי". "כן אדוני". "בואי, נצא". הוא לקח אותי לדלת ופתח אותה, פחדתי, אבל לא יכולתי להתנגד גם כי כבר נמסתי וגם כי הוא החזיק אותי ומשך אותי איתו החוצה. הלכנו בגינה כאילו מחובקים, אבל למעשה הוא אחז בי בכוח ומשך אותי. כל הזמן הסתכלתי מסביב ושאלתי את עצמי אם רואים אותנו, אבל הגינה היתה מבודדת ומוקפת צמחים עבותים וחומה. כשהגענו אל החצר האחורית הוא התישב על כיסא ליד הבריכה והושיב אותי על הברכיים שלו. הוא ליטף ומישש את הגוף שלי, ואני ליטפתי את הכתפיים והחזה שלו. הוא פתח את המכנסיים שלו והוציא את הזין הגדול והקשה, והיד שלי ירדה לשם בלי שליטה. ליטפתי לו את הזין בזמן שהוא אחז בי בכוח ולחש לי "אני יודע מה את רוצה. וגם את יודעת מה את רוצה. את יודעת מה את צריכה. תראי איך את מחורמנת. כמו זונה קטנה. אבל ההבדל הוא שאת אפילו לא צריכה כסף בשביל זה. את זונה בנשמה. אמרתי לך לבוא בבגדים שטבעיים לך, ובאת עם ג'ינס. אלה הבגדים שמתאימים לך. כשאת רואה גבר כמוני את מרגישה כמו שמלה, נכון?". "כן אדוני", עניתי, מתנשם בהתרגשות מהמילים שלו וממגע הזין שלו ביד שלי. "מסכנה את הולכת ברחוב ומתה לצעוק - אני זונה, בואו תזיינו אותי..." שתקתי, והוא המשיך: "אבל הבעיה היא שאני לא רוצה זונות מהרחוב, אני רוצה שהזונה שלי תהיה רק שלי". הוא אחז את הפנים שלי ביד שלו והביט לתוך העיניים שלי. "את מסוגלת להבין את זה?" "כן אדוני, אני רק שלך" "בואי נראה", הוא אמר, והוריד אותי על הברכיים. הוא הצמיד את הראש שלי לזין שלו ואני נישקתי וליקקתי. "אני מקווה שתמצצי יותר טוב מהבחור הזה שמצץ לי בצהריים", הוא אמר כשהכנסתי את הזין שלו לפה שלי. "הבחור ההוא היה פחדן. הוא לא הרגיש טבעי איתי. הוא היה צריך להכריח את עצמו למצוץ. את לא תתנהגי ככה אצלי. את תמצצי ותזדייני כמה שאני אגיד לך ומתי שאני אגיד לך וגם עם מי שאני אגיד לך, וזה יהיה הכי טבעי לך. כי את מזדיינת, זה מה שאת. את תתני לי את כל מה שיש לך לתת, כי את רוצה לתת. אם תתני כמו שצריך תרגישי את מה שאת רוצה להרגיש, תרגישי שאת שלי, שאת שייכת לגבר שלך". יכולתי לגמור רק מהמילים שלו, אפילו בלי לגעת בעצמי, אבל השתדלתי להתרכז במציצה. רציתי לתת לו את המציצה הכי טובה שיכולתי, רק שיהיה מרוצה ממני, רק שישאיר אותי ככה בבגדים האלה ובתפקיד הזה. הרגשתי שהתקדמתי במעמד שלי אצלו, מהשירותים ביום העיון, דרך הקולר וההצלפות, ועד לשיא הזה - להיות הזונה הפרטית שלו, בחצר הוילה המפוארת. |
|
btekx(נשלט) |
לפני 17 שנים •
25 בינו׳ 2007
מחורמן!!
לפני 17 שנים •
25 בינו׳ 2007
btekx(נשלט) • 25 בינו׳ 2007
מחורמן!! שווה!
אם יש המשך, אז בקווה שיש המשך..!! |
|
the oz(אחר) |