כנוע לגברים |
לפני 17 שנים •
28 בינו׳ 2007
האיש בחליפה (חלק שלישי)
לפני 17 שנים •
28 בינו׳ 2007
כנוע לגברים • 28 בינו׳ 2007
חשבתי שהוא יגמור בפה שלי, אבל אחרי כמה דקות הוא קם, סגר בחזרה את המכנסיים ומשך אותי חזרה הביתה. הוא זרק אותי בכוח על הספה ועמד מולי. "שבי" הוא אמר לי והסתכל עלי, בוחן את הגוף שלי בתוך השמלה. "שבי כמו שצריך, לא כמו שק" הוא הרעים בקולו, ואני שיניתי את הישיבה שלי, בנסיון להיות יותר סקסי בשבילו. נשענתי קצת על הצד, קיפלתי את הרגליים, וליטפתי את הירך שלי. "אני אביא לכאן אנשים מכובדים, ואת תתנהגי כמו שצריך ולא תעשי לי בושות", הוא אמר. המחשבה על אנשים נוספים בחדר הפחידה אותי וריגשה אותי בו זמנית. הוא התישב לידי והיד שלי שוב זחלה אל המכנסיים שלו. הוא לגם מהמשקה שנשאר שם וצחק. "כוס קטן ועלוב", הוא אמר והסיט את היד שלי הלאה מהמכנסיים שלו. הדמעות התחילו לעלות בגרון שלי. הרגשתי שהוא מאוכזב, וניסיתי לחשוב למה.
הוא קם, אחז ביד שלי בכוח ומשך אותי אחריו. מעדתי על העקבים אבל הוא המשיך ללכת מהר במעלה המדרגות, וזרק אותי על הרצפה בחדר השינה הגדול. "חתיכת כוס עלוב ומסריח" הוא שאג ואני זחלתי את הרגליים שלו, חיבקתי ונישקתי אותן. "סליחה אדוני", אמרתי ואפילו לא ידעתי על מה. הוא זרק אותי בחזרה על הרצפה. "איפה החגורה?" הוא אמר לעצמו ופתח את הארון. הוא שלף משם חגורת עור וסידר אותה ביד שלו. שוב זחלתי וניסיתי לבקש סליחה ולנשק את הרגליים שלו אבל הוא זרק אותי הלאה והנחית עלי הצלפה. צעקתי מכאב, והוא המשיך: "את" הצלפה "לא" הצלפה "תעשי" הצלפה "לי" הצלפה "בושות" הצלפה "מול" הצלפה "החברים" הצפלה "שלי!" "סליחה אדוני", יבבתי על הרצפה. "שרמוטה חסרת טעם", הוא צעק ומשך אותי חזק למעלה. "רק בשביל דבר אחד את טובה". הוא זרק אותי על המיטה, ואני התפתלתי עליה, סידרתי את השמלה וניסיתי להיראות סקסי. הוא פתח את המכנסיים שלו והתפשט מהר. זחלתי אל הזין הגדול שלו, אבל הוא תפס אותי וזרק אותי חזרה. הוא הפך אותי על ארבע ומשך את המותניים שלי אליו בכוח. הרגשתי את השמלה מתרוממת ואת היד שלו קורעת לי בכוח את התחתונים, שמועכים את הביצים שלי לכאב מתוק. הוא נצמד אלי מאחור, משך את הראש שלי אליו, ואמר "בואי נראה אותך, מזדיינת". הספקתי לראות אותו מלביש על עצמו קונדום, ואז הוא זרק אותי שוב על המיטה, ופיסל את הגוף שלי בידיים החזקות שלו לתנוחה שנוחה לו. הרגשתי את הזין שלו לוחץ על פתח התחת שלי, ומתחיל לחדור לאט. "אל תתנגדי לי, שרמוטה, כי אני אקרע אותך", הוא שאג ודחף את הזין שלו לתוכי. הכאב היה חד וחזק. הוא השכיב אותי על הבטן ונשכב מעלי במלוא המשקל שלו. יד אחת שלו הצמידה את הראש שלי למיטה, והיד השניה מעכה לי את הישבן. הזין שלו חדר אלי בתנועות חזקות וחדות, והרגשתי את הנשיכות שלו על הכתף. "בשביל מה באת?" הוא שאל. "כי אני רוצה להיות שלך", עניתי בלשון נקבה. "להיות שלי?" "להיות הזונה שלך אדוני" "כסף? זה מה שאת רוצה?" "לא אדוני" "אז בשביל מה באת?" "אני רוצה את הזין שלך אדוני. אני רוצה להיות שלך", אמרתי כשהזין שלו כובש אותי מבפנים. "אני רוצה לשרת אותך ולענג אותך". "את תספגי ממני הצלפות" "כן אדוני" "ואת תגידי תודה" "כן אדוני" "למה?" "כי זה בא ממך אדוני ואתה מעניק לי את זה" "את תלקקי לי את הרגליים" "כן אדוני" "את הביצים" "כן אדוני" "את התחת" "כן אדוני" "למה?" "כי לזה נועדתי אדוני" "למה נועדת?" "להיות שייכת לך, לעשות בשבילך כל מה שצריך" "ותקבלי את הזין שלי?" "כן אדוני" "רק אם תהיי טובה וזה יגיע לך" "כן אדוני" הוא קם ויצא ממני ואני הסתכלתי עליו. "אני לא מרגיש שאת רוצה" "אני רוצה אדוני" "את עושה הצגות!" "לא אדוני. אני רוצה" "רוצה מה?" "רוצה את הזין שלך אדוני, רוצה שתזיין אותי" הזין שלו עמד מולי והתחלתי להרגיש את שרירי החור שלי מתכווצים ומתגעגעים לתחושה. הוא שתק והסתכל עלי. "בבקשה תזיין אותי אדוני", כמעט בכיתי. הוא המשיך לשתוק ואז קם ואמר לעצמו "איפה החגורה?". נשכבתי מהר על הגב, פישקתי את הרגליים והרמתי אותן, פישקתי את התחת שלי עם הידיים והתחננתי "בבקשה אדוני, תזיין אותי". הוא משך אותי לקצה המיטה, כיוון את הזין שלו וחדר אלי בבת אחת. דמעות ירדו מהעיניים שלי משילוב תחושת הכאב החד ותחושת האושר הזאת, של הגבר החזק שלי שבועל אותי. כל נעיצה של הזין שלו היתה כמו עוד מסמר שחיבר אותי אליו, וחיבר אותי לתחושה הזאת של הגשמת הייעוד שלי. |
|
shuki boy(נשלט) |
לפני 17 שנים •
28 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
28 בינו׳ 2007
shuki boy(נשלט) • 28 בינו׳ 2007
|
|
FrozenLips |
לפני 17 שנים •
28 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
28 בינו׳ 2007
FrozenLips • 28 בינו׳ 2007
ציטוט: כל נעיצה של הזין שלו היתה כמו עוד מסמר שחיבר אותי אליו
|
|
btekx(נשלט) |
לפני 17 שנים •
28 בינו׳ 2007
מחורמן!
לפני 17 שנים •
28 בינו׳ 2007
btekx(נשלט) • 28 בינו׳ 2007
מחורמן! תמשיך עוד! אני מחכה..
|
|
נתנאלה(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
4 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
4 בפבר׳ 2007
נתנאלה(לא בעסק) • 4 בפבר׳ 2007
לא יודעת מה להגיד- בחלק הראשון חייכתי בחלק השני היו כבר ספקות לגבי האיש שבחרת בין אם הוא דמות בסיפור הזה לבין אם הוא אמיתי ועד הפרק האחרון, הבנתי שגם אני רציתי את המקום הזה פעם אבל הוא לא שווה את הכאב, כי הוא לעולם לא יהיה מסופק- לא אהבתי אותו לא כדמות ואם הוא אמיתי אשמח למעוך לו את המסמר- כי לא משנה מה הוא רק מזיק
ואתה- הכותב אתה איש יפה כ"כ }{ |
|