אדיר(נשלט) |
לפני 17 שנים •
30 בינו׳ 2007
גבירה אמיתית
לפני 17 שנים •
30 בינו׳ 2007
אדיר(נשלט) • 30 בינו׳ 2007
אכן כמו שחשבתי,גבירה אמיתית ומדהימה
|
|
ניקי666 niki |
לפני 17 שנים •
30 בינו׳ 2007
Re: המלכה מיכל המאלפת
לפני 17 שנים •
30 בינו׳ 2007
ניקי666 niki • 30 בינו׳ 2007
עבד-יצירתי כתב/ה: רציתי לספר קצת על האישה המדהימה האלילה האמיתית באתר הזה ובכלל שהכרתי מימי
אני 6 שנים בתחום אבל מיכל המאלפת יש רק אחת שטלתנית אכזרית טבעית השליטה זה אורח חייה היא לא צריכה להתאמץ היא פשוט אלהית מלידה השאיפה שלי זה להיות מקולר אליה בלבד אבל היא תחליט היא פשוט חלום מיכל המאלפת יפה בטירוף מבט חודר לתוך המוח שלך וקורע אותך מבפנים אתה נופל רק צלהרים מבט לעברה עבד שמקבל יחס ממנה צריך להגיד תודה 100 פעמים על המזל שנפל בחלקו מיכל את הגדולה מכולן אני תמיד נהנה לקרוא שרשורים של פירגון וגם הפעם אצטרף לפירגון למרות שאני לא מכיר אותה... ודבר נוסף הפריע לי המשפט "עבד שמקבל יחס ממנה צריך להגיד תודה 100 פעמים על המזל שנפל בחלקו",לדעתי גם יחסי שולט נשלט מקורן בהדדיות אני לא רואה שום סיבה לומר תודה או לדרוש אותה תמורת יחס . |
|
עבד גברי ושרירי(נשלט) |
לפני 17 שנים •
31 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
31 בינו׳ 2007
עבד גברי ושרירי(נשלט) • 31 בינו׳ 2007
מישהו יודע לאן היא נעלמה ?
כאילו בלעה אותה האדמה. |
|
מיכל המאלפת(שולטת) |
לפני 17 שנים •
1 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בפבר׳ 2007
מיכל המאלפת(שולטת) • 1 בפבר׳ 2007
לא נעלמתי
אני נכנסת לאתר בערך אחת לשבוע כי לא יוצא לי יותר מזה בתקופה האחרונה... אני מסכימה שהכל עובד בהדדיות וגם מלכה יכולה לפרגן תודה על כל המחמאות, אין לכם מושג כמה זה מחמיא לי |
|
ניק(נשלט) |
לפני 17 שנים •
5 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
5 בפבר׳ 2007
ניק(נשלט) • 5 בפבר׳ 2007
ברצוני להלל ולשבח את כבוד הגבירה (מלכה) האחת והיחידה שיש לי העונג להיות עבדה ומשרתה.
כמו כן, אעז ואוסיף שאין הרבה מלכות כמותה, שבאמת היא מיוחדת, מקסימה, מתחשבת ומבינה ובקיצור, אחלה מלכה! מודה אני שהתמזל מזלי ואני עדיין בחזקתה ותחת שליטתה הבלעדית של הוד מעלתה המלכה מיכל. יש לציין שכבוד המלכה מיכל מסננת ומעיפה עבדים רבים שהיו מוכנים לשלם הרבה כסף בשביל להיות מתחת לרגליה. מי ייתן ואמשיך לשרתה בכל עת שתרצה עד הפנסיה, ומבטיח אני ומצהיר בפניי גבירתי לרצותה בכל עת ובכל מצב בהנאה ובהבנה. ניק. נ.ב - אוסיף ואומר שמעבר להיותה מלכה היא גם אדם נפלא, שכיף להיות בחברתה ולשוחח איתה על כל דבר שבעולם. |
|
דקיקון(נשלט) |
לפני 17 שנים •
5 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
5 בפבר׳ 2007
דקיקון(נשלט) • 5 בפבר׳ 2007
מברוק לכם על השידוך.
"עוד יישמע בהרי יהודה ובמרתפים אפלים קול שולטת מצווה וקול סאב זועק מכאב, קול השוט וקול שלשלאות." אגב, ניק, כתבת יפה את תחושתך. הייתי חותם על כל מילה. תהנו לכם |
|
מיכל המאלפת(שולטת) |
לפני 17 שנים •
13 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
13 בפבר׳ 2007
מיכל המאלפת(שולטת) • 13 בפבר׳ 2007
דקיקון, קרעת אותי... אני מקווה שבאמת מצאתי, כי לפי הנסיון שלי, מה שנראה טוב בהתחלה יכול להפוך מהר מאוד ללא טוב עוד לפני הסוף.....
אולי התמזל מזלי ומצאתי את הנחלה??? |
|
דקיקון(נשלט) |
לפני 17 שנים •
19 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 בפבר׳ 2007
דקיקון(נשלט) • 19 בפבר׳ 2007
ל"נחלה" אני בהחלט מקווה (אפשר רק לקוות) שהגעת, אבל ל"מנוחה" נראה לי שלא.
הרי השולטות עובדות קשה בשליטתן, וזה דורש כח שבתור סאב הוא נשגב מבינתי. בהצלחה |
|
מביט לרגע |
לפני 17 שנים •
19 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 בפבר׳ 2007
מביט לרגע • 19 בפבר׳ 2007
מצטער להרוס לכם את החגיגה הזו אבל -
מתוך הפרופיל של הגברת המדוברת : "סגידה פיננסית גם היא סוג של קבלת מרות." אמנם ניסוח מחוכם ומתחכם , אך את הערווה הדוחה הזו לא ניתן להסתיר . אחת התופעות הדוחות ביותר ב BDSM , אם לא הדוחה מכולן . ניצול כספי , פשוטו כמשמעו , תופעה הראוייה לגינוי בכל לשון וצריכה להיות מוקעת ע"י כל חברי הקהילה . |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 17 שנים •
19 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 בפבר׳ 2007
זאלופון(שולט) • 19 בפבר׳ 2007
ערן 1 כתב/ה: מצטער להרוס לכם את החגיגה הזו אבל -
מתוך הפרופיל של הגברת המדוברת : "סגידה פיננסית גם היא סוג של קבלת מרות." אמנם ניסוח מחוכם ומתחכם , אך את הערווה הדוחה הזו לא ניתן להסתיר . אחת התופעות הדוחות ביותר ב BDSM , אם לא הדוחה מכולן . ניצול כספי , פשוטו כמשמעו , תופעה הראוייה לגינוי בכל לשון וצריכה להיות מוקעת ע"י כל חברי הקהילה . בימים כתיקונם היו מקבלים פרס על דברים כאלה: http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=5828 הו דילדו, איך הלכת לבלי שוב והותרת אותנו יתומים? |
|