בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

קשר שמתחיל ברשת

double_you_w​(נשלט)
לפני 17 שנים • 3 בפבר׳ 2007

קשר שמתחיל ברשת

double_you_w​(נשלט) • 3 בפבר׳ 2007
מה דעתכן על קשר שמתחיל משליטה ברשת וממשיך למציאות?
למה יש הרבה שמוותרות על קשר כזה מראש? לא נראה להן שברשת אפשר להכיר יותר טוב מבמציאות? אין את העקבות... אפשר לראות את הפוטנציאל הגלום שבמציאות לא.
Madame T​(שולטת)
Madame T​(שולטת) • 3 בפבר׳ 2007
מעצם טיבו קשר וירטואלי מכל סוג שהוא הינו דבר מוגבל וכך גם לגבי שליטה. הוא טוב אולי כהתחלה, קצרה, כדי לשוחח, לברר אם ישנה התאמה ראשונית, אבל מעבר לכך אין טוב כמראה עינים והכרות ממשית ומעשית, שנבנית בהדרגה בשטח.
אם אין דרך לממש את הקשר הזה מסיבה כלשהי, זה עשוי להוות תחליף מסויים, בהסכמת שני הצדדים כמובן, אבל כעקרון בעיני, לפחות, שליטה וירטואלית היא כלי מוגבל ולא מספק.
double_you_w​(נשלט)
double_you_w​(נשלט) • 3 בפבר׳ 2007
להתחיל לשלוט ברשת ולעבור משם למציאות, לא כתחליף.
Shimmy​(נשלט){Vents}
Shimmy​(נשלט){Vents} • 3 בפבר׳ 2007
תיאום ציפיות זה מה שחשוב.
לפעמים קשר ברשת יכול להיות כל מה שמישהו יכול, וכשלשני הצדדים זה מתאים אז זה אחלה פתרון, לפעמים כמו שאני יכול להעיד מגלים בו דברים שלא ידעת שיתכנו.
אם המטרה היא קשר לא רק לרשת, אפשר להגיד שהקטע הוירטואלי חצי מיותר אחרי שהכרתם, דברתם והגעתם למסקנה שאתם רוצים לבדוק אותו.
דוכיפת​(נשלט)
דוכיפת​(נשלט) • 3 בפבר׳ 2007
שליטה ברשת,סייבר היא משהו המקביל לאוננות.
הרשת טבוה להכרות ראשונית,שגם היא בערבון מוגבל מאד,ואם אין אחריה מפגש,פנים מול פנים(או בענינינו-פנים מול כפות רגלים)דינה כדין סיפור טוב שקוראים ברשת,ומכאן חזור למשפט הראשון icon_smile.gif
Queencie​(שולטת)

Re: קשר שמתחיל ברשת

Queencie​(שולטת) • 3 בפבר׳ 2007
double_you_w כתב/ה:
מה דעתכן על קשר שמתחיל משליטה ברשת וממשיך למציאות?
למה יש הרבה שמוותרות על קשר כזה מראש? לא נראה להן שברשת אפשר להכיר יותר טוב מבמציאות? אין את העקבות... אפשר לראות את הפוטנציאל הגלום שבמציאות לא.

נראה לי ש WW לא שאל על קשר וירטואלי - אליו התיחסתם - אלא לאפשרות שהאינטרנט מאפשר להכיר את הפרטנר אולי אפילו יותר לעומק ויותר מהר בהשוואה להכרות שמתרחשת פנים אל פנים.

אני נוטה להסכים עם זה - דווקא מכיוון שלא מכירים, לרבים קל יותר להפתח ולהחשף כאילו הם מרגישים שהם כותבים לעצמם ללא מחסומי ביקורת ושיפוטיות.
אבל זה לא מתאים לכל אחד ואחת. לא כל אחד יכול לתקשר למול מסך, וקשר העין האנושית והמגע האנושי, חשובים לו מידי וחיוניים עבורו לתחושת הביטחון שמאפשרת עבורו פתיחות.

בנוסף לכך, ההחשפות הוירטואלית - אליה וקוץ בה - נתקלתי גם במקרים שהחשפות הוירטואלית יצרה בעצמה את המחסום במפגש הממשי הראשון. פתאום התגלה לפרטנר ששיתף אותי במיטב הפנטזיות והמאווים, בכל נסתרי ליבו הכמוסים, שכל מה שנאמר מול המסך ללא סייגים, אמור כעת לעמוד במבחן המציאות וזה הפחיד מספיק כדי לוותר על הנסיון.

שורה תחתונה - תמיד עדיף לשלב ולבנות אמון ובטחון ממשיים שיתנו את הבסיס לחשיפה העמוקה.
Queeny​(מתחלפת){being}

מסכימה עם קווינסי

Queeny​(מתחלפת){being} • 3 בפבר׳ 2007
אני חושבת שבהחלט קשר יכול להתחיל ברשת ולעבוד גם במציאות. כך אהובי ואני הכרנו.
הרשת מאפשרת התפתחות של עומק שדייטים לא תמיד מאפשרים. אפשר תמיד לנצל את העובדה שהשיחה ממוקמת בעולם וירטואלי כדי להעלם, להתחיל מחדש, ולהעמיק. זה מאפשר הרבה חופש לכל הכיוונים.

נכון שהמפגש הפיסי הראשון עשוי להיות מאיים, וגם מאכזב. מצד שני - אם זה מצליח - אין טוב מזה.
double_you_w​(נשלט)
לפני 17 שנים • 8 בפבר׳ 2007
double_you_w​(נשלט) • 8 בפבר׳ 2007
כן ולא.
התכוונתי שלאחר היכרות דיי קצרה (הדברים הבסיסיים), והיה ויש התאמה תתחיל השליטה.
אם תהיה התאמה בשליטה הקשר יעבור הילוך ויעשה מציאותי תוך כדי תקווה שיהיה אף יותר מקשר של שליטה.