|
|
לפני 19 שנים •
6 בפבר׳ 2007
יום האהבה- 14.2.07
לפני 19 שנים •
6 בפבר׳ 2007
venus in our blood(שולטת) • 6 בפבר׳ 2007
בגדול,
אמנם אני בדיוק לא מתלהבת מהדובונים וכל האדום- ורוד, אבל... יש משהו נעים ביום הזה. אלו שאוהבים, כמובן שלא צריכים תאריך מסויים או ''תזכורת '' אלו שלבד- זה סתם עוד יום מעצבן. אבל, בעיניי , כל סיבה לחגוג אהבה היא סיבה טובה
( טוב, נו, מודה, אני משוחדת...אמור לצאת דיסק שירי אהבה של אביב גפן ביום-האהבה... אומר הכל, לא ? )
ובלי שומקשר, רעיונות מקוריים , יתקבלו בברכה
|
|
|
|
|
לפני 19 שנים •
6 בפבר׳ 2007
לפני 19 שנים •
6 בפבר׳ 2007
גורה לאימוץ! • 6 בפבר׳ 2007
אוחחחח בא לי דובי ורוד (:
|
|
|
|
|
לפני 19 שנים •
6 בפבר׳ 2007
לפני 19 שנים •
6 בפבר׳ 2007
Toxic Princess • 6 בפבר׳ 2007
לא יודעת עד כמה זה רעיון מקורי, אבל אני אישית חוגגת את יום האהבה באזכרה של שנתיים למוות של אבא שלי.
ותמיד זכור לי שזה יום שתמיד כשהייתי בו לבד בלי בנזוג נורא עצבן אותי, אז אני מסכימה איתך. ובאמת, לדעתי זה מיותר.... כי למי שאוהב, יום אהבה הוא כל יום ביומו. |
|
|
|
|
לפני 19 שנים •
6 בפבר׳ 2007
לפני 19 שנים •
6 בפבר׳ 2007
venus in our blood(שולטת) • 6 בפבר׳ 2007
► חתולה פסיכית כתב/ה: לא יודעת עד כמה זה רעיון מקורי, אבל אני אישית חוגגת את יום האהבה באזכרה של שנתיים למוות של אבא שלי. ותמיד זכור לי שזה יום שתמיד כשהייתי בו לבד בלי בנזוג נורא עצבן אותי, אז אני מסכימה איתך. ובאמת, לדעתי זה מיותר.... כי למי שאוהב, יום אהבה הוא כל יום ביומו. _______________________________________________________________________ חתולה, קבלי בבקשה ( גם ) מעל גבי הפורום את התנצלותי הכנה. לא היה לי שמץ של מושג. מאחלת לך שלא תדעי צער יותר לעולם. ואובדן הוא אובדן. אין מילים קלות או מנחמות. מצטערת. |
|
|

אומר הכל, לא ? )