Madame T(שולטת) |
לפני 17 שנים •
11 בפבר׳ 2007
Re: ואוו!!
לפני 17 שנים •
11 בפבר׳ 2007
Madame T(שולטת) • 11 בפבר׳ 2007
שמש כנועה כתב/ה: אני לא נוהגת להגיב בשרשור התודות, אבל הפעם אני חייבת.
נהנתי מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד, אני חושבת שזו המסיבה הראשונה שנהנתי ככה. תודה למארגנים,ולמפרגנים ותודה ענקית למאסטר שלי אוהבת אותך. אה וכמעט שכחתי, תודה ענקית ללידי S על העזרה במציאת כמות ציצים ענקית למישוש ולכל אלה שלא הבינו למה אני מבקשת למשש להן את הציצים , תודה מאחר שהייתי בין ה'נבחרות למישוש' ספרי לנו אם לפחות קיבלת את הפרס המיוחל ? |
|
Toxic Princess |
לפני 17 שנים •
11 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בפבר׳ 2007
Toxic Princess • 11 בפבר׳ 2007
היה כיףףףףףףףףףףףףףףףף
למרות שהיה טיפהלה קר בחוץ, אבל בפנים היה לוהטטטט היה מעולה מעולה מעולה!! |
|
שמש כנועה |
לפני 17 שנים •
11 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בפבר׳ 2007
שמש כנועה • 11 בפבר׳ 2007
Madame T כתב/ה: שמש כנועה כתב/ה: אני לא נוהגת להגיב בשרשור התודות, אבל הפעם אני חייבת.
נהנתי מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד, אני חושבת שזו המסיבה הראשונה שנהנתי ככה. תודה למארגנים,ולמפרגנים ותודה ענקית למאסטר שלי אוהבת אותך. אה וכמעט שכחתי, תודה ענקית ללידי S על העזרה במציאת כמות ציצים ענקית למישוש ולכל אלה שלא הבינו למה אני מבקשת למשש להן את הציצים , תודה מאחר שהייתי בין ה'נבחרות למישוש' ספרי לנו אם לפחות קיבלת את הפרס המיוחל ? זכיתי בפעם הראשונה במאסטר המקסים שלי, ובפעם השניה זכיתי בטיול לחו"ל עם המאסטר המדהים שלי ושוב תודה לכל הממוששות |
|
flashback{ג"ו} |
לפני 17 שנים •
11 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בפבר׳ 2007
flashback{ג"ו} • 11 בפבר׳ 2007
ווקשע
|
|
Madame T(שולטת) |
לפני 17 שנים •
11 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בפבר׳ 2007
flashback כתב/ה: ווקשע
פלאש היית שם ???? למה לא אמרת לי? (ותחליפי כבר את הצבע הבלתי נראה הזה, תתחשבי במבוגרים בבקשה) |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
11 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בפבר׳ 2007
Queen Yasmin(שולטת) • 11 בפבר׳ 2007
נהנתי מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד, אני חושבת שזו המסיבה הראשונה שנהנתי ככה. תודה למארגנים,ולמפרגנים ותודה ענקית למאסטר שלי אוהבת אותך. אה וכמעט שכחתי, תודה ענקית ללידי S על העזרה במציאת כמות ציצים ענקית למישוש ולכל אלה שלא הבינו למה אני מבקשת למשש להן את הציצים , תודה שמש תספרי לי , למה ביקשת למשש את הציצים ? |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 17 שנים •
11 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בפבר׳ 2007
שמש כנועה כתב/ה: Madame T כתב/ה: שמש כנועה כתב/ה: אני לא נוהגת להגיב בשרשור התודות, אבל הפעם אני חייבת.
נהנתי מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד, אני חושבת שזו המסיבה הראשונה שנהנתי ככה. תודה למארגנים,ולמפרגנים ותודה ענקית למאסטר שלי אוהבת אותך. אה וכמעט שכחתי, תודה ענקית ללידי S על העזרה במציאת כמות ציצים ענקית למישוש ולכל אלה שלא הבינו למה אני מבקשת למשש להן את הציצים , תודה מאחר שהייתי בין ה'נבחרות למישוש' ספרי לנו אם לפחות קיבלת את הפרס המיוחל ? זכיתי בפעם הראשונה במאסטר המקסים שלי, ובפעם השניה זכיתי בטיול לחו"ל עם המאסטר המדהים שלי ושוב תודה לכל הממוששות אין בעד מה, בכייף, שמחה לשמוע שזכית פעמיים גם במאסטר מקסים וגם בטיול לחו"ל איתו, תעשו חיים |
|
DARLING |
לפני 17 שנים •
11 בפבר׳ 2007
בהחלט שאפווווו
לפני 17 שנים •
11 בפבר׳ 2007
DARLING • 11 בפבר׳ 2007
פתחתם את ה"ליין" בתרועה רמה
מסיבה מצוייננתתת!!!! אנשים יפים תפאורה מושקעת מוסיקה נפלאה מודה שחששתי מה יהה על מסיבות יום שישי.......... אבל הצלחתם ובגדול! תודה לבודי, אורלי וכל החברים שעשו את הערב למוצלח עוד יותר DARLING&DOLFIN |
|
Lady S(שולטת) |
לפני 17 שנים •
11 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בפבר׳ 2007
Lady S(שולטת) • 11 בפבר׳ 2007
נהנתי מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד, אני חושבת שזו המסיבה הראשונה שנהנתי ככה. תודה למארגנים,ולמפרגנים ותודה ענקית למאסטר שלי אוהבת אותך. אה וכמעט שכחתי, תודה ענקית ללידי S על העזרה במציאת כמות ציצים ענקית למישוש ולכל אלה שלא הבינו למה אני מבקשת למשש להן את הציצים , תודה בכיף תהני מהפרס שלך |
|
Mistress Nadia(שולטת){פנכת דבש} |
לפני 17 שנים •
13 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
13 בפבר׳ 2007
Mistress Nadia(שולטת){פנכת דבש} • 13 בפבר׳ 2007
הגבתי כבר שם... חייבת גם פה,היה לי כיףףףףף היה הכי כיף בעולם אורלי,
רוני מאמי ,בודייי הענקק,נהנתי,ממש עד השמים,תמיד כיף אבל הפעם בודי ממש שיחקת אותה ,כן ירבו כאלה לילות לנו , לילה אחד אני לא מפסספסת...תמיד איתכם באהבה גדולה יישר כח |
|