scarlettempress{L} |
לפני 17 שנים •
9 בפבר׳ 2007
מספר שאלות.
לפני 17 שנים •
9 בפבר׳ 2007
scarlettempress{L} • 9 בפבר׳ 2007
במסגרת פרויקט הגמר שאני עובדת עליו השנה, אני כותבת עבודה עיונית שעוסקת בסטיות. המרצה שלי החליטה (ואני נאלצתי להסכים) שזה יכול לתרום לעבודה אם אשאל כמה שאלות רלוונטיות כל מיני אנשים שהמיניות שלהם לא ממש קונבנציונלית.
אחרי מאמצים רבים הצלחתי לנסח את השאלות, ועכשיו אני מקווה שלמישהו יהיה כוח לענות עליהן… אז לכל המעוניינים – אתם מוזמנים לענות, עדיף בהרחבה ניתן לענות כאן או לשלוח לי הודעה בפרטי. 1. מהו יחסך למילה "סוטה"? 2. האם את/ה חושב/ת שניתן לסווג אותך כסוטה? למה כן / למה לא? 3. האם היית מעדיף/ה שהנטיות המיניות שלך יהיו נפוצות, מקובלות ונחשבות לנורמה? 4. עד כמה את/ה מאמין/ה שהמיניות היא חלק גדול ממה שאת/ה? 5. האם את/ה חולק/ת פרטים על חיי המין עם מישהו (חוץ מאלה שמהווים חלק מאותם חיי מין כמובן…)? האם את/ה נהנה/ית לדבר על זה? למה / למה לא? תודה מראש על העזרה. מי שירצה לקרוא את העבודה כשהיא תהיה גמורה - בכיף. |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 17 שנים •
9 בפבר׳ 2007
Re: מספר שאלות.
לפני 17 שנים •
9 בפבר׳ 2007
זאלופון(שולט) • 9 בפבר׳ 2007
scarlettempress כתב/ה: במסגרת פרויקט הגמר שאני עובדת עליו השנה, אני כותבת עבודה עיונית שעוסקת בסטיות. המרצה שלי החליטה (ואני נאלצתי להסכים) שזה יכול לתרום לעבודה אם אשאל כמה שאלות רלוונטיות כל מיני אנשים שהמיניות שלהם לא ממש קונבנציונלית.
אחרי מאמצים רבים הצלחתי לנסח את השאלות, ועכשיו אני מקווה שלמישהו יהיה כוח לענות עליהן… אז לכל המעוניינים – אתם מוזמנים לענות, עדיף בהרחבה ניתן לענות כאן או לשלוח לי הודעה בפרטי. 1. מהו יחסך למילה "סוטה"? 2. האם את/ה חושב/ת שניתן לסווג אותך כסוטה? למה כן / למה לא? 3. האם היית מעדיף/ה שהנטיות המיניות שלך יהיו נפוצות, מקובלות ונחשבות לנורמה? 4. עד כמה את/ה מאמין/ה שהמיניות היא חלק גדול ממה שאת/ה? 5. האם את/ה חולק/ת פרטים על חיי המין עם מישהו (חוץ מאלה שמהווים חלק מאותם חיי מין כמובן…)? האם את/ה נהנה/ית לדבר על זה? למה / למה לא? תודה מראש על העזרה. מי שירצה לקרוא את העבודה כשהיא תהיה גמורה - בכיף. 1. היחס שלי הוא די טכני - יש נורמה ומי שלא מתיישר לפיה הוא סוטה. אין לי שיפוט ערכי כלפי המילה כשלעצמה, אלא כל סטיה מקבלת יחס נפרד בהתאם למאפייניה. 2. כן. הנורמה היא לא להכות את חברה שלך. אני סוטה מהנורמה. 3. לא. אני נהנה מכך שאני מיוחד. אם הן היו נורמה זה היה מפשט את החיים במובנים מסוימים, אבל הופך את העניין ליותר בנאלי ומשעמם. 4. לא יכול לכמת במדויק, אבל זה בהחלט חלק משמעותי. אני חושב על זה לא מעט, אני נמצא בחור הזה די הרבה, יש לי חברים מהתחום וכו'. אפילו דברים שלכאורה לא קשורים, כמו הטעם שלי בבגדים או באומנות, מושפעים מההעדפות המיניות שלי. 5. לעתים, בעיקר עם חברים קרובים. אני נהנה לדבר על זה, כי מעניין אותי לראות כיצד מגיבים לזה, וחוצמזה זה כיף להיות מי שפותח צוהר לעולם חדש עבור מישהו אחר. |
|
המלט |
לפני 17 שנים •
10 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
10 בפבר׳ 2007
המלט • 10 בפבר׳ 2007
scarlettempress כתב/ה: 1. מהו יחסך למילה "סוטה"? מילת גנאי בעלת קונוטציות מיניות. ציטוט: 2. האם את/ה חושב/ת שניתן לסווג אותך כסוטה? למה כן / למה לא?
כן, כי ההעדפות המיניות שלי סוחטות בקלות את התואר "סוטה". ציטוט: 3. האם היית מעדיף/ה שהנטיות המיניות שלך יהיו נפוצות, מקובלות ונחשבות לנורמה?
אני אדיש לזה. ציטוט: 4. עד כמה את/ה מאמין/ה שהמיניות היא חלק גדול ממה שאת/ה?
אני לא מאמין שהמיניות היא חלק גדול ממה שאני. ציטוט: 5. האם את/ה חולק/ת פרטים על חיי המין עם מישהו (חוץ מאלה שמהווים חלק מאותם חיי מין כמובן…)? האם את/ה נהנה/ית לדבר על זה? למה / למה לא?
לא, כי אני אוהב שיש דברים שרק אני ובת-זוגי יודעים. |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
10 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
10 בפבר׳ 2007
ים_yam(לא בעסק) • 10 בפבר׳ 2007
1. מהו יחסך למילה "סוטה"?
שווה נפש, סטיה זה משהו שחורג מהנורמה, נורמה משעממת אותי, אז אין לי בעיה עם סטיות, הרבה יותר מעניין שם. 2. האם את/ה חושב/ת שניתן לסווג אותך כסוטה? למה כן / למה לא? במידה מסויימת אפשר, אי אפשר לקרוא לי נורמלית, אז כנראה שאני סוטה... 3. האם היית מעדיף/ה שהנטיות המיניות שלך יהיו נפוצות, מקובלות ונחשבות לנורמה? אני מעדיפה שכל אחד יעז לעשות מה שטוב לא כל עוד זה לא פוגע באף אחד אחר, במיטה ומחוצה לה. 4. עד כמה את/ה מאמין/ה שהמיניות היא חלק גדול ממה שאת/ה? כאמנית אני סבורה שהשורש י.צ.ר לא סתם מניב את המילה יצירה ויצרים... הדחף המיני והדחף ליצור שניהם חלק בלתי נפרד ממי שאני כאדם. 5. האם את/ה חולק/ת פרטים על חיי המין עם מישהו (חוץ מאלה שמהווים חלק מאותם חיי מין כמובן…)? האם את/ה נהנה/ית לדבר על זה? למה / למה לא? אין לי שום בעיה לשתף אנשים קרובים בפרטים על חיי המין שלי כשם שאני משתפת אותם בתחומים אחרים בחיי, כל עוד זה לא פוגע בבן הזוג שלי, או מביך מישהו מהנוכחים. למה? כי אני אדם פתוח, ככה חינכו אותי... |
|
scarlettempress{L} |
לפני 17 שנים •
11 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בפבר׳ 2007
scarlettempress{L} • 11 בפבר׳ 2007
המון תודה לכל מי שענה בפרטי ובכלל
|
|
תהום(מתחלפת) |
לפני 17 שנים •
12 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
12 בפבר׳ 2007
תהום(מתחלפת) • 12 בפבר׳ 2007
1. מהו יחסך למילה "סוטה"?
סוטה מבחנתי זהו כל מה ששונה ממה שהחברה החליטה מה סוטה ומה לא סוטה. באותה מידה אם כל החברה תחליט ללכת ימינה ואני אחליט ללכת שמאלה. 2. האם את/ה חושב/ת שניתן לסווג אותך כסוטה? למה כן / למה לא? תלוי בקבוצת האנשים שאני נמצאת איתם באותו רגע נתון, ובגדול ניתן לסווג אותי כסוטה כי העדפות המיניות שלי שונות מכלל האנשים שאני מכירה. 3. האם היית מעדיף/ה שהנטיות המיניות שלך יהיו נפוצות, מקובלות ונחשבות לנורמה? אני לא חושבת שכולם צריכים לקבל את הנטיות המיניות שלי, אבל מה שחשוב לי שלא יתייחסו אליי שונה בגלל הנטיות המיניות שלי. 4. עד כמה את/ה מאמין/ה שהמיניות היא חלק גדול ממה שאת/ה? המיניות היא חלק מאד משמעותי בחיי, היא מסייעת ומצליחה להרים לשאים חדשים כמובן שהיא לא הכל אבל היא בהחלט חלק גדול ממני. 5. האם את/ה חולק/ת פרטים על חיי המין עם מישהו (חוץ מאלה שמהווים חלק מאותם חיי מין כמובן…)? האם את/ה נהנה/ית לדבר על זה? למה / למה לא? אני חולקת את חיי המין שלי עם חברות, חברים ושאר אנשים קרובים. ואני מספרת להם לרוב בצורה מאד חוויתית על כך. ואני מאד נהנת להציא את החוויות החוצאה. |
|