איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
12 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
12 בפבר׳ 2007
איימי_(נשלטת) • 12 בפבר׳ 2007
timidslut כתב/ה: עמק לביא לך אוכל מקסיקאני מפה לאמריקה? נפלתה אל הראש? אם אני בא אלייך לשם אם איימי אז אני יקח אותה לשופינג רציני ואתה תסחוב לנו את שקיות
לגמרי!!! |
|
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} |
לפני 17 שנים •
12 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
12 בפבר׳ 2007
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} • 12 בפבר׳ 2007
שתי סאביות יעשו קניות ואני אסחוב את השקיות ? נראה לכן ?..... אני אעשה שופינג לייטקס ואתן תהיו הדוגמניות וגם תקחו לי את השקיות
עמק |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
12 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
12 בפבר׳ 2007
איימי_(נשלטת) • 12 בפבר׳ 2007
עמק יא רוק כתב/ה: שתי סאביות יעשו קניות ואני אסחוב את השקיות ? נראה לכן ?..... אני אעשה שופינג לייטקס ואתן תהיו הדוגמניות וגם תקחו לי את השקיות
עמק אני לא סאבית. אני סאבית מתחלפת מסוכנת, ואתה בכלל לא דום, אלא פטשיסט. חוץ מזה, בינינו- יש לנו בכלל כסף לשופינג??? |
|
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} |
לפני 17 שנים •
12 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
12 בפבר׳ 2007
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} • 12 בפבר׳ 2007
איימי_ כתב/ה: עמק יא רוק כתב/ה: שתי סאביות יעשו קניות ואני אסחוב את השקיות ? נראה לכן ?..... אני אעשה שופינג לייטקס ואתן תהיו הדוגמניות וגם תקחו לי את השקיות
עמק אני לא סאבית. אני סאבית מתחלפת מסוכנת, ואתה בכלל לא דום, אלא פטשיסט. חוץ מזה, בינינו- יש לנו בכלל כסף לשופינג??? אני לא צריך להצהיר על עצמי כדום כדי להיות אחד. אני דומיננטי באופן טבעי , אבל נהנה מכל הצדדים. וכן , אני פטישיסט ואת תגידי תודה על זה וכשיגיע הזמן הנכון ואם תבואו , אז אני מאמין שתמצאו את המשאבים לכך..... עמק |
|
Tulsa(אחרת) |
לפני 17 שנים •
12 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
12 בפבר׳ 2007
Tulsa(אחרת) • 12 בפבר׳ 2007
איימי ועמק היקרים שלי,
לא משנה מה שתגידו, אני הכי מלכה ודומינטית בשופינג. אין לאף אחד או אחת עלי |
|
lady @in black(שולטת) |
לפני 17 שנים •
12 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
12 בפבר׳ 2007
lady @in black(שולטת) • 12 בפבר׳ 2007
עמק?דומיננטי ? מה זו בדיחה של בזוקה?
אני גם באה לשופינג בארה"ב ובקשר לכסף לשופינג, עמק אתה תדאג למצב הפיננסי של שלושתינו כולל סחיבת השקיות שלנו אני אפקח עליך באופן אישי שלא תטעה מלדעת את מקומך הראוי |
|
דובדבן |
לפני 17 שנים •
13 בפבר׳ 2007
פרח ורוד
לפני 17 שנים •
13 בפבר׳ 2007
דובדבן • 13 בפבר׳ 2007
פרח ורוד כתב/ה: אני נכנסת לפורום התמונות
אני קוראת תאורים של סשנים תמיד רואים את הגבירה יושבת על הסאב שלה והוא שם למטה מענג את מקדשה. זו ישיבה על החזה , הצואר הפנים או בכל דרך. גם בתאורים תמיד מתואר איך ראשו מורכן אל עבר האזור החם ולשונו חודרת פנימה בתאות ליקוק אדירה. אני שואלת את עצמי למה זה לא יכול להיות ההפך? למה לא ניתקלים בתמונות או תאורים של דום שיושב על הסאבית שלו והיא מענגת אותו למה לא קוראים איך היא נמצאת שם למטה מתחתיו וחוקרת ביסודיות כל חלק במקדשו? האם סאביות לא אוהבות את התנוחות האלו? האם זה לא קיים ביחסים בין אדון לנשלטת? אני למשל מוטרפת מזה שיושבים עלי וכל מה שקשור לזה לדעתי זה המצב היפה ביותר לדגיש כמה אני למטה וכמה הוא למעלה. מה דעתכם? דעתי שהמצב הכי יפה אכן זוכה לפרסום. ויותר מכך: אילו היה ההיפך הייתי מדלגת על העמודים. מחניק! |
|
whipper(שולט) |
לפני 17 שנים •
13 בפבר׳ 2007
יורדים. לא נפולת של נמושות.
לפני 17 שנים •
13 בפבר׳ 2007
whipper(שולט) • 13 בפבר׳ 2007
אפשר להפסיק להתקוטט?
גם זה טוב וגם האחר. העיקר - ירידה לצורך ירידה. האם באמת חשוב מי יושב על מי? אפשר להתחלף. והעיקר - אוראלי. המצב האינטימי, החושני, המקרב, המשפיל - ביותר! |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
13 בפבר׳ 2007
Re: יורדים. לא נפולת של נמושות.
לפני 17 שנים •
13 בפבר׳ 2007
איימי_(נשלטת) • 13 בפבר׳ 2007
whipper כתב/ה: אפשר להפסיק להתקוטט?
גם זה טוב וגם האחר. העיקר - ירידה לצורך ירידה. הייתי אומרת משהו על "יורדים", אבל אני פוחדת שעמק ירד עלי אם ארד עליו, אז אני אשתוק |
|
whipper(שולט) |
לפני 17 שנים •
13 בפבר׳ 2007
אין לנו ארץ אחרת...
לפני 17 שנים •
13 בפבר׳ 2007
whipper(שולט) • 13 בפבר׳ 2007
לרדת. כי אין כמו לרדת.
חם שם ונעים וחלקלק. ואין צורך בויזה, או פספורט, ולא ישאלו אם ארזתי לבד. ולא צריך להביא מתנות כשחוזרים, וחווים חוויה שאין בשום ארץ אחרת, והכול בתחום הקו הירוק... |
|