שלושוחציבלילה(שולטת) |
לפני 17 שנים •
18 בפבר׳ 2007
כמה מהתמונות ווידאו ז"א מצלמת רשת מפוברקות?
לפני 17 שנים •
18 בפבר׳ 2007
שלושוחציבלילה(שולטת) • 18 בפבר׳ 2007
אם אדם שולח לי סטילס או מפעיל מצלמה
מה הסיכוי שהתמונה לא שלו, או ישנה או עברה פוטושופ ולגבי מצלמת רשת יש אפשרות טכנולוגית לשים סרטון שלא שלך ?מניסיון שלכם עד כמ אנשים משקרים בהכרויות באופן כללי ובבדסם בפרט ולגבי מה האם יש נוסחה לחישוב? למשל גיל כמה מורידים בממוצע כמה מהאנשים שכותבים שהם נשים הם גברים ובקהילה כמה מהניקים שייכים לאותו אדם? סטטיסטיקה? אני אומרת את האמת למשל ונראה לי שאנשים מחשבים לא לפי זה לשנות? ועוד שאלה כמה אנשים הם גם ונילים וגם בבדסם? הרוב הם רק בבדסם? |
|
electro-z |
לפני 17 שנים •
18 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
18 בפבר׳ 2007
electro-z • 18 בפבר׳ 2007
ישנן שתי אסכולות בעניין
האחת גוזרת את טענתה מסיפרו של נורטון ג'אסטר - מגדל פורח באויר, או בשמו האנגלי: Phantom Tollbooth אסכולה זו גורסת שהתשובה לשאלתך היא 3 (מאחר וזה המספר הגדול ביותר שנכרה אי פעם במכרות המספרים בארץ חשבוניה) לינק לספר ניתן למצוא כאן: http://www.amazon.com/Phantom-Tollbooth-Norton-Juster/dp/0375806709/sr=8-1/qid=1171820226/ref=pd_bbs_1/102-7196867-5572962?ie=UTF8&s=books האסכולה השניה השואבת את השראתה מהמדריך לטרמפיסט וטוענת נמרצות שהתשובה היא 42, ממש כמו התשובה לשאלה מהי משמעות החיים עצמם (איזה צירוף מקרים מופלא, אה?). דרך אגב, אני בן 19 2.10 בגובה, שרירי, חלק וגמיש, מידת חזיה D1574, אבל תמונה אני שולח רק במייל. חוץ מזה, לא שאלת איזה אחוז מהשולטים הם בעצם מתחלפים אחרי שאת אומרת שאת מלכה וההיפך... |
|
סיגלית(אחרת) |
לפני 17 שנים •
18 בפבר׳ 2007
Re: כמה מהתמונות ווידאו ז"א מצלמת רשת מפוברקות?
לפני 17 שנים •
18 בפבר׳ 2007
סיגלית(אחרת) • 18 בפבר׳ 2007
שלושוחציבלילה כתב/ה: אם אדם שולח לי סטילס או מפעיל מצלמה
שאלה אידיוטית שאין עליה תשובה
מה הסיכוי שהתמונה לא שלו, או ישנה או עברה פוטושופ ולגבי מצלמת רשת יש אפשרות טכנולוגית לשים סרטון שלא שלך ?מניסיון שלכם עד כמ אנשים משקרים בהכרויות באופן כללי ובבדסם בפרט ולגבי מה האם יש נוסחה לחישוב? למשל גיל כמה מורידים בממוצע כמה מהאנשים שכותבים שהם נשים הם גברים ובקהילה כמה מהניקים שייכים לאותו אדם? סטטיסטיקה? אני אומרת את האמת למשל ונראה לי שאנשים מחשבים לא לפי זה לשנות? ועוד שאלה כמה אנשים הם גם ונילים וגם בבדסם? הרוב הם רק בבדסם? |
|