ס ו ס פ ר א |
לפני 17 שנים •
21 בפבר׳ 2007
אני חייב לדעת את התשובה
לפני 17 שנים •
21 בפבר׳ 2007
ס ו ס פ ר א • 21 בפבר׳ 2007
חבר'ה קדימה תתמקדו, חייבים להגיע לתשובה חד משמעית נו.
אני לא אשן בלילה היום בגללכם, המתח הורג אותי. מה מקובל מה פופולארי מהו צו האופנה האם הקוקו חוזר לאופנה האם קארה ואם היא מתגייסת לצבא זה צריך להיות תקני משטרה צבאית בודקת מה עדיף נו |
|
מיכל המאלפת(שולטת) |
לפני 17 שנים •
22 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
22 בפבר׳ 2007
מיכל המאלפת(שולטת) • 22 בפבר׳ 2007
סוספרא, יקירי...
אין ספק שמגולח עדיף על שעיר! זו כמובן דעתי האישית בעניין גם כאשה וגם כמי שביקרה במקדשן של נשים. לגביי ההיגיינה - בלי קשר לכמות השיעור - חובת נקיון לכל אשה! אני לא מוצאת את הקשר בין שיער הערווה או צבעו לרמת ההשפלה. יכולה להיות מלכה משפילה ובלי שיער או עדינה ושעירה... אגב, גם גברים עדיפים כאשר הם חלקים וזקופים... |
|
דקיקון(נשלט) |
לפני 17 שנים •
22 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
22 בפבר׳ 2007
דקיקון(נשלט) • 22 בפבר׳ 2007
הפרווה הנשית הופכת את האישה למסתורית ולבלתי מושגת.
כך שתיאורטית אפשר לומר שבעלת הפרווה היא יותר דומיננטית ומשפילה מהמגולחת. מצד שני, המגולחת יותר מושכת את הסקרנות הויזואלית. גבר חלק יותר מושך, זה ברור וגם הוכח מדעית לגבי הזקפה יש צדדים לכאן ולכאן: מצד אחד הזיקפה הגברית היא גאווה וכח גברי, ולכן לצורך מושפלות עדיף שגבר יהיה בלי זיקפה. מצד שני, הוא במצב מושפל ומביך בו מתגלית התרגשותו המינית, שלא לדבר על צורתו המצחיקה של מקל. אם נדמה לכם שאני שרוט לא טעיתם |
|
דוקטרינה(שולט) |
לפני 17 שנים •
22 בפבר׳ 2007
מגולח בלבד
לפני 17 שנים •
22 בפבר׳ 2007
דוקטרינה(שולט) • 22 בפבר׳ 2007
מגולח חלק בלבד. לא דוקר ובלי שום שיערות שנשארו מאחור. חלק למשעי. דוק.
|
|
LordAmra(שולט) |
לפני 17 שנים •
22 בפבר׳ 2007
קצת פה קצת שם
לפני 17 שנים •
22 בפבר׳ 2007
LordAmra(שולט) • 22 בפבר׳ 2007
מה עושה את הכוס המגולח לכל כך מושך מעבר לאחד שנעשה בו טיפול ?
ובטיפול אני מתכוון לאחד שמגולח חלקית, קו או משולש מעל לכוס ואזור השפתיים נקי. אני מעדיף את השני, ולא מצאתי אישה עד כה שהריח היה טוב יותר בעקבות הגילוח, קרי, אם היה ריח טוב לפני, אז גם אחרי, ואם לאו, אז לאו גם אחרי. אני אישית אוהב את המסטוריות שבשיער, ובדיוק מסיבה זו אני גם אוהב את המסטוריות שבביגוד בניגוד לעירום. אני מעדיף להוריד לבד, למצוא ולגלות לאט את מה שקיים מאחור. |
|
ממש גרוע(אחר) |
לפני 17 שנים •
22 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
22 בפבר׳ 2007
ממש גרוע(אחר) • 22 בפבר׳ 2007
האמפרי כתב/ה: אינטי,
צודקת הדובדבן בטענתה. אני באופן אישי מעדיף בין חלק לפלומתי אבל אל תתפוס אותי במילה כי אני לפני מחזור. מה כ"כ רע בווגינה? |
|
האמפרי |
לפני 17 שנים •
22 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
22 בפבר׳ 2007
האמפרי • 22 בפבר׳ 2007
עבד אינטימי כתב/ה: האמפרי כתב/ה: אינטי,
צודקת הדובדבן בטענתה. אני באופן אישי מעדיף בין חלק לפלומתי אבל אל תתפוס אותי במילה כי אני לפני מחזור. מה כ"כ רע בווגינה? בוא תבחן את עצמך אילו מהמשפטים ידליקו אותך יותר: 1. "וואי, איזה ואגינלית...." 2. "יו, איזו נרתיקנית..." או: 3. "וואי, איזה כוסית...". |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
23 בפבר׳ 2007
Re: ווגינה שעירה או מגולחת?
לפני 17 שנים •
23 בפבר׳ 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 23 בפבר׳ 2007
עבד אינטימי כתב/ה: הנה הערתי פה שוב דיון ישן ואינטימי.
מה אתם מעדיפים? בכדי שיהיה אפשר להשתעבד-ברור שצריך ווגינה הגיינית, ללא ריחות לוואי. בכדי שאפשר יהיה להשתעבד-מבחינתי ברור שצריך ווגינה שולטת. בכדי שאפשר יהיה להשתעבד-ברור שצריך שזו תהיה מישהי מושכת. אבל מה בדבר שערות ערווה? אני יודע שרוב הגברים אוהבים אותה מגולחת. למרות שאם יתמלאו 3 התנאים דלעיל אני תמיד יאהב את הווגינה, בין חלקה בין שעירה, יש לי משיכה מסויימת דווקא לווגינה שעירה, עם שערות ערווה. כנראה שזה מתקשר אצלי עוד יותר להשפלה כשהאשה מכריחה גבר להעריץ את מקדשה ולרדת לה כולל לכל שערה ושערה שיש שם.. רק מגולחת |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
23 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
23 בפבר׳ 2007
ים_yam(לא בעסק) • 23 בפבר׳ 2007
רגע של עברית...
נרתיק (הופנה מ - ואגינה) מערכת הרבייה של הנקבה האנושית - הנרתיק (בלועזית: וגינה, Vagina, ידוע גם כלדן) הנו איבר שרירי דמוי-צינור המחבר את צוואר הרחם (Cervix) אל הפות (Vulva) אצל יונקים נקביים, או אל פתח ה-Coloaca אצל זוחלים וציפורים. אצל חרקים ממין נקבה, בדומה לחסרי חוליות אחרים, הנרתיק מהווה קצהו הסופי של צינור הביציות (Oviduct). הנרתיק האנושי תרשים סכימטי של האנטומיה הנקביתהנרתיק האנושי הוא צינור שרירי וגמיש המרופד בקרום רירי, אשר מחבר את דפנות הפות אל צוואר הרחם ואל הרחם. אורכו הממוצע נע בין 100 ל-170 מ"מ, וקוטרו 25 מ"מ. כאשר האישה זקופה, צינור הנרתיק ניצב באופן אנכי ונטוי מעט לאחור, ביוצרו זווית של מעט יותר מתשעים מעלות עם הרחם. הפתח הנרתיקי ממוקם בקצהו האחורי-תחתון של הפות, מתחת לפתח השופכה. הערווה (Mons Veneris) ממוקמת מעל הנרתיק. ככל הקרומיות הריריות אצל יונקים, צבע הנרתיק ורוד-אדמדם. (מתוך וואלפדיה) ולמי שלא הבין - הואגינה היא הנרתיק, איבר פנימי מבין כל הקומפלקס הערוותי הנשי, אני אישית לא שמעתי על אף אישה שעירה בנרתיק! ולא בכדי נקראות השערות "שם" שערות ערווה ולא שערות ואגינה!!! |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
23 בפבר׳ 2007
Re: אני חייב לדעת את התשובה
לפני 17 שנים •
23 בפבר׳ 2007
Queen Yasmin(שולטת) • 23 בפבר׳ 2007
ס ו ס פ ר א כתב/ה: חבר'ה קדימה תתמקדו, חייבים להגיע לתשובה חד משמעית נו.
אני לא אשן בלילה היום בגללכם, המתח הורג אותי. מה מקובל מה פופולארי מהו צו האופנה האם הקוקו חוזר לאופנה האם קארה ואם היא מתגייסת לצבא זה צריך להיות תקני משטרה צבאית בודקת מה עדיף נו 1. אין דבר כזה מה מקובל ומה לא ... אינדיבידואלי לחלוטין , 2. פופולארי ? זוהי היגיינה אישית גבוהה. 3. אישית, מעדיפה איבר מגולח מטעמי הנוחות ל - CBT ואסטתי יותר. גילוח האיבר של נשים וגברים כאחד , אסטתי ויפה. |
|