tzukit(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
אוקיי
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
tzukit(נשלטת) • 24 בפבר׳ 2007
חשבתי לעצמי, להגיב לא להגיב, להתרגז או לא על הלעגניות האופיינית
להעלב מקבלת הפנים - (בכל זאת ותיקה, אבל הודעה ראשונה נדמה לי), אהה... החלטתי, קבל עם ופה אחד - שלי בעיקר, טוב נו, רק שלי, שלא אתרגז ואזרום עם ההומור שלכם... אז ג'ינג'ר תודה זה אכן קצת טכני, כל עניין הסטטיסטיקה הוא משהו טכני, גם אם זה נופל ל"חור האפל" הזה- טכניות משעממת, הוא יכול לעזור. קליבר, הצעתך נבדקת בקפידה העברתי אותה הלאה, ואני מניחה שהממוצע יתבטא באיזור מעניין, כלומר... בין הרגליים? לפחות זאת ההשערה של המחקר מה שעוד צפוי שיקרה, זה שחום הגחלים יגרום לאדי הקרח הנמס לטפס מעלה אל אותו איזור מדובר ומשם גם ירד הגשם/טל, נשמע מבטיח. הגמד, לא הבנתי את ההתחלה אבל אין צורך במהנדס בנין, אני בקושי צימר. וכמובן שנוותר על מכונות חקלאיות גם... זהו משק עצמי לצריכה אישית. נשוי בצייתנית, זהו מחקר בו לא פוגשים את אוכלוסיית המדגם, הנתונים נלקחו מבעוד מועד.... אני בטוחה שאתה יכול לעזור, אני בודקת. תודה על תגובותיכם, אם לא הייתי זוכרת מהעבר הרחוק, שאתם גם נחמדים... הייתי עוד נעלבת לא הפעם. ותודה על קבלת הפנים... עדיין מחכה בכל זאת לעוד פניות במסר האישי, אני לא מאמינה שכולם פה רק פילוסופים וליצנים... קומו סטטיסטיקאים ובואו לעזור...זה שירות לקהילה... |
|
קליבר(שולט) |
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
גם אני עניתי מתוך
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
קליבר(שולט) • 24 בפבר׳ 2007
שרות לקהילה ..
ואגב באקסל יש פונקציות סטטיסטיות , עם הנחיות מה לעשות ואיך , אפשר לעשות טבלה / גליון ולהזין את הנותנים שרוצים ושמיים הם הגבול . חשבתם על זה ? מה הבעיה ? |
|
tzukit(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
Re: גם אני עניתי מתוך
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
tzukit(נשלטת) • 24 בפבר׳ 2007
קליבר כתב/ה: שרות לקהילה ..
ואגב באקסל יש פונקציות סטטיסטיות , עם הנחיות מה לעשות ואיך , אפשר לעשות טבלה / גליון ולהזין את הנותנים שרוצים ושמיים הם הגבול . חשבתם על זה ? מה הבעיה ? הכול בטבלאות, לא יודעים מה לבדוק ואיך, אבל תודה. |
|
פעם פרח(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
Re: אוקיי
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
פעם פרח(נשלטת) • 24 בפבר׳ 2007
למרות (ובעצם בגלל) הלעג וההומור מסביב, רוצה להגיד לך שאני מאוד מבינה את הרעיון מאחורי הניתוח הססטיסטי הזה.
לפעמים יש מקום גם למשהו טכני שכזה. מקווה שתמצאו את מה שאתם מחפשים ושזה יעזור. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
פרח גדולה כתב/ה: למרות (ובעצם בגלל) הלעג וההומור מסביב, רוצה להגיד לך שאני מאוד מבינה את הרעיון מאחורי הניתוח הססטיסטי הזה.
לפעמים יש מקום גם למשהו טכני שכזה. מקווה שתמצאו את מה שאתם מחפשים ושזה יעזור. אולי תצילי אותם ? בממוצע ... יש לנו סטיית תקן ...נורמלית ביחס לרגרסיה מתקדמת . |
|
פעם פרח(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
פעם פרח(נשלטת) • 24 בפבר׳ 2007
קליבר כתב/ה: אולי תצילי אותם ? בממוצע ... יש לנו סטיית תקן ...נורמלית ביחס לרגרסיה מתקדמת . הייתי עוזרת אם היה לי מושג בסטטיסטיקה |
|
קליבר(שולט) |
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
פרח גדולה כתב/ה: קליבר כתב/ה: אולי תצילי אותם ? בממוצע ... יש לנו סטיית תקן ...נורמלית ביחס לרגרסיה מתקדמת . הייתי עוזרת אם היה לי מושג בסטטיסטיקה אממממממממ אז הנה שעור מס' אחד : אצבע אחת ואחר כך 5 אצבעות , בממוצע זה 3 אצבעות .., נכון ? |
|
המלט |
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
המלט • 24 בפבר׳ 2007
קליבר כתב/ה: פרח גדולה כתב/ה: קליבר כתב/ה: אולי תצילי אותם ? בממוצע ... יש לנו סטיית תקן ...נורמלית ביחס לרגרסיה מתקדמת . הייתי עוזרת אם היה לי מושג בסטטיסטיקה אממממממממ אז הנה שעור מס' אחד : אצבע אחת ואחר כך 5 אצבעות , בממוצע זה 3 אצבעות .., נכון ? אממממ... רק אם מניחים שההסתברות ל-5 אצבעות שווה להסתברות ל-אצבע אחת, ואין אפשרויות אחרות. על אף שבד"כ מתעלמים מההנחה הזו, נראה לי שבמקרה הזה אי אפשר להתעלם, כל שכן לא בכלוב - שבו דומה כי הופעת אצבע אחת שכיחה יותר, ובהרבה, מהופעת חמש אצבעות, שאף פעם לא מצליחות להגיע להסכמה להופיע ביחד. אם נניח למשל שההסתברות לחמש אצבעות היא 0.25, אז הממוצע הוא 5*0.25+ 1*0.75 = 2 |
|