גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
23 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
23 בפבר׳ 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 23 בפבר׳ 2007
Tish Adams כתב/ה: WIZARD כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: טוב התאפקתי אבל אני לא יכולה יותר וגם לא רוצה להתאפק:
אז ככה, לאשתי יש יומולדת מה שאומר שחוגגים בגדול. אורלי: תתכונני!!! הפרחים מוכנים, העוגה בתכנון והכסא ממתין שתשבי עליו ונתחיל להרים אותך באוויר! מזל טוב מוקדם אישה יפה שלי!!!! ואם מישהו שוקל לפתוח לה פוסט יומולדת, שיזמין חלקה בבית הקברות מראש! מזל טוב שלל ברכות והרבה סשנים אקסטרימיים ציטוט:
ואם מישהו שוקל לפתוח לה פוסט יומולדת, שיזמין חלקה בבית הקברות מראש כבר היזמנתי וויז, החלקה זה החלק הפשוט בסיפור. ראה הוזהרת!!! זה מה שאמרתי- החלקה כבר מוכנה הצוואה כבר רשומה ומוקדשת ל............... ורק דרוש מינין |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
23 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
23 בפבר׳ 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 23 בפבר׳ 2007
אורלי כתב/ה: התפאורה כבר מוכנה, הפרחים במקום, הסרטים,
הבלנדר בהיכון לשייקים פירות +אלכוהול...ה..(מה אני מגלה הכל? חכו ותראו לבד! ) עוד כמה שעות חברים, יאללה בלאגןןןןןןןןןן יאללה מכות וסשנים |
|
המלכה דנה(שולטת) |
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
:))
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
המלכה דנה(שולטת) • 24 בפבר׳ 2007
או קיי....
השעה שבע בבוקר, עכשיו חזרנו... היה נ פ ל א ! ! ! בודי, לולי, אורלי.... ישר כח.... נו.. מה הנושא לשבוע הבא??? (רמז??) |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
Queencie(שולטת) • 24 בפבר׳ 2007
אחחח.... אממממ... ממממ... גרררררררר.....
(זוהי התמצית) אבל העיקר הוא - תודה !!!!!!! לרוני, לאורלי (מזל טוב!!!) ולבודי, על ארגון ערב מופלא אקזוטי ופרחוני!!! למסושניי המקסימים, ד' וה' (מזל טוב על הסשן הראשון שלך, עמדת בו בכבוד ולמעלה מכך!!) - כן ירבו!! (ותודה לה' על העיסוי המדהים!!! אני אגרגר עוד כמה שעות בזכותו ובזכותך) ולסאבית המתוקה שלי, נ', בסופו של דבר נענשת עוד יותר קשה מאשר ..... תודה על הסיוע! ולסיכום: אחחח.... אממממ... ממממ... גרררררררר..... |
|
דום-34(שולט) |
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
בוקרררררררררררר
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
דום-34(שולט) • 24 בפבר׳ 2007
אורלי פיצי ואחייייייייייייי
תודה תודה על עוד ערב מוצלח בנו לימיט תמשיכו ככה אוהב אותכם דום-34 |
|
נקיטה(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
לאורלי היה מדהים,פעם ראשונה שלי
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
נקיטה(לא בעסק) • 24 בפבר׳ 2007
אהבתי את האווירה המיוחדת
את הכיף בלרקוד ,ולהרגיש הכי חופשי בעולם. מצאתי גם חברים מהכלוב המוזיקה היתה מדהימה,ואגב.... מאחלת לך המון מזל טוב,אושר ועושר תמשיכי לעשות לנו אחלה כיף |
|
Tish Adams |
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
Tish Adams • 24 בפבר׳ 2007
בוקר טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
איזה מוסיקה סופנית היתה. מוטי - ריספקט! קווינסי, שלוש... ארבע... הרגת אותי מצחוק!!!! היה נחמד אם מישהו היה טורח להגיד לי שיש אלכוהול בשייק פירות... אני חושבת שקפה יבוא טוב עכשיו. |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
Queen Yasmin(שולטת) • 24 בפבר׳ 2007
ערב טוב לכולם !
בודי ולולי, אורלי ורוני ... תודה על עוד ערב מחשמל ופרחוני. מוזיקה סופנית כל הלילה , שייקים טעימים, תאורה הורסת , כן ירבו ! בהזדמנות זו רוצה אני לומר תודה לא' ו- ד' ותמיד יש מקום לעוד סשנים יצירתיים ,מגוונים ויהיו . ניפגש בשמחות בחגיגת פורים ,צבעוני ומשעשע ! שבוע טוב לכולם ! ממני, |
|
jem's |
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
jem's • 24 בפבר׳ 2007
Tish Adams כתב/ה: בוקר טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
איזה מוסיקה סופנית היתה. מוטי - ריספקט! קווינסי, שלוש... ארבע... הרגת אותי מצחוק!!!! היה נחמד אם מישהו היה טורח להגיד לי שיש אלכוהול בשייק פירות... אני חושבת שקפה יבוא טוב עכשיו. היה אלכוהול בשיק פירות??? אממממ טוב אולי בגלל זה היו כוסיות ? |
|
jem's |
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
jem's • 24 בפבר׳ 2007
Tish Adams כתב/ה: בוקר טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
איזה מוסיקה סופנית היתה. מוטי - ריספקט! קווינסי, שלוש... ארבע... הרגת אותי מצחוק!!!! היה נחמד אם מישהו היה טורח להגיד לי שיש אלכוהול בשייק פירות... אני חושבת שקפה יבוא טוב עכשיו. היה אלכוהול בשיק פירות??? אממממ טוב אולי בגלל זה היו כוסיות ? |
|