סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

בא לך להיות אלוהים? /שי גולדן

מיתוסית​(שולטת)
לפני 17 שנים • 26 בפבר׳ 2007

בא לך להיות אלוהים? /שי גולדן

מיתוסית​(שולטת) • 26 בפבר׳ 2007
על איש שהחליט יום אחד שמאס בחייו והוא מוכר את עצמו. את כולו. מה זתומרת? תיכף תבינו. מחפש לו אלוהים שיחליט בשבילו ויתווה לו את חייו- כי באלוהים בשמיים אינו מאמין יותר.
פשוט הייתי חייבת להעתיק לפה את הפסקאות האלה. הספר לא קשור בכלל לבדסמ, אבל לי זה פשוט צרח בקול גדול icon_smile.gif אולי אני אכניס את זה יום אחד לפרופיל שלי.
כל כך פשוט ויחד עם זאת - כל כך מורכב...

XXX

האישה מושכת את ידה ממנו. "אם אני קונה, מה אני מקבלת?" היא שואלת.
האיש מתיישב על המדרכה. האישה נשארת לעמוד.
"את מקבלת את כולי. גוף ונשמה. עבר ועתיד. רוח וחומר. את כל החבילה. לא ליום אחד. לא ללילה אחד של תשוקה זולה. לכל החיים, או עד שאת מחליטה למכור אותי. אני נהיה שלך. הרכוש שלך. אני ממלא את מבוקשך, את נהיית הגבירה שלי."
היא שמה יד על כתפו. בוחנת את שריריו. "אז אתה עבד? מחפש מישהי שתקשור אותך?"
האיש מסיר את ידה מעליו. "אני יכול להיות עבד. אבל אני לא מחפש אדון. אני מחפש אלוהים."

XXX

"את לא מבינה," הוא אומר, "אני לא מוכר את גופי. אני לא מוכר שירותי מין." הוא מוציא מתיקו בריסטול צהוב וטוש שחור ועבה, ומתחיל לכתוב באותיות דפוס גדולות, "אדם למכירה."
האישה מביטה בו. "מה אתה מוכר?" היא שואלת.
"אני מוכר את עצמי. את כולי. את המהות שלי. את ה'אני' שלי. את שמי. את פני. את ריחי. את לשוני. את האופן בו אני מצחצח שיניים, את צחוקי. את הצורה שבה אני נועל נעליים, את חוויות ילדותי. את הניסיון שצברתי בתיקון מכוניות, בביצוע עבודות בבית, את הזין שלי, אבל לא רק אותו."

XXX

היא צוחקת. "אתה מחפש אלוהים אחרים?"
"כל אלוהים אחרים," הוא אומר.
"אבל יש רק אלוהים אחד," היא מרביצה בו תורה. "רק אלוהים אחד בשמים." מדגישה את המילים האחרונות.
"אני לא מחפש אלוהים בשמים," מסביר האיש. "אני מחפש אלוהים כאן, על הארץ. אני מחפש מישהו שיסכים להיות אלוהים שלי. מישהו שיקנה אותי. מישהו שיקבל אותי, כמו שאני, וימצא לי גורל אחר. נמאס לי מהגורל שנקבע לי. זה גורל שרירותי. אני רוצה גורל מתוכנן. אני רוצה מישהו שיהפוך אותי לנתין שלו. שיחליט מה יקרה לי בחיים, לטוב ולרע. מישהו שאוכל להבין את ההיגיון מאחורי המעשים שלו. מישהו עם פנים ושם. מישהו עם סיבה. מישהו שניתן להוכיח את קיומו. בא לך להיות אלוהים?"
dragon fly
לפני 17 שנים • 26 בפבר׳ 2007
dragon fly • 26 בפבר׳ 2007
ואני חשבתי בכלל שאלוהים הוא די גי...................

god is a dj
אין על מה
לפני 17 שנים • 27 בפבר׳ 2007
אין על מה • 27 בפבר׳ 2007
ONLY FOR TONIGT GOD IS A DJ
Brave Dwarf
לפני 17 שנים • 27 בפבר׳ 2007
Brave Dwarf • 27 בפבר׳ 2007
יופי יופי. אהבתי ומאוד הבנתי מדוע הבאת את הקטעים האלה הנה.
יש בהם מן ה.... משהו הזה שמתקשר.