המלכה קארינה(שולטת) |
לפני 17 שנים •
26 בפבר׳ 2007
הבוקר של אחרי..
לפני 17 שנים •
26 בפבר׳ 2007
המלכה קארינה(שולטת) • 26 בפבר׳ 2007
איזה כייף אני בת 34 ויום
שלחתי את הבנות לבית הספר, קפה, מחשב, הכלוב ואני קוראת את כל שכתבתם - בחיי - ד-מ-ע-ו-ת של אושר אני כל כך שמחה שיש לי כל אחד ואחת מכם , זכיתי בגדול - הכרתי אתכם פה ואני זוכה כל יום בזכות הענקית של להיות חברה שלכם ! בטוב וברע - תמיד אתכם ושלכם אוהבת אתכם חברים מדהימים שלי - תודה על המילים החמות והאמיתיות חברים זה לעד - א-ו-ה-ב-ת א-ת-כ-ם !!!! ובנוסף - רוצה להודות לכל אלה שצלצלו, ברכו, נישקו, לא שכחו וחגגו איתי אתמול זה התחיל שבוע שעבר במסיבת "הלא יומולדת שלי" - חחחחחחח - כמה כייף היה לחגוג לי "לא יומולדת" - משחקים של פעם, מוזיקת שנות ה-80 עם הקבוצה הטובה והאיכותית = אתם אנשים מדהימים שלי - ותודה למארגנות והמשיך היום בזר ורדים ענק - תודה לך "חברי הקטן" אחכ עוד זר פרטים צבעוניים מיוחדים - תודה לך "רומני שלי" אחכ חגגו לי בעבודה שלי - יוווווווו כמה אני אוהבת את אנשי משרדי - איזה בלאנגים עשינו... אחכ בעלי היקר היחיד והמיוחד - לא צריך הרבה - בא נתן מתנה , נשיקה, ברכה, חיבוק , מבט - אוהבת אותך בעל מיוחד שלי אחכ אחותי היקרה, 2 שכנות שלי ובנותיי עשו לי "הפתעה" של בלונים ועוגות ומתנות (ברור שלא אני כיביתי תנרות ופתחתי את המתנות ) - אמא אוהבת מאושרת וגאה !! אחכ - פתאום - חברה ועוד חברהועוד חברה נכנסת הביתה (רק בחברה השמינית הבנתי שזה לא במקרה...) ואכלנו, שתינו, צחקנו, כמובן - מתנות ממממממ...- והיה אחלה ערב בזכות חברתי 19 שנה מיקי וחברתי אסתי 12 שנה אחיותיי ושאר החברות המדהימות שלי - אוהבת ותודה ולסיום קיבלתי נשיקת לילה טוב וכרית אהבה - ממך איש יקר - תודה רבה רבה רבה - ככה מסיימים יומולדת הקיצר - אין כמו לקום לבוקר קריר ולהרגיש בת 34 ויום !!! תודה תודה תודה תודה תודה תודה על הכל !!!!!!!! אחלה יומולדת ושוב - באמת שאוהבת את כולכם ... דיי יאללה לעבודה... |
|
ממי(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
1 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
1 במרץ 2007
ממי(לא בעסק) • 1 במרץ 2007
[B]
קארינוש אהובתי הנחשקת
מזל טוב ליום ההולדת שלך מתעלייך לגמריי חייכנית מקסימה יפיפיה מבחוץ מהממת מבפנים עם לב ענק חברה אמיתית ובעיקר - בנאדם מיוחד במינו מאחלת לך את כל כל הטוב שבעולם אהבה אמיתית שתרגש אותך עד לנימים הכי דקים גאווה ונחת מיורשות העצר בריאות וריגושים עד אין קץ אוהבת מלא מלא - ממי |
|
מאי |
לפני 17 שנים •
1 במרץ 2007
קצת באיחור אבל....
לפני 17 שנים •
1 במרץ 2007
מאי • 1 במרץ 2007
מזל טוב אשה מקסימה!!!
סוף סוף אחת שחוגגת יומולדת בתאריך האמיתי שלה!! שיהיה לך המון אושר, עושר, בריאות ואהבה בלי סוף. תמשיכי לחייך ולהיות אמיתית כמו שאת. }{ מאי |
|