אלון ב(נשלט) |
לפני 17 שנים •
3 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
3 במרץ 2007
אלון ב(נשלט) • 3 במרץ 2007
Venus in Furs כתב/ה: שכחת לספר על התקיפה המינית
ממש בוגר זה מאוד משעשע |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 17 שנים •
3 במרץ 2007
מה קשורה?
לפני 17 שנים •
3 במרץ 2007
קטסטרופה{Adonai} • 3 במרץ 2007
מה קשורה התקיפה המינית שהיתה להצלחה של המסיבה?
|
|
shuki boy(נשלט) |
לפני 17 שנים •
3 במרץ 2007
Re: מה קשורה?
לפני 17 שנים •
3 במרץ 2007
shuki boy(נשלט) • 3 במרץ 2007
קטסטרופה כתב/ה: מה קשורה התקיפה המינית שהיתה להצלחה של המסיבה?
לא יודע, אולי אני דפוק, אבל לו הייתי מארגן מסיבה, ואחד מהאורחים היה נאנס, הייתי רואה בזה כשלון ולא הצלחה - אפילו אם כל השאר, כולל האנס, נורא נהנו. זה כמו שכולם ידברו על איך מצעד הגאווה הקודם בירושלים היה מאמם, מעלף, ומדהההים בלי להתייחס כלל לדקירה שהיתה שם. קצת סדר עדיפויות לא היה מזיק. לא מבין איך אנשים יכולים לדבר על מה שהיה בלי להתייחס למה שקרה שם. אפילו המארגנים פרסמו הודעה - אבל כאן? עולם כמנהגו נוהג. רק מסיבות בראש שלכם. |
|
Ladytron |
לפני 17 שנים •
3 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
3 במרץ 2007
Ladytron • 3 במרץ 2007
כל כך צודק!!!
אז מה אם זה יכול לקרות בכל מקום אז מה אם זה לא קשור לקהילה זה קרה אצלנו, זה קרה למישהי שבאה להנות ותגובות כמו איזה יופי ואיזה מושקע הן חסרות רגישות מישהי נפגעה אתמול וחוץ מכל הכבוד למארגני המסיבה שהם עומדים לצידה ומטפלים בנושא אין מה לומר |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 17 שנים •
3 במרץ 2007
ציינתי.
לפני 17 שנים •
3 במרץ 2007
קטסטרופה{Adonai} • 3 במרץ 2007
ציינתי שהתוקף הוא חלאה שאם זה היה תלוי בי זה לא היה מגיע למשטרה בכלל שכן אני חסיד של עין תחת עין.
אבל.. היתה מסיבה, לא הייתי שם אמנם אבל אני יודע שהיא היתה מוצלחת ואין לזה בכלל קשר בכלל למסיבה עצמה. ההבדל היחידי הוא זה שאתם יודעים שהיתה תקיפה הודות לאומץ הלב של הבעלים בחשיפה ותו לא. יש לטפל בחומרה בתוקף ויש לעשות מאמצים לסנן אנשים כאלה אבל זה כמעט בלתי אפשרי. תקיפות היו ויהיו לצערינו אז מה, לא יעשו מסיבות יותר? אני הייתי לפני שנים בעצרת מאוד מוצלחת למען השלום. היו שם מאות אלפי אנשים והיתה אווירה נהדרת ואופטימית. רבין נרצח בסופה ע"י בן עוולה. אז מה, העצרת לא היתה מוצלחת? |
|
shuki boy(נשלט) |
לפני 17 שנים •
3 במרץ 2007
זה לא עניין של רגישות
לפני 17 שנים •
3 במרץ 2007
רנה כתב/ה: ותגובות כמו איזה יופי ואיזה מושקע הן חסרות רגישות זה לא מה שאני אומר, גם בדיחות שואה הן "חסרות רגישות". אני פשוט אומר שאפילו אני, שלא הייתי שם בכלל, מרגיש סוג של אחריות אישית, שאולי אם הייתי יותר מעורב או משהו, אז דברים כאלה היו נמנעים. אף אחד לא מרגיש כמוני? נכון שהבעתי את דעתי על "פינות חשוכות" לא מעט (כולל גם פעם אחת בשירשור שיועד להפקת לקחים): http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?p=173929#173929 אבל לא ממש "עשיתי" משהו מלבד להתלונן. וגם אני לא יודע אם דרישה מהקהל לשים תאורה / שומר / סגירת החדרים החשוכים בנו-לימיט היא שתמנע תקיפה נוספת (ואם זה בחניון אחרי המסיבה זה יותר טוב? ואולי צריך לחשוב על ללוות אנשים שיוצאים לרכב / מונית שלהם?) אני פשוט חושב שכולנו צריכים לחשוב על מה עושים עכשיו, ולא רק על כמה שכיף שאחרים עושים עבורינו מסיבות מסחריות. |
|
shuki boy(נשלט) |
לפני 17 שנים •
3 במרץ 2007
Re: ציינתי.
לפני 17 שנים •
3 במרץ 2007
קטסטרופה כתב/ה: אז מה, העצרת לא היתה מוצלחת?
השוואה יפה ובמקומה. על מה דיברו למחרת? (ולא רק למחרת). על העצרת המוצלחת? או על איפה לעזאזל טעינו, איך "אצלנו" רוצחים ראש ממשלה? ואיך נמנע דברים כאלה בעתיד? לא באתי בטענות למארגני המסיבה. הם אמרו שהם מפיקים לקחים - השאלה האם אנחנו כקהילה מפיקים לקחים, או שאנחנו נמשיך להיות הצרכנים הפאסיביים של עוד ועוד מסיבות מסחריות, במקום להשמיע קול, במקום לחשוב איך אנחנו כקהילה יכולים להשפיע גם על האתר הזה וגם על המועדונים שאנחנו מבקרים בהם - שיהיו יותר בטוחים עבורנו. זה שאונס ותקיפה מתרחשים בכל מקום, זה לא תירוץ להרים ידיים. דווקא בקהילה הזו אני מצפה שנעשה כמיטב יכולתינו כדי למנוע כאלה דברים. |
|
ליידי מפונקת(שולטת) |
לפני 17 שנים •
3 במרץ 2007
Re: ציינתי.
לפני 17 שנים •
3 במרץ 2007
ליידי מפונקת(שולטת) • 3 במרץ 2007
קטסטרופה כתב/ה: ציינתי שהתוקף הוא חלאה שאם זה היה תלוי בי זה לא היה מגיע למשטרה בכלל שכן אני חסיד של עין תחת עין.
אבל.. היתה מסיבה, לא הייתי שם אמנם אבל אני יודע שהיא היתה מוצלחת ואין לזה בכלל קשר בכלל למסיבה עצמה. ההבדל היחידי הוא זה שאתם יודעים שהיתה תקיפה הודות לאומץ הלב של הבעלים בחשיפה ותו לא. יש לטפל בחומרה בתוקף ויש לעשות מאמצים לסנן אנשים כאלה אבל זה כמעט בלתי אפשרי. תקיפות היו ויהיו לצערינו אז מה, לא יעשו מסיבות יותר? אני הייתי לפני שנים בעצרת מאוד מוצלחת למען השלום. היו שם מאות אלפי אנשים והיתה אווירה נהדרת ואופטימית. רבין נרצח בסופה ע"י בן עוולה. אז מה, העצרת לא היתה מוצלחת? בן אדםםםםםםםםםםםםםםםםם על מה אתה מדבר? עצרת מוצלחת? הניתוח הצליח אבל החולה מת.... |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
3 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
3 במרץ 2007
Queen Yasmin(שולטת) • 3 במרץ 2007
Venus in Furs כתב/ה: שכחת לספר על התקיפה המינית
ערב טוב לכולם וחג שמח ! ונוס, ויזארד פתח פוסט על ליל אמש במועדון הנו לימיט על מנת לתאר את החוויה והכיף שהיה במועדון. היה כיף ואוירה מחשמלת ... כמו כן, היו סשנים על הבמה, ריקודים עד אור הבוקר . המקום היה מלא באנשי הקהילה , שמחתי לראותכם ולהכיר חדשים שביניכם. יחד עם זאת , רוצה אני לומר תודה ולהודות לבודי , אורלי ורוני על כל המסיבות הנהדרות בהן ביקרתי עד היום. תודה ענקית על השקעתכם ותרומתכם לקהילה . כן ירבו ! לצורך העניין, נפתח פוסט נוסף המדבר אך ורק על התקיפה. ההערות שלך לא לעניין כלל ! כל אשר ברצונך לכתוב על גבי הפורום בנושא , הינך יכול לכתוב , לקטול או לשאול בפוסט המתאים לכך. אמנע מלהוסיף משפטים נוספים ... ניפגש בשמחות בעוד הרבה מסיבות מוצלחות ! שבוע רגוע ונהדר לכולם ! |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
3 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
3 במרץ 2007
Queen Yasmin(שולטת) • 3 במרץ 2007
רנה כתב/ה: כל כך צודק!!!
אז מה אם זה יכול לקרות בכל מקום אז מה אם זה לא קשור לקהילה זה קרה אצלנו, זה קרה למישהי שבאה להנות ותגובות כמו איזה יופי ואיזה מושקע הן חסרות רגישות מישהי נפגעה אתמול וחוץ מכל הכבוד למארגני המסיבה שהם עומדים לצידה ומטפלים בנושא אין מה לומר יקירתי, אין כל קשר לטיב המסיבה ותקיפה שלאחר מכן. זה קרה ביציאה מהמועדון וכן יש קשר לקהילה מכוון שהמקרה הלא נעים הזה קרה במסגרת המסיבה לכבוד הקהילה. נפתח פוסט בנושא התקיפה , למה לכם לערבב את הצלחת המסיבה עם תקיפה ועוגמנת נפש שלאחר מכן. כמו כן, ראיתי את הבחורה לאחר המקרה בליווי בן זוגה הנסעו לתחנת משטרה . כמו כן, אני מכירה את בעל המועדון הרבה שנים כך שרוני ימשיך ללוות את הבחורה עד תום הפרשה. |
|