השולט אור(שולט) |
לפני 17 שנים •
3 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
3 במרץ 2007
השולט אור(שולט) • 3 במרץ 2007
עוד עשר דקות אתחיל לחגוג את היום שאני מקווה שיסמן את קו האמצע של חיי.
אם הייתי יכולה לוודא שאחיה עוד 40 שנים בהן אוכל ליישם את הידע שנרכש ב-40 השנים הראשונות - הייתי הרבה יותר משבעת רצון. אבל חלק מהקסם שבלחיות טמון בחוסר הידיעה. העתיד העלום שמצפה לנו גורם לנו להשתדל יותר ולנסות להשאיר את חותמנו בשלב מוקדם ככל האפשר. אנשים יקרים, חברים שלי, תודה על כל אחת מהברכות שהרעפתם עליי. תודה על האהבה והחיבה שגלויות במילים הנפלאות שלכם. אני אוהבת אתכם מאוד. כולכם, גם אלה שההיכרות איתם וירטואלית בלבד, תורמים לא מעט רגעי שמחה וחסד לחיי. ולך אהבת חיי, תודה על הברכה שלא ציפיתי לה כאן בפורום הברכות. תודה על היופי שבאיחולייך, תודה על אהבתך, חברותך, אמונך, תודה שאת קיימת ושאת איתי ושלי כפי שאני שלך. יש לך חלק ענק במי שאני היום. באור המשופרת. אני אוהבת אותך כל כך זוגתי. ואם אני יכולה לאחל לי דבר אחד לשנים שיבואו - הרי זה אותך איתי לכל חיי. אותנו באהבה שלנו. יחד נוכל לכל המשברים והקשיים, ויחד אנחנו יודעות להיות מאושרות. |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 17 שנים •
4 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
4 במרץ 2007
Queencie(שולטת) • 4 במרץ 2007
אור, אישה מדהימה שכמוך!
מזל טוב יקירתי, מאחלת לך שנה מדהימה, של אהבה ושל הגשמה, של אושר ושל חיוכים כמו שרק את יודעת לחייך אותם! שכל שייחלת לו, כל שאיחלת לו, ייתגשם לך! שכמו שאת יודעת להעניק ולתת מעצמך באהבה אינסופית, תקבלי חזרה אל חייקך עשרת מונים! אור בעינייך, אור בלבבך, אור בחייך!! נשיקות Q |
|
עבודת מאסטר{lori} |
לפני 17 שנים •
4 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
4 במרץ 2007
עבודת מאסטר{lori} • 4 במרץ 2007
מזל טוב!
|
|
alona. |
לפני 17 שנים •
4 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
4 במרץ 2007
alona. • 4 במרץ 2007
מזל טוב לאישה/ילדה מדהימה..
הופ הופ טרלהלה גדלת בשנה... שהשנים הבאות יהיו לך הכי מאושרות שרק אפשר.. והטוב שכעת בחייך יחד עם זוגתך/אהובתך שתחיה...יהיה לנצח. ממני ומהתמימות המטעה.. נשיקות ואהבה }{ |
|
Shimmy(נשלט){Vents} |
לפני 17 שנים •
4 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
4 במרץ 2007
Shimmy(נשלט){Vents} • 4 במרץ 2007
מי זו פה אור?
יש פה משלוח פרחים עבורה. |
|
המקל והגזר |
לפני 17 שנים •
4 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
4 במרץ 2007
המקל והגזר • 4 במרץ 2007
מזל טוב גם ממני.
מאחל לך שמעיין המילים המופלאות שלך ימשיך לנבוע, וגם אהבתך.... את מתחילה כאן עשור מופלא. תהני מכל רגע. |
|
vanilla-f(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
4 במרץ 2007
יום הולדת שמח אור
לפני 17 שנים •
4 במרץ 2007
vanilla-f(לא בעסק) • 4 במרץ 2007
האיי.סי שלי הזכיר לי,
וגם בלוח ימי ההולדת שבמטבח רשום, אז כנראה שבאמת יש לך יום הולדת. 40 ? ממש ילדונת מזל טוב והרבה אושר ממני וגם מהשוניל |
|
מביט לרגע |
לפני 17 שנים •
4 במרץ 2007
מזל טוב אישה יקרה
לפני 17 שנים •
4 במרץ 2007
מביט לרגע • 4 במרץ 2007
אור היקרה ,
אמנם מכירים זמן קצר יחסית , ורק וירטואלית מהבלוג , אבל תרשי לי לאחל לך מזל טוב וחיים ארוכים ומאושרים . תמשיכי להיות מדהימה , מקסימה , ומרגשת כל פעם מחדש . ערן |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 17 שנים •
4 במרץ 2007
תודה אהובים
לפני 17 שנים •
4 במרץ 2007
השולט אור(שולט) • 4 במרץ 2007
תודה אהבת לבי וזוגתי, על היום היפה בחיי שארגנת.
תודה על ברכותייך, מתנותייך ובעיקר - תודה על מי שאת tch שמורה לך ברכה מתחילת הקשר של שתינו. תודה על הברכה פרח, חברתי האהובה, תודה על הלב הענק שאת מביאה לחברות שלנו. אוהבת אותך סקארלט מתוקה, נפש רומנטית ויפה שכמותך, תודה על הברכות כאן ובבלוג שלי דראגון יקר, אהבה ונשיקות (ונא לשקול בטונות), לך ולגברתך קוויני יקירה, גם בלי להכיר - תודה צ'יטה אהוב, איזה כייף לקבל ממך אהבה ופרגון (ואל תשכח לשלוח תמונות מהקילור) חואן, תודה מאדאם טי יקירתי, תודה על כל הברכות ועל לבך הטוב. ותודה לך על היכולת תמיד לומר את המילה הטובה והנעימה שעושה בלב כל כך טוב schiavo_rosso, תודה על המילים, תודה על הפרחים, תודה על קרבה, תודה על הידידות המתפתחת במהירות קווינסי, מול הברכה שלך אני נשארת חסרת מילים. תודה על האהבה שיצקת בה עבודת מאסטר, תודה על הברכה אלונה חברת נפשי, תודה על שנים של קרבה, ועל כל הפעמים בהן ידעת להעניק כך אהבה. (ואת השיר את מתבקשת לשיר בשני קולות עם התמימה כשניפגש) השקט שלפני, לאן נעלמה סאביחה היקרה? תודה מתוק התגעגעתי למילים המקסימות שלך ונילוש.... לא היה לי מושג שזו את, ועוד יותר, לא היה לי מושג שזכרת. תתקשרי יקירה, את לא יודעת כמה פעמים שאלתי את עצמי איך את ערן היקר, אכן, היכרות קצרה, אבל לפעמים מספיקות כמה מילים כדי להכיר ביופיה של הנשמה שמולך. ושלך בוהקת ביופיה. תודה. |
|
זרה מוכרת |
לפני 17 שנים •
5 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
5 במרץ 2007
זרה מוכרת • 5 במרץ 2007
מזל טוב גם ממני.
|
|