שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

המלכה מיכל המאלפת

actimel
לפני 17 שנים • 4 במרץ 2007

טוב אז גם אני רוצה להגיב :)

actimel • 4 במרץ 2007
אישית אני לא חושב שכסף צריך להוות פקטור בקשר של שליטה....ומה שבטוח זה לא אמור להיות תנאי לקיום יחסי שליטה בין אנשים .....
מצד שני אני לא רואה את זה פסול אם העבד רוצה לתת מתנה למלכתו (כמובן שזה בא ממנו ולא מאחורי אולטימטום מסויים)
אישית אני חסר ניסיון במקום הזה אז אולי כדאי שתקחו את דברי בערבון מוגבל אבל למרות הקושי בלמצוא מלכה אני לא הייתי מוכן ללכת למלכה בתשלום אפילו לא רק כדי לקבל ניסיון מפני שאני חושב שזה יחסים הדדים שלא אמורים להיות תלויים בכסף....ומלכה בתשלום בגדול שולטת רק בשביל הכסף.....
ובקשר למיכל אחרי שראיתי את התגובות שלך פה וקראתי את כל השרשור הארוך (של דורון וערן מתנצחים אחד בשני icon_smile.gif) אני לא חושב שכסף זה מה שמניע אותך אלא מה שקרה זה ניסוח לא טוב של הפרופיל icon_smile.gif בכל מקרה הכי חשוב שאתם נהנים ביחד (אם אתם לא זוכרים השרשור הזה התחיל בשיר הלל למיכל icon_smile.gif) ובהצלחה לכם
מביט לרגע
לפני 17 שנים • 5 במרץ 2007
מביט לרגע • 5 במרץ 2007
השרשור הזה לא נגמר אף פעם ממש כמו נחום תקום icon_lol.gif ....

אני רוצה לומר לרגע משהו באופן כללי ובלי קשר לבן אדם כזה או אחר .
בעיניי התופעה של ניצול כספי במסגרת הבדס"מ היא מגעילה . פשוט כך . הבהרתי זאת היטב בשרשור אני חושב . יתרה מכך , אני חושב שחובתנו כקהילה , וכבני אדם בראש וראשונה ,
להתקומם בראותנו משהו הנעשה נגד צו מצפוננו או נגד הצדק הטבעי , גם אם הוא לא נוגע לנו אישית .
אני חושב שקודם לכן זאלופון ניסח זאת נפלא .
נכון , הרבה יותר קל לטמון את הראש בחול ולהגיד "הם מסכימים והם בוגרים" או לחילופין להגיד
שהרבה כסף זה דבר יחסי וככה להכשיר את השרץ .
ועדיין אני חושב שחובתו של כל אדם מוסרי , עוד לפני היותו בדסמ"י , להגיב ולהתנגד לתופעות
כאלה , זה אכן יותר קשה ואפילו לא כל כך נעים , אבל בעיניי זו חובה . אם הצלחתי לשכנע כמה אנשים בשרשור הזה לא לעשות מעשים מהסוג הנ"ל - זה שכרי .

וברמה האישית .
אני לא מכיר את מיכל המאלפת וזו הפעם הראשונה שאני נתקל בשמה .
אכן התגובות היפות שלה בשרשור , שהיו מוצלחות הרבה יותר מכל אלו שניסו להגן עליה, גרמו לי לגשת לבלוג שלה ולקרוא .
אמרתי לה גם בבלוג ועכשיו אחזור גם כאן - התרשמתי מאד לטובה מהאישיות שלה כפי שהשתקפה בבלוג .
אז כל שנותר לי הוא לאחל לך מיכל זוגיות טובה ומאושרת (ללא ניצול כספי כמובן ! icon_twisted.gif icon_twisted.gif )
ואם בעקבות דבריי יש לך מחשבה שנייה על הנושא - זה יהא שכרי .
מיכל המאלפת​(שולטת)
לפני 17 שנים • 6 במרץ 2007
אקטימל, אתה צודק...
אני לא מונעת (מהמילה מנוע) מתפיסה פיננסית וכסף אינו תנאי לשום דבר מבחינתי..
יש מי שיסגוד פיננסית, יש מי שיסגוד באמצעים אחרים...
אני לא מחפשת לנצל אף אחד, אני מחפשת הנאה הדדית ומשותפת שבאה מתוך הסכמה ולא מתוך הכרח.

מקווה שיהיה לי בהצלחה, אבל תודה בכל אופן
icon_smile.gif
לודויג ואן
לפני 17 שנים • 7 במרץ 2007

טוב אני לא יודע אם זה ממש קשור, בעצם קצת...

לודויג ואן • 7 במרץ 2007
את מיכל יצא לי להכיר בלילה הכי גרוע בחיים שלי.
ובתוך גוש ענק של ריקנות שחורה ועצובה התפתחה לה שיחה עם מישהי שלפני שהיא מלכה היא בנאדם.
בנאדם מיוחד מיוחד מיוחד.
ומקסים מקסים מקסים.
וטוב לב. וקשוב. ורגיש. ומרגיש.
וגיליתי שבתוך יש של דיכאון ולב שבור, פתאום מהמקום הכי לא צפוי של אתר סליזי אפשר להתקל במלאך...

במחשבה שניה זה באמת לא קשור...

אבל כבר כתבתי אז זה כבר יישאר
פסיכו לוג​(שולט)
לפני 17 שנים • 7 במרץ 2007
פסיכו לוג​(שולט) • 7 במרץ 2007
דעתי היא שבכל תקשורת בין אנשים נחתם "חוזה בלתי כתוב". גם בשליטה כל צד חייב לספק את צרכיו של הצד השני. אם צרכים של צד אחד זה כסף, והצד השני מוכן לספק את הצורך הזה, נדמה לי שזה לגיטימי. כמובן, אם זה נעשה מתוך הסכמה בלתי תלויה בחומרים ממסטלים או במצב נפשי "נציל" icon_smile.gif
SLSL
לפני 17 שנים • 14 במרץ 2007
SLSL • 14 במרץ 2007
]איך אפשר להגיע למלכה
מיכל המאלפת​(שולטת)
לפני 17 שנים • 14 במרץ 2007
SLSL, אמנם לא התכוונתי לענות על השאלה שלך, אבל נשברתי...
איך מגיעים אליי? מה אני עיר נידחת? כפר זיאולוגי?
לוחצים על השם שלי בשירשור ומגיעים לפרופיל. שם קוראים את כל מה שרלוונטי, ואם עדיין מגיעים למסקנה שרוצים לפנות אליי, מגוללים את הסמן למטה ולוחצים על "שליחת הודעה אישית".
לא מסובך, ואפילו לא דורש נסיעה מייגעת...