zap11(נשלט){Lola} |
לפני 17 שנים •
7 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
7 במרץ 2007
zap11(נשלט){Lola} • 7 במרץ 2007
אני מגיע
מגניב |
|
אורלי(שולטת) |
לפני 17 שנים •
7 במרץ 2007
Re: מה שוב מחלקים מתנות נשאר מפורים ?
לפני 17 שנים •
7 במרץ 2007
אורלי(שולטת) • 7 במרץ 2007
CaveMaster כתב/ה: מה יהיה בפסח תחלקו מצות
שמרתי לך הרבה הפתעות, נשאר המון }{ ובפסח?...נראה כבר, רק לא מצות |
|
דקיקון(נשלט) |
לפני 17 שנים •
7 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
7 במרץ 2007
דקיקון(נשלט) • 7 במרץ 2007
אורלי כתב/ה: CaveMaster כתב/ה: מה יהיה בפסח תחלקו מצות
שמרתי לך הרבה הפתעות, נשאר המון }{ ובפסח?...נראה כבר, רק לא מצות אורלי, אם זה לא מצות, אז אולי...מציצות? חלוקת "קמחא/מציצה דפסחא"? אני עומד בתור עם שאר הרעבים... |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
7 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
7 במרץ 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 7 במרץ 2007
אורלי כתב/ה: CaveMaster כתב/ה: מה יהיה בפסח תחלקו מצות
שמרתי לך הרבה הפתעות, נשאר המון }{ ובפסח?...נראה כבר, רק לא מצות העיקר שזה יהיה בשימלה אדומה ושוט זנבות ביד |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
7 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
7 במרץ 2007
דקיקון כתב/ה: אורלי כתב/ה: CaveMaster כתב/ה: מה יהיה בפסח תחלקו מצות
שמרתי לך הרבה הפתעות, נשאר המון }{ ובפסח?...נראה כבר, רק לא מצות אורלי, אם זה לא מצות, אז אולי...מציצות? חלוקת "קמחא/מציצה דפסחא"? אני עומד בתור עם שאר הרעבים... מציצות....אההההה הבנתי.........&&&&&&&&&&& זה מה שיש לך בראש " מציצות" של מה בדיוק? |
|
אורלי(שולטת) |
לפני 17 שנים •
7 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
7 במרץ 2007
אורלי(שולטת) • 7 במרץ 2007
דקיקון כתב/ה: אורלי כתב/ה: CaveMaster כתב/ה: מה יהיה בפסח תחלקו מצות
שמרתי לך הרבה הפתעות, נשאר המון }{ ובפסח?...נראה כבר, רק לא מצות אורלי, אם זה לא מצות, אז אולי...מציצות? חלוקת "קמחא/מציצה דפסחא"? אני עומד בתור עם שאר הרעבים... דקיקון... יודע מה? הבאת לי רעיון, כשאראה אותך תקבל - מוצץ |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
7 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
7 במרץ 2007
אורלי כתב/ה: דקיקון כתב/ה: אורלי כתב/ה: CaveMaster כתב/ה: מה יהיה בפסח תחלקו מצות
שמרתי לך הרבה הפתעות, נשאר המון }{ ובפסח?...נראה כבר, רק לא מצות אורלי, אם זה לא מצות, אז אולי...מציצות? חלוקת "קמחא/מציצה דפסחא"? אני עומד בתור עם שאר הרעבים... דקיקון... יודע מה? הבאת לי רעיון, כשאראה אותך תקבל - מוצץ אהההההההההההה הבנתי דקיקון בעצם רוצה מוצץ- אוקי בסדר .. מקובל תראה עיוני תכלס- יש לפחות 2 סוגי מוצצים את הראשון אתה מכיר מינקות והוא מוחלף יותר מאוחר בגאג לפה בגירסא למבוגרים/נישלטים השני הינו פלאג א...... שבא בפורמט של מוצץ מעוצב ומיועד כמובן ל.......... |
|
Alexey90210(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
7 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
7 במרץ 2007
Alexey90210(מתחלף) • 7 במרץ 2007
WIZARD כתב/ה: אורלי כתב/ה: CaveMaster כתב/ה: מה יהיה בפסח תחלקו מצות
שמרתי לך הרבה הפתעות, נשאר המון }{ ובפסח?...נראה כבר, רק לא מצות העיקר שזה יהיה בשימלה אדומה ושוט זנבות ביד ::::: קורים לה ORLI ולא ORALY, לכן היא לא אחמשית בתחום המציצות ::::: |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
7 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
7 במרץ 2007
Alexey90210 כתב/ה: WIZARD כתב/ה: אורלי כתב/ה: CaveMaster כתב/ה: מה יהיה בפסח תחלקו מצות
שמרתי לך הרבה הפתעות, נשאר המון }{ ובפסח?...נראה כבר, רק לא מצות העיקר שזה יהיה בשימלה אדומה ושוט זנבות ביד ::::: קורים לה ORLI ולא ORALY, לכן היא לא אחמשית בתחום המציצות ::::: [color=red]חכמולוג[ ממש חוכמת חיים בגרוש]/color] |
|
דקיקון(נשלט) |
לפני 17 שנים •
7 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
7 במרץ 2007
דקיקון(נשלט) • 7 במרץ 2007
וויז ידידי בעל הראש הכחול,
לגבי המוצץ/פלאג "כיוונת לדעת גדולים": חשבתי על אותו דבר . אורלי, אנא ממך: אל תתני לי את המוצץ שאת משתמשת בו... |
|