dahanc(שולט) |
לפני 17 שנים •
8 במרץ 2007
תאווה חשמלית...אקסטרים..
לפני 17 שנים •
8 במרץ 2007
dahanc(שולט) • 8 במרץ 2007
זרועותיה מתוחות מעל לראשה , רגליה פסוקות ורתוקות ליתדות שקובעו בריצפה .
נירעדת קימעה ,כשאגלי זיעה מבצבצות מנקבוביות עורה..כשעיניה מכוסות ברטיה שחורה גופה נע וזע באי נוחות מצפיה לבאות... ניגשתי מאחוריה ולחשתי לתוך אוזנה..." רוצה להמשיך ,או את מיתחרטת "?!.. "רוצה להמשיך ,אדוני רוצה להמשיך " קולה רטט.. , כשהיא מיתנשמת עמוקות.. ורעד בלתי רצוני אופף את גופה החטוב..והמיוזע ששיווה מראה מרהיב עבור כול דום מצוי "אוקיי..אבצע עבורך את שביקשת יקירתי " לחשתי כשאני שורט קלות בציפורני את גבה לאורכו כלפי מטה... דלית (שם בדוי )...אישה נאה בעלת גוף חטוב ומוצק , בשנות הארבעים פלוס..היכרנו לפני כחודשיים באחד האתרים...ומאז אנו "משדרגים " את הסשנים ביננו לפי רצונות והבנות משותפים.... אחד הסשנים שעלו בשיחותינו ,היה סשן החשמל, שהיא מפנטזת זמן רב ,ומעולם לא חוותה לטענתה מפחד פסיכולוגי....וגם מסיבות של חוסר ביטחון...וכו".. לכן תשובתה להמשיך ,העלה בי חיוך זדוני..בזויות פי..! הצמדתי את אטבי המתכת הזעירים אל פיטמותיה הזקורות ,המלאות בדם תאוותיה..וזוג אטבים נוסף הצמדתי אל שיפתי נרתיקה הלח והרטוב...משכתי מעט בחוטים הציבעוניים ,ולקחתי מיספר צעדים לאחור...כשאני בוחן את פניה בקפידה..בכול זאת הפעם הראשונה..!!! כשכול העת אני מרגיע את דלית ומלטפה בעדינות ,תוך כדי מילים מרגיעות בהבחיני בחוסר הביטחון ,והרעד שחולף בגופה המיוזע..ככול שהבינה שמימוש הפנטזיה קרבה..עד שהישעינה את ראשה על זרועה המתוחה..והינהנה בראשה להמשיך... סובבתי את המתג שבמכונה המלבנית השחורה שבאצבעותיי...סובבתי קלות ,תוך שאני בוחן בקפידה את תגובותיה של דלית..כמובן שבהתאם כיוונתי את המינון..גופה היתכווץ..נאנקה..שאגה קימורי גופה הניפלאים נעו..וזעו בהתאם לזרמים שהוחדרו בגופה..גופה היה שטוף בזיעה ...גופה רטט...וזעקותיה חשפו טורי שינים צחורות..אך לשונה המשורבבת מפיה ,שהחליקה שוב ושוב על שיפתותיה החושניות ,הוכיחו בדיעבד על הנאתה המושלמת...מהחוויה שזה עתה היא עוברת.. לאחר כעשרים דקות , שבהן דלית ספגה זרמי חשמל בדרגות מישתנות...גופה החל להגיב ... לאורגזמה שהחלה להיתפרץ אט..מתוך גופה המיוסר...זעקות סבל מהולות בעונג עילאי..בקעו מגרונה..עד לשטף שפרץ מנרתיקה הפעור... רעד אדיר חלף בירכיה החשופות..כשכול גופה רועד וקולה מישתנק....כשאני כורע מולה ומסיר את האטבים שהשאירו את חותמם האדמדם על שיפתי נרתיקה הוורוד....ועל הפיטמות הכואבות מהלחץ הממושך ..שיצרו האטבים הזעירים עליהן... "נו היה שווה לנסות "שאלתי בתמימות מעושה..כשאני מתיר אותה מכבליה... "כן ,אדוני היה שווה..אדוני"..ענתה חלושות , כשהיא עדיין תחת השפעת האורגזמה ,שחוותה דקות אחדות קודם.. "העונג כולו שלי "..השבתי בנונשלטיות...כשאני נושק ,ונושף קלות אל תנוך אוזנה.. "גם שלי..אדוני " !...באה התשובה בקול רפוי..כשזרועותיה הדואבות מהתליה הממושכת חובקות את צווארי....ושפתיה החושניות קרבות אל שפתיי התובעניות... המשך יבוא מן הסתם.... |
|