סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

מכתב לעצמי - עבד של עצמך

השפוט של דוויל
לפני 17 שנים • 8 במרץ 2007

מכתב לעצמי - עבד של עצמך

השפוט של דוויל • 8 במרץ 2007
היי,מה שלומך?
אתה!
כן , אתה, אתה שעומד מול המראה - מה אתה רואה?
עוד אחד ש"חי"!!! איפה החיים שלך ?
רודף אחר מגפיים שנועלות נשים,מחפש אחר ריגושים מיניים בחיים, תראה למה הפכת להיות ?
עבד של עצמך!
משרת את יצרייך הגשמיים, רודף אחר הגשמת פנטזיות כדי להעצים את האגו שלך .
עצרת פעם לחשוב - האם היית מאוהב פעם בחיים שלך ?
התשובה ? לא! כי אתה מאוהב בעצמך, אתה רודף אחרי האושר שלך, אפילו פעם אחת לא עשית משהו למען מישהו אחר.
"המלכה" לא עשית את זה למענה, עשית את זה למענך, למען היצרים המיניים שלך,למען האגו שלך!
אז אל תבלבל את השכל, אל תעשה אותי אידיוט, אל תחשוב שאתה חכם גדול!
אתה סתם עוד יצור שחי למען הדחפים שלו.
ואת!
את, כן את, ה"מלכה" ,ה"שולטת" - איזה סרט את חיה?
אבל אין לי כוח ואין לי רצון לדבר עלייך, הרי אני הכוכב פה, זה הסרט שלי ואני אעשה מה שאני רוצה כי ככה טוב לי!
אז איפה היינו ? כן, דיברנו עליי... שוב דיברנו עלייך.
אז ככה זה הולך, בחיים ה"אמיתיים " שלך אתה מזה תותח,אתה כזה מצחיק, שנון,כריזמטי וחמוד, יש לך את המבט הזה בעיניים שמושך אליו אנשים, יש לך אפילו את החצי חיוך המושלם הזה שכולם פשוט נמסים מלראות אותו...
איזה כיף לך אה, כולם אוהבים אותך שם בחוץ, כולם רוצים להיות חברים שלך.
אבל... אחחח , האבל הגדול הזה - אתה שם זין על כולם! למה? כי אתה אוהב את עצמך יותר מכולם,וכן אתה תעשה רק מה שבזין שלך, כי מה יותר טוב מלעשות מה שטוב לך תמיד.
אז בוא נחזור לדיון שלנו, איפה לעזאזל החיים שלך?!?!
אההה, החיים שלי, החיים שלי בזבל.
אני , אני רודף אחרי מגפיים ואחרי יחס משפיל כבר כמעט 10 שנים, החיים שלי יפים. אתה יודע למה? כי שוב , אתה עושה מה שאתה רוצה.
אז בוא נדבר על מחוייבות, היית פעם מחוייב למשהו? פעם הצלחת לשמור על קשר ארוך ?
אתה יודע מה התשובה? - לא!! אחד גדול!!!
ואתה יודע למה? כי קשר כזה משעמם אותך, כי אתה תמיד מחפש ריגושים,תמיד מחפש עוד מגף,יותר סקסי,יותר מלא,יותר מגניב,יותר רע,יותר משפיל.
כן , אתה העבד של עצמך! אתה רוצה לשרת רק את הדחפים שלך,את הרצונות שלך, את היצרים החייתים שלך!
אה... אז פגשת משהי מיוחדת, חושב שהיא האחת בשבילך,אחת עם ראש מטורף כמו שלך, אין לה גבולות,היא תקח אותך למקומות שלא היית בהם, יש לה פנטזיות שאתה מת להגשים איתה, היא כל כך מגניבה אותך שאתה - קם בבוקר ועד שאתה חוזר לישון, אתה חושב.. ובכן אתה חושב עליה כמובן, אחח .. איזה כיף זה להיות "מאוהב" .
אבל כמה זה כיף לראות שבגלל שאתה כל כך מאוהב בה, כל כך רוצה אותה,כל כך מושכת אותך,היא רעה, היא כלבה, היא סקסית בטירוף,היא מנצלת אותך, היא כוסית על, היא החלום של כל טיפשעשרה וכמו גדולה , היא יודעת את זה - החיים שלך יפים!!! מה זה יפים, איך אומרים "החיים שלך דבש"!!
אהה,, שכחת משהו נוסף,היא שיא הפנטזיה שלך, הדמות האלוהית שיצרת לך במוחך האפל והסוטה, הדמות שהכי רצית להעריץ בחיים שלך, אפילו יותר מאמא שלך.
היא ... מן הסתם לא שמה עלייך זין, אתה כזה זבל לידה,אתה כזה שפל, אפילו סקס היא לא תעשה איתך, כי אתה סה"כ עבד מושתן!
עוד יצור נחות שנועד לשרת אותה. אז מה עשינו בזה?
החיים יפים אה... מצאת לך מישהי שכל כך רצית, כמה רצית אותה, כמה רצית לאהוב אותה, אבל היא לא שמה עלייך.
אז את מי תאהב? כנראה שאת עצמך, כי רק אני יודע לאהוב את עצמי כמו שאני יודע.
אתה מבין, זה גלגל, זה סטירה מפה ומפה, אתה סוטר את עצמך כל פעם מחדש, אתה יודע שאתה מחפש אהבה, אבל אצל מי אתה מחפש אהבה? אצל משהי שלא שמה עלייך? אצל אחת שחיה בסרט שהיא מלכה?
אז אתה מסתובב בגלגל, עושה עוד סיבוב, עוד סיבוב. כי זה החיים שלך, אתה מכור, אתה עבד של עצמך!
רוצה לדבר על הדיכאון ? על זה שבלילה אתה מת לבכות מרוב ייאוש , אבל אין לך את הכבוד העצמי אפילו לשחרר רגשות אמיתיים , כי אתה עדיין חושב שאתה גבר?
או שנדבר על כך שלא היה לך זיון אמיתי כבר שנים, כי כל מה שזיינת ,היה חסר רגש, היה אפור,היה כל כך מגעיל שבסוף במקום להדליק סיגריה ולהנות מעצמך, הלכת לעשן שכטה כדי לשכוח את מה שהיה...
או שנדבר על זה שאתה לא רואה את העתיד שלך ? שאתה משלים עם העובדה שיכול להיות שתחיה לבד כל החיים שלך?
כמה זבל אכלת בחיים האלו? כמה פעמים אמרת למה אני צריך את זה בכלל?
אתה רוצה להאשים את המקום הזה, את האתר המקולל הזה! שהודעה אחת אדומה יכולה לעשות את ההבדל מעוד יום שחור ליום גדול.
זוכר שדיברנו על כך שנעזוב את הכול, נתחיל לחיות את החיים שבחוץ,נתחיל עם בחורות נורמליות לשם שינוי, נהיה ילדים טובים, נלמד לאהוב את זה, בחייאת אנחנו יכולים להיות כאלו, הרי זה כל כך פשוט. הרי אנחנו עושים את ההצגה הזאת כל יום,כל הזמן, רק אני ואתה יודעים מה מתרחש מתחת לפני השטח, רק אנחנו יודעים כמה דפוקים אנחנו מבפנים.
אתה רוצה להיות כזה? אנחנו לא חולים, אנחנו סתם דפוקים, הקטע המפחיד הוא , שאנחנו יודעים שאנחנו דפוקים, הקטע הכי מפחיד הוא - שאנחנו לא יודעים לבקש עזרה.
ואתה יודע למה זה?

כי אנחנו פשוט אוהבים את עצמנו יותר מידי...
עבד של עצמך, תחיה עם זה,תמות עם זה, אל תלחם בזה,רק תעשה את זה יותר טוב יותר...
ריפרף

תכלס

ריפרף • 8 במרץ 2007
סופר אחי תגיד לעצמך שהוא צודק

שאתה יודע שהוא צודק

שאני יודע שהוא צודק

ושכולם פה יודעים טוב מאוד כמה הוא צודק

וכמה קשה להגיד את זה...
השפוט של דוויל
השפוט של דוויל • 8 במרץ 2007
ריף אחי, מה קורה?

אז מי צודק הוא או אני ?
ותכ'לס, כמה קשה להגיד את זה....

אבל ,כמו שפופאי אומר : "i am , what i am"
לודויג ואן

שמע סופרמן...

לודויג ואן • 8 במרץ 2007
התלבטתי מאד אם להגיב פה או שלפנות אלייך בפרטי...

לא קשה לזהות כאב גדול מאד בין השורות שאתה כותב.

האמת היא שאין לי שום דבר חכם או עיצה חכמה לתת לך. אני יכול להגיד לך שהדחף הזה, ההתמכרות הזו לריגושים אופיינית לסוג מסויים של אנשים. לרוב אנשים בעלי רמת משכל מאד מאד גבוהה או כשרון בלתי רגיל בתחום מסויים.

הטקסט שכתבת עשה לי עצוב ונכנסתי לפרופיל שלך לנסות להבין מי אתה.
מה שאני רואה זה שאתה רק בן 25 -

תשמע, אף אחד חוץ ממך לא יכול לעזור לך, הייתרון והמזל שלך זה שנראה לי שאתה יודע את זה.

מה שאני כן יכול להגיד לך שאולי ינחם אותך ואולי לא, זה שעצם זה שאתה כותב את מה שאתה כותב מלמד גם על מודעות חזקה מאד וגם על יכולת להרגיש שכן קיימת בך.

אני מקווה שלא נסחפתי ובכל מקרה אתה מוזמן לשוחח איתי בפרטי
ריפרף

צ'מע בנאדם

ריפרף • 8 במרץ 2007
אולי זה משהו באויר

אולי איזה חיידק שמסתובב

הנה במקרה נתקלתי במשהו שריף המסכן הזה

הפליץ מהפה רק לפני איזה שבוע

http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=18373

תגיד אמדאוס אני יכול גם לפנות אליך בפרטי?
cai
cai

אח...

cai • 8 במרץ 2007
הכנות, הכנות.
רבאק.
השולט אור​(שולט)
השולט אור​(שולט) • 8 במרץ 2007
מזמן לא קראתי מישהו שהסתכל על עצמו ישר לעיניים במראה.
אמת כואבת הבאת כאן סופרמן. אני מעריכה אותך על האומץ.
אבל לא, זה לא חייב להיות כל כך חד סטרי ומוביל לבדידות כפי שאתה מתאר את זה.
הדרך יכולה להיות דרך של אהבה עצמית ואהבה לזולתך ולא רק דרך של אגואיזם.
זה תלוי בך. אני מקווה בשבילך שתמצא את אותה הדרך שהעניקה ללא מעט זוגות בדסמים אושר.
עולם מסריח{אלון ב}
לפני 17 שנים • 9 במרץ 2007
עולם מסריח{אלון ב} • 9 במרץ 2007
"כי אנחנו פשוט אוהבים את עצמנו יותר מידי...
עבד של עצמך, תחיה עם זה,תמות עם זה, אל תלחם בזה,רק תעשה את זה יותר טוב יותר..."

כך בחרת לסיים את שכתבת

לי זה אומר המון עליך

מאמת את שחשבתי

רק רציתי לשתף...
lady @in black​(שולטת)
lady @in black​(שולטת) • 9 במרץ 2007
סופר יודע שאני מחבבת ומכבדת אותך המון כאדם,כחבר..
אבל רק לי זה נראה כמו רחמים עצמיים?כמו מי שזקוק לניעור מהרחמים העצמיים של עצמו?
לא מתחברת לפוסט הזה למרות שנכתב מהלב ורק מהסיבה שכולו מהול ברצון לתשומת לב ולרחמים מאחרים ועוד יותר מזה -ברצון שיתנו גיבוי לרחמים העצמיים שלך כלפיך.
אתה יותר מזה icon_exclaim.gif
השפוט של דוויל
השפוט של דוויל • 9 במרץ 2007
lady @in black כתב/ה:
סופר יודע שאני מחבבת ומכבדת אותך המון כאדם,כחבר..
אבל רק לי זה נראה כמו רחמים עצמיים?כמו מי שזקוק לניעור מהרחמים העצמיים של עצמו?
לא מתחברת לפוסט הזה למרות שנכתב מהלב ורק מהסיבה שכולו מהול ברצון לתשומת לב ולרחמים מאחרים ועוד יותר מזה -ברצון שיתנו גיבוי לרחמים העצמיים שלך כלפיך.
אתה יותר מזה icon_exclaim.gif

ליידי ,אכן מכירים מזמן אני ואת ,זה רק מעצים את תחושת ההלם מדברייך...

תשומת לב ממי ? גיבוי לרחמים עצמיים ממי ? ממך ?!?
ממש,.... מצאת לך את האדם שמחפש "גיבוי לרחמים עצמיים " ועוד באתר הזה...
כן קלעת בול - אני יותר מזה
לקרוא לי פופליסט ועוד כזה זול ? לא מתאים ,המכתב הזה הרבה יותר עמוק מזה.
הסיבה שפרסמתי אותו הוא רק כדי להראות את הצד הנוסף של עולם השליטה ואיך הוא משפיע עלי...
לא ביקשתי שום רחמים וגם לא אבקש..

חוצמזה.. שיהיה לך במזל טוב..