מתחלף ליברלי |
לפני 17 שנים •
15 במרץ 2007
המתמחה המלקה חלק 2
לפני 17 שנים •
15 במרץ 2007
מתחלף ליברלי • 15 במרץ 2007
כאב חד הבעיר את ישבני החשוף אל מול מבטה המזלזל של דנה. לא ידעתי את נפשי מרוב בושה וההצלפה השניה הרעידה את התחת המוגש. "שתיים גבירתי" צרחתי, תוך שישבני מתנדנד מצד לצד מנסה ללא הועיל להתחמק מהעונש של המתמחה האכזרית. "שלוש גבירתי", ארבע גבירתי, בבקשה די לא אעשה את זה יותר סליחה"!
"אתה באמת חושב שהיבבות שלך עושות עלי רושם חתיכת אפס" אמרה דנה בקול שקט וסמכותי. "על זה היית צריך לחשוב לפני שנכנסת למחשב שלי, גיליתי את סודותי והצצת בתמונת העירום שלי. עכשיו תקבל את העונש כמו גבר, למרות שממה שראיתי עד עכשיו אתה בכלל לא כזה. "חמש גבירתי" זעקתי כשהצליפה בי דנה האכזרית בחמישית. תחושת הכאב וההשפלה התערבבה לה פתאום בעונד בלתי מוסבר ואני הרגשתי שהזין שלי מתחיל לעמוד. "שש גבירתי", גנחתי ודנה הגבירה פתאום את קולה: "פסק את רגליך אפס". לא היתה לי ברירה, לא רציתי להרגיז את דנה עוד יותר, ופיסקתי את רגלי. "פסק עוד" אמרה דנה ואני מילאתי את מבוקשה. דנה הביטה משועשעת בביצים שלי רועדות בין הרגליים והמשיכה להצליף בי בחוזקה. "שבע גבירתי, שמונה גבירתי, תשע גבירתי, דנה רק הגבירה את הקצב והחוזקה, "עשר גבירתי בבקשה די", התחננתי, "אחת עשרה גבירתי, אני לא יכול יותר" ייבבתי, "שתים עשרה גבירתי". ההצלפה האחרונה היתה החזקה מכולן. במשך שניות ארוכות נותרתי באותה תנוחה משפילה, רכון על השולחן כשהתחת הבוער שלי צרוב בפסים שהשאיר השוט של דנה. "קום והסתובב" פקדה עלי דנה, ואני היססתי לשניה. "קום והסתובב אמרתי לך" צעקה דנה ואני קמתי והסתובבתי לעברה תוך שאני מכסה את הזין העומד שלי בידי. דנה עמדה מולי בשיא יופיה, שערה השטני אסוף בקפידה, עיניה הכחולות מביטות בי בלגלוג, ולבושה, מה שאי אפשר היה לאמר עלי. "תוריד את הידיים אידיוט" אמרה דנה, מילאתי אחר פקודתה בלית ברירה, כשאברי זקור לעברה. דנה הביטה בזין שלי בגיחוך והמשיכה להשפיל אותי. עם כזה זין עלוב שבקושי עומד אני מבינה עכשיו למה אתה צריך להציץ לבנות אחרות, פשוט אין לך ברירה". היה כבר מאוחר, רציתי ללכת, אבל לדנה היו תכניות אחרות. "אני צריכה לעבוד קצת, אשב לי על המחשב ובינתיים אתה תהיה העבד שלי. אתה תרד לי ואם תעשה זאת טוב לא אלקה אותך היום יותר, מובן? "כן" אמרתי, ודנה שאלה אותי כן מה. במבוכה השבתי לה "כן גבירתי" ודנה התיישבה על הכיסא שלשולחנה. דנה הורתה לי להכנס אל מתחת לשולחן למרגלותיה. דנה הפשילה את החצאית האופנתית שלה עד לברכיה, גלשה קצת מכסאה והזיזה קלות את תחתוניה החוטיני הלבנות שלה. הכוס החלק והורוד של דנה נגלה לעיני והיא אחזה בראשי בכח ודחפה אותו לכיוונה. "לקק אפס" ציוותה עלי ולשוני החלה ללקק את הכוס המתוק של דנה. אני חייב להצטיין חשבתי לעצמי, רק שלא אקבל עוד הצלפות. גנחותיה הסקסיות של דנה גרמו לי לחשוב שאני בכיוון הנכון. |
|