כלבה של נשים |
לפני 17 שנים •
14 במרץ 2007
Re: היייייייייייייייייייייי מצחיק ותודה ..........
לפני 17 שנים •
14 במרץ 2007
כלבה של נשים • 14 במרץ 2007
אושה כתב/ה: כלבה של נשים כתב/ה: אני עוד לא זונה ולא שפחה ולא מחפשת אז מי שחשב לעצמו או חשבה שאני זונה אז היא או הוא טועים......אני פה בסכות אישה שאני מאוד אוהבת אותה ...... : . אבל בכל זאת תודה .................. אשמח לשמוע תגובות נורמלים תודה...
|
|
כלבה של נשים |
לפני 17 שנים •
14 במרץ 2007
הייייייייייייייייייייייייייייייי בנות מצחיקות....
לפני 17 שנים •
14 במרץ 2007
כלבה של נשים • 14 במרץ 2007
: twisted: מי שלא הבין זה בעיה שלא אני סך הכל אמרתי מה קשה לכם לכתוב זה לא אולה כסף זה בחינם אז מה קרה קשה לכתוב שיט איתכם........... עם אתם חושבים שאני שפחה אז אני לאאאאאאאא אני בחורה רגילה בעברי איתי שפחה עכשיו לאאאאאאאאאאאאאאאא אני לא אוהבת ששולטים אלי עם כןןןןןןןןןן זה רק בת זוג שלי לחיים עם לא הבנתם אני לסבית גאה.ולא מחפשת מלכה ולא שפחה אלה סתם לתכתב ואני פה בסכות מישהי שאני מאוד אוהבת אותה רק בגלל זה אז הנה מי שלא הבין שהכרה שוב ובזהירות .........כי אני לא שפחה ולא זונה של אף אחת... אשמח לשמוע תגובות נורמלים ...
|
|
אושה{אוש} |
לפני 17 שנים •
15 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
15 במרץ 2007
אושה{אוש} • 15 במרץ 2007
רצית תגובה נורמלית?
תקבלי!!! אין בעיה שאת לסבית אין בעיה שאת לא שיפחה אף אחד לא ביקש לעשות אותך כזאת. אבל ברגע שפתחת פוסט אישי "פולני" שכזה בפורום הכללי אל תצפי שיתיחסו רק לענין. כל אחד יכול לקחת את זה לאיזה כיוון שרק ירצה. ולי הכי היה טבעי לקחת את זה לנושא זונות הצומי כי זה בדיוק מה שעשית פה - חיפשת תשומת לב. ונשבעת לך שניסיתי להיות נחמדה ולהכיר לך עוד פסיכים כמוך וכמוני אלוהים יודע למה התעצבנת... |
|
D-HUNTER |
לפני 17 שנים •
15 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
15 במרץ 2007
D-HUNTER • 15 במרץ 2007
אושה עם זו התגובה שאנחנו מקבלים אז אני נעלבתי
כלבה של נשים אף אחד לא ניסה להפוך אותך לשיפחה או משהו כזה , פתחת שירשור ואנחנו הגבנו בדרך שניראת לנו שאגב אמורה מאוד להחמיא לך אז מה את תוקפת ומשתוללת??? ועושה פרצופים זועמים בכל מיקרה שהיה אחלה יום... |
|
אושה{אוש} |
לפני 17 שנים •
15 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
15 במרץ 2007
אושה{אוש} • 15 במרץ 2007
D-HUNTER כתב/ה: אושה עם זו התגובה שאנחנו מקבלים אז אני נעלבתי
כלבה של נשים אף אחד לא ניסה להפוך אותך לשיפחה או משהו כזה , פתחת שירשור ואנחנו הגבנו בדרך שניראת לנו שאגב אמורה מאוד להחמיא לך אז מה את תוקפת ומשתוללת??? ועושה פרצופים זועמים בכל מיקרה שהיה אחלה יום... ניסיתי להיות נחמדה... |
|
כלבה של נשים |
לפני 17 שנים •
15 במרץ 2007
סורי אבל לא התכבנתי לפגוע....
לפני 17 שנים •
15 במרץ 2007
כלבה של נשים • 15 במרץ 2007
אושה כתב/ה: D-HUNTER כתב/ה: אושה עם זו התגובה שאנחנו מקבלים אז אני נעלבתי
כלבה של נשים אף אחד לא ניסה להפוך אותך לשיפחה או משהו כזה , פתחת שירשור ואנחנו הגבנו בדרך שניראת לנו שאגב אמורה מאוד להחמיא לך אז מה את תוקפת ומשתוללת??? ועושה פרצופים זועמים בכל מיקרה שהיה אחלה יום... ניסיתי להיות נחמדה... |
|
monk |
לפני 17 שנים •
15 במרץ 2007
Re: סורי אבל לא התכבנתי לפגוע....
לפני 17 שנים •
15 במרץ 2007
monk • 15 במרץ 2007
כלבה של נשים כתב/ה: אושה כתב/ה: D-HUNTER כתב/ה: אושה עם זו התגובה שאנחנו מקבלים אז אני נעלבתי
כלבה של נשים אף אחד לא ניסה להפוך אותך לשיפחה או משהו כזה , פתחת שירשור ואנחנו הגבנו בדרך שניראת לנו שאגב אמורה מאוד להחמיא לך אז מה את תוקפת ומשתוללת??? ועושה פרצופים זועמים בכל מיקרה שהיה אחלה יום... ניסיתי להיות נחמדה... יש לי תחושה שגם את לא הבנת את התגובות שלהם. הכוונה שלהם לא הייתה לזונה במובנים בדס"מים, או בהקשר של נשלטות, אלא במובן הומוריסטי של מישהי שצריכה הרבה "צומי" (תשומת לב, בעברית צחה, יש לי תחושה שעברית היא לא שפת האם שלך). |
|
אושה{אוש} |
לפני 17 שנים •
15 במרץ 2007
Re: סורי אבל לא התכבנתי לפגוע....
לפני 17 שנים •
15 במרץ 2007
אושה{אוש} • 15 במרץ 2007
monk כתב/ה: כלבה של נשים כתב/ה: אושה כתב/ה: D-HUNTER כתב/ה: אושה עם זו התגובה שאנחנו מקבלים אז אני נעלבתי
כלבה של נשים אף אחד לא ניסה להפוך אותך לשיפחה או משהו כזה , פתחת שירשור ואנחנו הגבנו בדרך שניראת לנו שאגב אמורה מאוד להחמיא לך אז מה את תוקפת ומשתוללת??? ועושה פרצופים זועמים בכל מיקרה שהיה אחלה יום... ניסיתי להיות נחמדה... יש לי תחושה שגם את לא הבנת את התגובות שלהם. הכוונה שלהם לא הייתה לזונה במובנים בדס"מים, או בהקשר של נשלטות, אלא במובן הומוריסטי של מישהי שצריכה הרבה "צומי" (תשומת לב, בעברית צחה, יש לי תחושה שעברית היא לא שפת האם שלך). אההההההההההההההה עכשיו הבנתי לא מותק! לא קראתי לך זונה זונת צומי זה כינוי חיבה פה בכלוב לכל אחד שאוהב תשומת לב |
|
כלבה של נשים |
לפני 17 שנים •
16 במרץ 2007
בוקר טוב לכולם ....
לפני 17 שנים •
16 במרץ 2007
כלבה של נשים • 16 במרץ 2007
ok הבנתי אותכם סבבה שמחה על הסבר נכון השפת אם עברית אבל אני גרוזינית ועליתי לפני 16 שנה אז לא כל דבר אני מבינה ובמיוחד לא שפה של מלכות או שפחות...סליחה מכולם מי שנפגע ....
|
|
D-HUNTER |
לפני 17 שנים •
16 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
16 במרץ 2007
D-HUNTER • 16 במרץ 2007
יאללה סלחתי...
שהיה לך המון בהצלחה.. ואם תרצי עזרה או לשאול שאלה או סתם לשוחח אנחנו תמיד נשמח לעזור... סוף שבוע מקסים וחמים שהיה לנו.... |
|