סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

יש פה כמה מלכות שצריך להזהר מהם

huan
לפני 17 שנים • 16 במרץ 2007
huan • 16 במרץ 2007
רחפנית נקודה למחשבה

ברוסיה ממש לא מזמן היה מקרה די מתוקשר

גבר נכנס למערכות יחסים עם נשים והבטיח להם חיים משותפחם ונשואים...הוא חי על חשבונן ובסופו של דבר שיכנע אותן לקנות מכונית...הוא לקחת את המכונית ופשוט נעלם. מחר את המוכנית חי על הכסף וכשהכסף נגמר מצא לעצמו עוד אישה שתרצה תתן לא תרצה לא תתן.
אחרי תלונה של אחת מהנשים הוא נתפס והיום הוא יושב בכלא.
לפי התזה שלך הבן אדם בסר גמור והנשים צריכות לשבת בשקט ולהתמודד עם זה כמו גברים??!!
או שלא?

ובאשר לשירשורים? הדומיות פה פותחות מספיק מהן ומתבכינות ללא סוף שאחן סאבים ראויים וקאךי הצליחה להשחיל את זה גם לפה...וזה אפילו בי להיכנס לשירשורי האונס וההתעללות..ככה סתם על קצה המזלג למען הזיכרון הקצר של עם ישראל

אז רחפנית וכל תומכיה....יש גבול לצביעות, גבול לטימטום וגבול לעד כמה אפשר להיות מנותקים מהמציאות ולכודים בתוך העולם הפנימי הקטן והמעוות
monk
monk • 16 במרץ 2007
אני מתנצל אם בהודעה האחורנה הייתי מעט בוטה, אבל טיעונים כאלה, המסירים כל אחריות ורציונאליות מגברים בגלל הזין שלהם, מקוממים אותי ופוגעים בי כמי ששייך למין הגברי. אני מקווה שאני לא הגבר היחיד שהגישה הילדותית הזו מעליבה אותו.
huan
huan • 16 במרץ 2007
מונק לא מדובר פה באגו גברי ובזה שגברים נשלטים על ידי הזין. מדובר פה בחולשותיו של אדם באשר הם ובאנשים אחרים הבוחרים לנצל חולשות אלה. נדבר חוצה מעמדות,גילאיים ומגדרים.
monk
monk • 16 במרץ 2007
huan כתב/ה:
רחפנית נקודה למחשבה

גבר נכנס למערכות יחסים עם נשים והבטיח להם חיים משותפחם ונשואים...הוא חי על חשבונן ובסופו של דבר שיכנע אותן לקנות מכונית...הוא לקחת את המכונית ופשוט נעלם. מחר את המוכנית חי על הכסף וכשהכסף נגמר מצא לעצמו עוד אישה שתרצה תתן לא תרצה לא תתן.
לפי התזה שלך הבן אדם בסר גמור והנשים צריכות לשבת בשקט ולהתמודד עם זה כמו גברים??!!
או שלא?

ובאשר לשירשורים? הדומיות פה פותחות מספיק מהן ומתבכינות ללא סוף שאחן סאבים ראויים וקאךי הצליחה להשחיל את זה גם לפה...וזה אפילו בי להיכנס לשירשורי האונס וההתעללות..ככה סתם על קצה המזלג למען הזיכרון הקצר של עם ישראל

אז רחפנית וכל תומכיה....יש גבול לצביעות, גבול לטימטום וגבול לעד כמה אפשר להיות מנותקים מהמציאות ולכודים בתוך העולם הפנימי הקטן והמעוות

יש הבדל בין מה שאתה מתאר לסיטואציה כאן. אותו אדם נכנס עם אישה למערכת יחסים זוגית. הוא הוציא מהן כספים ורכוש תחת הבטחה של נישואין, אני לא יודע מה הדין ברוסיה, אבל בארץ זו עבירה פלילית שוות ערך לאונס.
לעומת זאת, אותן נשים מבקשות תשלום, אם נהיה בוטים, עבור השירות אותו הן מספקות. לכולם ברור מלכתחילה מי נגד מי ומה כל אחד רוצה מהעניין.
אם הייתה לי בת זוג עליה הייתי סומך בכל ענייני הפיננסים שהייתה מרוקנת לי את חשבון הבנק ונעלמת, זו בהחלט הייתה הונאה ואפילו ברמה פלילית. זה לא המקרה בעינינינו.
monk
monk • 16 במרץ 2007
huan כתב/ה:
מונק לא מדובר פה באגו גברי ובזה שגברים נשלטים על ידי הזין. מדובר פה בחולשותיו של אדם באשר הם ובאנשים אחרים הבוחרים לנצל חולשות אלה. נדבר חוצה מעמדות,גילאיים ומגדרים.

אתה יודע מה הכי מעציב אותי?
אותו טיעון "לגבר יש חולשות בלתי נשלטות" משמש מצד אחד להצדיק את הזנות: "כי לגבר יש צרכים וחולשות ואם לא היו זונות, אז נשים היו נאנסית תחת כל עץ רענן". ומצד שני כדי להתבכיין על נשים שמבקשות תמורה חומרית או כספית לסשנים או שרותים מיניים: "כי הגבר, שיש לו צרכים, לא יכול להתאפק ולאמר לא כי הוא כבר שם".
והכי מעצבן, לרוב זה נטען ע"י אותם גברים (אני לא מתייחס אליך ספציפית, כי אינני מכיר את עמדתך בנוגע לזנות), תלוי באיזה הקשר הם נשאלים.
רחפנית-הדומית המרחפת​(שולטת)
huan כתב/ה:
רחפנית נקודה למחשבה

או שלא?

חואן,

שמתי לב בשרשורים האחרונים שאתה לא בדיוק מבין (ואני עדינה כשאומרת "לא בדיוק מבין")
את מה שמגיבים כאן, אחרת בטח לא היית נותן דוגמא כפי שנתת, שכן הקשר בינה
לבין מה שאמרתי אפילו לא מקרה-הוא פשוט לא קיים.
מה קשורה שמיטה להר סיני בדיוק??
איך המקרה שלך, שהינו עבירה פלילית בכל מדינה מתורבתת או לא, מתקשר למה
שכתבתי?
איפה ראית שהצדקתי, אם כבר עסקנין בניצול כספי, איפה ראית שתמכתי בזה?
להיפך גיניתי זאת בכל תוקף, אך גם גיניתי ת'תופעה שמושרשת לאחרונה, שבמקום
לנסות למגר ת'תופעה ו/או לא ליפול בה, רצים לאתר הכלוב לפתוח שרשור מתבכיין.
אתם רוצים למחות על תופעת הניצול הכספי?
ישנן דרכים-כמו לומר לא , בלי תירוצים!
לומר לאותה גברת-מותק-תמצאי לך עץ כסף אחר לטפס עליו!
חסרות דרכים??

ולא יכלת לכתוב טוב יותר את המשפט:

יש גבול לצביעות, גבול לטימטום וגבול לעד כמה אפשר להיות מנותקים מהמציאות ולכודים בתוך העולם הפנימי הקטן והמעוות - שכן אתה לכוד בהחלט בעולם שכזה-אתה לכוד במן
מציאות מעוותת ומרירה אשר גורמת לך להגיב בחריפות על דברים ללא
קשר למקורם-לפני שאתה מתלהם או קורא לי ולכשכמותי מטומטמים-כדי שתביט במראה,
לא חושבת שתאהב מה שתראה שם.
לודויג ואן

דבר שתמיד הפליא אותי באתר הזה ואיך ננסח את זה בעדינות...

לודויג ואן • 16 במרץ 2007
לא בידיוק לטובה...

יש פה נטיה לאנשים, ואני כמובן אומר את זה בהכללה גסה מאד -

להיות מאד ליברלים לגבי דברים שלא אמורים להיות ליבלרלים כלפיהם.

ראיתי פה תגובות מאד ליברליות בשרשורים לגבי פנטזיית רצח, פנטזיית מחנה ריכוז ועוד כל מיני דברים שהליברליות לא רלוונטית לגביהם.

סחיטה וניצול כספי, לדעתי הצנועה מאד, גם אם היא מקובלת ועל דעת הצד המנוצל, היא דבר מכוער ורע בבסיסו. אין כל מקום לליברליות בנושא, ומשפטים כמו 'אם אדם בוגר בשכלו ובנפשו מסכים וזה מקובל על שני הצדדים למי זה גורם נזק?'

אז כן זה גורם נזק. גם לצד הנסחט שהפעם יזמין את הגבירה הנערצת לארוחה דרך כרטיס אשראי ופעם אחרת יאבד רכוש רב ערך, וזה גורם נזק גם לסוחטת כי אחד הדברים האלמנטרים בגירוי הוא הסף שלו, ובפעם הבאה היא לא תדרוש ארוחה בכרטיס אשראי.
והיא גם תקבל את זה.

אגב, הליברליות המרשימה בנוגע לכל מיני סטיות חולניות (ושוב סליחה אם פגעתי... לדעתי פנטזיית רצח או כריתת איברים זו סטיה חולנית. גם באתר הזה) נעלמת כליל בדיונים שונים ומשונים באתרכם.

אני נדהם כל פעם מחדש לגלות איך כל דיון לגיטימי על משהו שנוי במחלוקת הופך מייד להתנצחות ברוטלית ובעיקר אישית בין אנשים שפשוט לא מסוגלים לשמוע דיעה משלהם. אני לא אביא דוגמאות... אתם מכירים אותן בעצמכם
לי-און
לי-און • 16 במרץ 2007
monk כתב/ה:
אני מתנצל אם בהודעה האחורנה הייתי מעט בוטה, אבל טיעונים כאלה, המסירים כל אחריות ורציונאליות מגברים בגלל הזין שלהם, מקוממים אותי ופוגעים בי כמי ששייך למין הגברי. אני מקווה שאני לא הגבר היחיד שהגישה הילדותית הזו מעליבה אותו.

אני מדבר באופו כללי, אתה כל כך בטוח שאתה
חסין אתה טועה...
מנסים לעזור למגר את התופעה
ואתה מחפש לתת לה דלגיטימציה.
huan
huan • 16 במרץ 2007
רחפנית הקשר הוא הצפיה לתמורה...ההבדל הקטן הוא שבמקרה שהצגתי הגבר דיבר במפורש על התמורה בעוד במקרי הניצול הנדונים כאןהצפיה לתמורה לא נאמרת במפורש אך די ברור לשני הצדדים מה היא אמורה להיות.
ובאשר לשירשורים כבר הבאתי את דעתי בעניין, כובדם של השירשורים במקומם מונח ובאשר לפעולות את יודעת בדיוק כמוני שםם יצויין איזה שהוא ניק כלובי ימחק אותו. מה גם שרשימות שחורותלא ממש הוכיחו את יעילותם ובאשר לאמצעים אחרים ומורכבים יותר...אומר רק הממ.
בכל מקרה עם כוונתך אכן היתה למחות על שירשורים "מתבכיינים" באשר הם עשית את זה בצורה מאוד מגמתית כשאת עושה את ההפרדה בין שירשורי התעללות, אונב וניצל אחרים לשירשור הזה...אם אינך עושה הבחנה זאת ובאמת לא הבנתי אותך נכון אז אכן הויכוח היה מיותר ואני מצטער על ההתקפה האישית, אך אציין שאני לא היחיד שלא הבין אותך נכון ואולי הבעיה היא לא בהבנת הנקרא שלי אלה בהתנסחותך.

מונק יש הבדל תהומי בין לאנוס מישהי ובין זה שמישהי דורשת טובות הנאה ומנצל תמימות של אנשים. זה בדיוק המרחק שיש בין המנצלת "שלא יכולה לשוט בדחפי שלה לנצל " ובין המנוצל. כמו כן שים לב שאין זה דומה במאומה למקרה שליון הציג.
kaly
kaly • 16 במרץ 2007
אני לא מבינה מה הבעייה שלכם,באמת שלא....
אתם רוצים להתלונן על מלכות נצלניות{ושלא תהיה טעות בהבנה-אני לא בעד הניצול הזה}, נכנסים במלכות בתשלום על הדרך, לא שוכחים לפזר כמה פניני חוכמה על הדרך.
וסוגרים כדרך אגב בתירוץ,כשהזין עומד- המוח בתחת{במקרה הטוב}

יש לי חדשות בשבילכם-הגזע הנשי,חרמן לא פחות מהגזע הגברי.
לכם עומד הזין ולנשים מתנפח הדגדגן{לגברים יש פין,לנשים יש פות icon_cool.gif }

אוי לנו אם תירוצים כמו חרמנות יתפסו בעולם ייצרי ומיני כמו שלנו, כי אם נקבל את התירוץ שהייתם חרמנים אז כבר שילמתם{ולכן זו "הסחיטה"} , אז נאלץ לקבל את התירוץ הזה לשאר הדברים המפגרים שאתם עושים,כמו לגעת בבחורה שלא מעוניינת רק כי התחרמנתם מהמראה שלה,והזין שלכם עמד.
אתם ממש מקבילים את מושג החרמנות למושג חוסר שפיות זמנית.

מה שמוכיח לגמרי שאתם פשוט ילדים מנטאלית.

תתבגרו.

זכות כל אחד לבקש,גבר או אישה-בחירה שלכם אם לתת או לא.

אם בחרתם לתת-אל תבואו לבכות אחר כך.
אם בחרתם לא-שבו בשקט,אין על מה להתלונן.

הערה לגבי נושא שהשתחל כאן כהערת ביניים-מלכות בתשלום.
מלכה בתשלום איננה זונה-היא מוכרת שירותים ולא את גופה ובטח לא את נשמתה עבור כמה לירות.
ישנם הרבה נשלטים,שאין להם אפשרות לנהל מערכת יחסים עם דומית,אם בגלל הסטטוס שלהם, לו"ז, ועוד סיבות כאלה ואחרות.
מלכה בתשלום מספקת להם את המענה על הצורך בשליטה.
כל עוד יהיה ביקוש,יהיה מי שיציע.

סה"כ אני חושבת שהשירשור הזה הוכיח כמה אתם פשוט דו פרצופיים וצבועים.
אי אפשר לאכול את העוגה ולשמור עליה שלמה.