שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

שאלה לשולטים

morgause​(מתחלפת){מ}
לפני 17 שנים • 18 במרץ 2007

שאלה לשולטים

morgause​(מתחלפת){מ} • 18 במרץ 2007
פירסמתי את אותה השאלה גם בפורטל הבדסמ, אבל אני מעוניינת בכמה שיותר תשובות, אז תסלחו לי בבקשה אם אתם נתקלים בזה שוב.
השאלה היא כזו. אני, בתור מישהי עם נטיות להישלטות, יכולה להבין את הרצון שיש לאדם באדון: מישהו נעלה שאפשר להעריצו. אבל למה שמישהו ירצה באדם שמתנהג כמו עבד?
איימי_​(נשלטת)
איימי_​(נשלטת) • 18 במרץ 2007
מורגוס מתוקה (כיף לראות אותך גם פה icon_smile.gif )- זו שאלת השאלות, עלתה מספר רב של פעמים, ואני הגעתי למסקנה הבאה: מי שאינו שולט/ת לא יוכל להבין, בדיוק כמו ששולטים/ות מתקשים להבין את הצד שלנו. צריך פשוט לקבל את זה כנתון, ולנסות להאמין, שהם באמת מתכוונים לזה icon_biggrin.gif
Nymphaea​(נשלטת){זיעויה}

תשובה של נשלטת

לא רוצה מישהו שאוכל להעריץ.
לא רוצה אלוהים חיים.
לא רוצה מישהו להתרפס לפניו.
רוצה מישהו שיהיה דומיננטי.
מישהו שאכבד את דעתו.
לא מתחת לאף אחד.
לא פחותה מאיש.
נותנת לו להוביל את הדרך. ברשותי.
לא חסרת אישיות.
לכן חושבת שבאותה מידה גם הוא יכול לכבד ולאהוב אותי.
מביט לרגע

Re: שאלה לשולטים

מביט לרגע • 18 במרץ 2007
morgaus כתב/ה:
אבל למה שמישהו ירצה באדם שמתנהג כמו עבד?

למה את חושבת שאנחנו רוצים מישהי ש"מתנהגת כמו עבד" ?
אדבר כמובן רק בשם עצמי - אני ממש לא רוצה מישהי שתהיה סמרטוט , חסרת חיים עצמאיים משלה , שכל ייעודה בחיים הוא לשרת את רצון אדונה 24/7 , להיפך אני רוצה שבת הזוג שלי , הסאבית שאיתי , תהיה מישהי שאוכל לכבד אותה , להעריך אותה וכמובן גם לאהוב אותה .
או במילים פשוטות בדיוק כמו שכתבה נימפאה , רק מהצד השני של השליטה .
הפיראט

הפיראט • 18 במרץ 2007
ערן 1 כתב/ה:
morgaus כתב/ה:
אבל למה שמישהו ירצה באדם שמתנהג כמו עבד?

למה את חושבת שאנחנו רוצים מישהי ש"מתנהגת כמו עבד" ?
אדבר כמובן רק בשם עצמי - אני ממש לא רוצה מישהי שתהיה סמרטוט , חסרת חיים עצמאיים משלה , שכל ייעודה בחיים הוא לשרת את רצון אדונה 24/7 , להיפך אני רוצה שבת הזוג שלי , הסאבית שאיתי , תהיה מישהי שאוכל לכבד אותה , להעריך אותה וכמובן גם לאהוב אותה .
או במילים פשוטות בדיוק כמו שכתבה נימפאה , רק מהצד השני של השליטה .

ואני לא מבין למה "מתנהגת כמו עבד" שווה ערך לכל מה שהצגת כניגוד מוחלט.
עבד או שפחה , זה לא סמרטוט. למען האמת , סמרטוט לעולם לא יוכל להיות עבד/שפחה.
צריך כוח , ולא מעט כדי להיכנע. ולקרוא לך שפחה , או לך עבד, זו המחמאה הכי גדולה שאת יכולה לקבל מהאדון שלך.
לשאלה הראשית. אני ארצה שפחה (או 'אדם שמתנהג כעבד' כהגדרתך), כי היא מתמסרת כמו שאף אישה 'רגילה' לא מסוגלת, כי היא אמיתית עם עצמה והולכת נגד כל הנורמות החברתיות שהושרשו בה. היא עוצמתית ברמות הרבה יותר גבוהות מהאדם הממוצע. יש בה יופי פנימי שמדהים אותי בכל פעם מחדש ,והיא מביאה לידי ביטוי את השייכות שלה אלי בכל נים מנימי גופה. אותי אישית מאוד מדליק לראות איך היא כאישה עצמאית חזקה ונחושה אולי קצת מרתיעה אחרים , ואיך מולי היא הופכת לכלי לסיפוקי ,כצעצוע לשעשוע שלי, ושפחה לגאוותי.
Brave Dwarf
Brave Dwarf • 18 במרץ 2007
מכיוון שהנשלט של שולט X שונה מהנשלט של השולט Y, מאוד קשה לענות על השאלה "למה". מן הסתם התשובה היא "כי תכונות מסויימות בנשלט B מתאימות לצרכים של אדון זין". אילו תכונות הנדרשות ע"י שולטים מבין שלל תכונותיהם של נשלטים בפרט ובני האדם בכלל, כל כך מתמיהות אותך?
זרה מוכרת
לפני 17 שנים • 20 במרץ 2007

זרה מוכרת • 20 במרץ 2007
morgaus כתב/ה:
פירסמתי את אותה השאלה גם בפורטל הבדסמ, אבל אני מעוניינת בכמה שיותר תשובות, אז תסלחו לי בבקשה אם אתם נתקלים בזה שוב.
השאלה היא כזו. אני, בתור מישהי עם נטיות להישלטות, יכולה להבין את הרצון שיש לאדם באדון: מישהו נעלה שאפשר להעריצו. אבל למה שמישהו ירצה באדם שמתנהג כמו עבד?

אני יודעת שהשאלה שלך הופנתה לשולטים,
אבל חשבתי להציע זוית ראיה שעולה לי לראש.

(מעבר לעובדה שאני לא יודעת מה זה אומר "בן אדם שמתנהג כמו עבד".)

אני חושבת שאחד הדברים שהכי מרגשים במערכת יחסים, גם כונילי וגם במערכת שליטה - זה לעשות משהו שטוב לך ולדעת/להרגיש שהצד השני נהנה מזה באותה המידה.

אם ניקח את זה למערכות שליטה,
אני חושבת שזה הרבה יותר מעניין, ומרגש לשולט שאוהב להכאיב, או לכבוש רגשית, פיסית ונפשית לעשות את זה עם פרטנר/ית שהוא יודע שנהנה/נהנית מזה לפחות כמותו.

זרונת