דאוס אקס מכינה |
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
דאוס אקס מכינה • 18 במרץ 2007
שאלה רצינית.. רגע.
אם אני כוסון, זה אומר שאני חייב להסכים איתה? גי אם כן אני אלך לחפש עבודה נוספת... |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
נימוס
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
godisafemale(שולטת) • 18 במרץ 2007
את סימני הקריאה שלך תקפל ותשלח למקום בו המשאלות שלך לא מתגשמות! אפס קטן ! מתלהם ומתגלגל! |
|
דאוס אקס מכינה |
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
דאוס אקס מכינה • 18 במרץ 2007
והאמת אני גם דיי מכוער...
אז אני מרשה לעצמי לא להסכים איתה... עכשיו קיבלת אישור לקלל את האמ= אמא שלי ולהוכיח לנו כמה אנחנו טועים |
|
מUחדת |
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
על תבונה ורגישות.
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
מUחדת • 18 במרץ 2007
godisafemale כתב/ה: מי שמבין הסבר פשוט בלי תמונות וישכיל לקחת מזה משהו לחיים, שייערב לו. מי שלא.. שימות מצידי. כל ההמומים והמשתוממים למיניהם..מוזמנים להמשיך להתרשל במשחק החיים ולטנף את חוט השידרה המוסרי שלהם במגוון צורותיה של הצביעות הבלתי נסבלת של "הזכר הנחות". צאו מההתנהלות הבונקרית והמאוסה הזו ותתחילו להסתכל למציאות בעיניים! [B]{?} תאבי הסיפוק המיני מפציעים בתיבת ההודעות שלנו חדשות לבקרים עם סגנון נחות, בזוי, מעורר פלצות, מעורר בוז! פעם אחת אתם מעוררי בוז כי הסגנון שלכם לרבות התכנים, לרבות הגישה מעידות על גבר חרמן ברמה של מצוקה מינית - מה שלבדו מעורר סלידה ובחילה ומחולל בנו TURN OFF גדול. בלה. בלה. בלה. בלה. בלה. אין קיצורי דרך! {לצערנו..} ואין משפטי שדה למלכות ולא תהיינה בעניין זה! כל עוד אני חיה נושמת ובועטת! קומפרנדה דביליו?? על כן, חסל סדר צביעות! בלה. בלה. אייקון מגניב. Godisafemale[/b] כמה מצער שלהורות ולקווצ'ינג לא צריך רישיון. התקף כזה של פאסיב {כן, כן, את שולטת וזה..הפאסיביות ממך והלאה} אגרסיב {עכשיו נעים לך בבלוטת השליטה?} לא ניראה מאז נאום קצב על התקשורת העויינת. מרב מיכאלי היא מאצ'ו שוביניסט לידך. הפוסל במומו, את יודעת. "מעוררים בוז בסגנון שלהם"? "הזכר הנחות"? "קומפרנדה דביליו"? נדמה לי שהעשן המיתמר מהחזיה הנשרפת עלה למישהו קצת למוח.. את לא בדום- ספייס, גודיס. את סתם בסרט רע. |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
Re: על תבונה ורגישות.
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
זאלופון(שולט) • 18 במרץ 2007
מיוחדת. כתב/ה: כמה מצער שלהורות ולקווצ'ינג לא צריך רישיון.
יפה אמרת. לעומת זאת די משמח שאין צורך ברשיון כדי לכתוב בכלוב. אחרת איך היינו מקבלים כאלה שעשועים, ועוד בלי שנצטרך לקנות ולו קלמארי אחד? אגב, לעוד מישהו האישה הזו מזכירה את עוזי כהן? |
|
מלך הארץ(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
כשל שוק
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
מלך הארץ(לא בעסק) • 18 במרץ 2007
מה לעשות נוצר כשל שוק בעניין היחס שבין עבדים למלכות,
בעוד שבכלל האוכלוסיה יש קצת יותר נשים מגברים, בעניין השליטה הנשית יש עשרות עבדים על כל מלכה. במקרים כאלה בכל מדינה מתוקנת היו ממנים איזה רגולטור שיפקח על תנאי ההתקשרות ויבדוק שהעבדים לא מנוצלים למעלה מהצורך, אבל מה לעשות אנחנו עוד רחוקים מלהיות מדינה מושלמת והעבדים צריכים לסבול בשקט. אני מקווה שלא נגיע למצב, כמו בכמה מדינות שיעיות, שאין כמעט מלכות והעבדים צריכים להצליף בעצמם בעצמם. http://derafsh-kaviyani.com/jpg/ashura/shia1_s.jpg |
|
מUחדת |
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
"בוא!"
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
מUחדת • 18 במרץ 2007
זאלופון כתב/ה: מיוחדת. כתב/ה: כמה מצער שלהורות ולקווצ'ינג לא צריך רישיון.
יפה אמרת. לעומת זאת די משמח שאין צורך ברשיון כדי לכתוב בכלוב. אחרת איך היינו מקבלים כאלה שעשועים, ועוד בלי שנצטרך לקנות ולו קלמארי אחד? לא יודעת מה איתך, זאלו אבל אותי לימדו שאין קיצורי דרך! ואין משפטי שדה למלכות ולא תהיינה בעניין זה! כל עוד אני חיה נושמת ובועטת! קומפרנדה חוזליטו? לא. לא את עוזי כהן. את פואד. לצער כל הנוגעים בדבר.. |
|
huan |
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
huan • 18 במרץ 2007
במקום לרדת על האישה המסכנה אולי תתרמו כמה שקלים לקרן הסמים של גודיס???....קמצנים!
|
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
מיוחדת, את בכלל לא מיוחדת,
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
מיוחדת, את בכלל לא מיוחדת,
את או טיפשה מדי, או צעירה מדי, או שניהם והצרות ששתי תכונות אלו מייצרות - אוי ואבוי לך ולקרובים אלייך. את יהירה. בעלת כושר ניתוח של תרנגול הודו הניגש למבחני שחיטה. עם זאת, אאחל לך בגרות ובשלות, התבגרות והתבשלות במינימום נזקים , לך ולקרובים לך. במיוחד למי שקרוב אלייך במיוחד במיוחד וקשור אלייך בחבלי התאהבות, אוי לו אם הוא לא זיהה את הגבולות שלך. כי הגבול שלך הוא ה ש כ ל. וליתר המוגבלים הנסחפים בזרם הבינוניות המצחין, ערב קסום, מבושם בים של...לל... דברים טובים.. ותובנות להתפרץ. עד אז תזכרו ותזכורנה - הטימטום מחלה כואבת ומכאיבה! עד מאוד! ואל תגידו שאני לא מיוחדת.. *** הערבת אגב - הכינוי "מיוחדת" - הכי פתאטי מעורר התפקעות שפגשתי מימיי. |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
חחח... אני וסמים
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
חואן הטימטום שלך המקופל בכיעור פיסי מקדים וסת, ... חחחחחחחחחחחחחחחחחח כיין? סמים? מישהו.. קריסטלייזינג? 72% PURITY? תרדו עוד נמוך עדר של מלחכי פינכה נזופי גורל. כל פעם אתה צץ ורץ להשתלח כמו אימבציל טורבו.. מעולם לא הבעת דיעה עניינית כמו רוב יתושי הפוסט הזה. אהלן וסהלן.. תקפוץ על העגלה... [color=red]המיוחדת ושאר דיירי האתר קפוצי היד הנדיבה, פעורי הפה המדיפים ניחוחות טראומות קשות, מבטאים באופן השטחי ביותר כמי שמעולם, אבל מעולם !לא מסוגלים היו להעמיס את חייהם שלם על עצמם אלא מחפשים עץ גבוה בדמות אדם נוסף להתלות עליו, בדמות שולט או שולטת שיובילו ותם, לראות בהם את ה - פטה מורגנה, את ה"תנו לפיות לחיות" את רועה רוחם ונפשם! להאכילם ברצון ולו זעיר לחיות א החיים כפי שהם. אתם מעוררי רחמים, אני שמחה שאתן ואתם מי שאתם מתפקדים למסדר המסוכנים, שודדי האנרגיה, וואקום של חורים להתמלא, ערפדים של תשומת לב וזייני השכלה מהסוג שאפילו לא מצליח לאונן לי על האינטלקט!!! האבודים, LOSTS , אתה וחבר מרעיך. [/color] |
|