dragon fly |
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
dragon fly • 18 במרץ 2007
פרח גדולה כתב/ה: dragon fly כתב/ה: יה אלוהים כמה נמוך אפשר לרדת פה.............
נגמר הבכי עד כדי כך.......... קח את זה בקלות סוף סוף מריבה שווה בכלוב חח אני ביקשתי שיביאו לי סושי וקלמרי ובמקום זה הגיע פיסטוק חלבי ובמבה יבשה מלפני 17 שנה אבל מה אני צוחק ונהנה שחבלז אפשר למכור כרטיסים לההצגה הכי טובה בעיר להנפיק בנאסדק!ומהר! |
|
אפרוח קטלני{Lilu FemDo} |
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
כשהתחלתי לקרוא את המניפסט
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
אפרוח קטלני{Lilu FemDo} • 18 במרץ 2007
גיחכתי לעצמי, בחושבי "איזו לטמה". לא התכוונתי אפילו לבזבז תאי סחוס בהקלדת תגובה, קצרה ככל שתהיה, למיפגן הטימטום והאגומניאקיות המצחין הזה, מכיוון שהנחתי כי מדובר בעוד קריאה נרגשת לתשומת לב. אבל לפעמים אנשים עושים דברים מתוך צורך בתשומת לב והעסק מאבד שליטה ומתחיל להשפיע על חיים של אנשים באמת, ומישהו צריך להתערב כדי לעצור את זה. תיראו מה קרה עם היטלר, למשל.
אני לא הולך להתייחס לפילוספיית החיים המוזרה שלך, שניתן לתמצת אותה במילה הערבית "שופוני", או במילה העיברית "צומי", או לחלופין בביטוי המרנין "מגה כאפות". אגב, זה שבנאדם מצפה מאנשים אחרים לקנות לו, להביא לו ולעשות לו, לא הופך אותו ל"מלכה", אלא ל"ילדה מפונקת שאמא ואבא שכחו להגיד לה לא". אבל הקטע שבו הרווחת ביושר את תשומת ליבי, ואת התגובה שלי, (שבטח תגדירי אחר כך ברוב שנינותך כקקה- פיפי - פלוצים), הוא ההתייחסות קלת הראש וחסרת האחריות שלך בסוף המניפסט, לאפשרות שגברים יוותרו עבורך על הפלייסטיישן שלהם. תגידי, נפלת על השכל? לוותר בשבילך על פלייסטיישן? למה מה, יש לך כוס ממוחשב? אפשר להריץ עלייך תקן? מה בדיוק היתה עלות הייצור שלך, וכמה מהנדסים יפניים תיכננו אותך, שמישהו אמור לשקול לוותר על פלייסטיישן בשבילך? את לא באה עם סראונד ולא עם ג'ויסטיק, אין לך עיניים מפלזמה ולא מולטי זון בלבלב, ואני חושד שגם המעבד של סוני הרבה יותר חזק ממה שרץ בקופסה הפרטית שלך. לא רק המיפרט הטכני שלך לוקה בחסר, אלא בעיקר אופציות הגיוון - הגדולה האמיתית של הפלייסטיישן היא היכולת להחליף דיסק בכל פעם שנמאס, ואצלך לדעתי זה נמאס מהר מאוד (לי כבר נמאס, ואני בכלל לא מכיר אותך). בקיצור, את פרוצה במגפי עור, שצורחת על כולם שהם זבלים וקקות עם ריח של פלוצים כשהם בכלל צריכים להיות ג'נטלמנים, ולמה העולם לא רוקד לפי החליל שלך, את מצפה שאנשים ישלמו לך על הזכות המפוקפקת לשמוע את שטף הקללות שלך, עלויות הייצור שלך הן בערך אפס (אבא שלך פשוט לא קנה קונדום), ואת מצפה מאנשים להעדיף את זה על פני מערכת סופר משוכללת, שמקפידה על כללי נימוס בסיסיים אפילו שהיא לא בנאדם, שקונים אותה פעם אחת ואחר כך אפשר לשחק בה שנים ללא תוספת תשלום, שמאפשרת למשתמש לשנות אותה בכל רגע נתון, ועלויות הפיתוח שלה הן כמה מאות מיליוני דולרים. פחחחחחחחחחחח. מטעמים הומניטריים בלבד, ובתנאי שאיש לא יחשוב שזה ניסיון חיזור, אני מוכן להיענות חלקית לסאגת ה"אני לא זונה, אני רק רוצה שתשלמו לי לפני" שלך, ולקנות לך פופקורן, כדי שתצאי להפסקה מהסרט שאת חיה בו. |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
זאלופון(שולט) • 18 במרץ 2007
צדקתי. עוזי כהן
ואפרוח - תתחיל לנקר כאן יותר! הקטלני היום קטלני מאד. אתה תותח |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
למדת לעוף זה יפה
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
godisafemale(שולטת) • 18 במרץ 2007
חחחחחחחחחח.. למדת לעוף זה יפה! את מוזמנת לקחת את הלשון המושחזת שלך ולעבוד אצל חור התחת היפניש הראשון שתיתקלי בו. את עוד אפרוחה להגנית ואקסטרוברטית אשר לא קראה את השירשור ולא התייחסה עניינית. אז למדת לעוף??? קחי את הפוזה הצהובה שלך ועופי מפה!! חחח חג שמייח, אני. |
|
dragon fly |
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
Re: כשהתחלתי לקרוא את המניפסט
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
dragon fly • 18 במרץ 2007
אפרוח בום-קטלני כתב/ה: גיחכתי לעצמי, בחושבי "איזו לטמה". לא התכוונתי אפילו לבזבז תאי סחוס בהקלדת תגובה, קצרה ככל שתהיה, למיפגן הטימטום והאגומניאקיות המצחין הזה, מכיוון שהנחתי כי מדובר בעוד קריאה נרגשת לתשומת לב. אבל לפעמים אנשים עושים דברים מתוך צורך בתשומת לב והעסק מאבד שליטה ומתחיל להשפיע על חיים של אנשים באמת, ומישהו צריך להתערב כדי לעצור את זה. תיראו מה קרה עם היטלר, למשל.
אני לא הולך להתייחס לפילוספיית החיים המוזרה שלך, שניתן לתמצת אותה במילה הערבית "שופוני", או במילה העיברית "צומי", או לחלופין בביטוי המרנין "מגה כאפות". אגב, זה שבנאדם מצפה מאנשים אחרים לקנות לו, להביא לו ולעשות לו, לא הופך אותו ל"מלכה", אלא ל"ילדה מפונקת שאמא ואבא שכחו להגיד לה לא". אבל הקטע שבו הרווחת ביושר את תשומת ליבי, ואת התגובה שלי, (שבטח תגדירי אחר כך ברוב שנינותך כקקה- פיפי - פלוצים), הוא ההתייחסות קלת הראש וחסרת האחריות שלך בסוף המניפסט, לאפשרות שגברים יוותרו עבורך על הפלייסטיישן שלהם. תגידי, נפלת על השכל? לוותר בשבילך על פלייסטיישן? למה מה, יש לך כוס ממוחשב? אפשר להריץ עלייך תקן? מה בדיוק היתה עלות הייצור שלך, וכמה מהנדסים יפניים תיכננו אותך, שמישהו אמור לשקול לוותר על פלייסטיישן בשבילך? את לא באה עם סראונד ולא עם ג'ויסטיק, אין לך עיניים מפלזמה ולא מולטי זון בלבלב, ואני חושד שגם המעבד של סוני הרבה יותר חזק ממה שרץ בקופסה הפרטית שלך. לא רק המיפרט הטכני שלך לוקה בחסר, אלא בעיקר אופציות הגיוון - הגדולה האמיתית של הפלייסטיישן היא היכולת להחליף דיסק בכל פעם שנמאס, ואצלך לדעתי זה נמאס מהר מאוד (לי כבר נמאס, ואני בכלל לא מכיר אותך). בקיצור, את פרוצה במגפי עור, שצורחת על כולם שהם זבלים וקקות עם ריח של פלוצים כשהם בכלל צריכים להיות ג'נטלמנים, ולמה העולם לא רוקד לפי החליל שלך, את מצפה שאנשים ישלמו לך על הזכות המפוקפקת לשמוע את שטף הקללות שלך, עלויות הייצור שלך הן בערך אפס (אבא שלך פשוט לא קנה קונדום), ואת מצפה מאנשים להעדיף את זה על פני מערכת סופר משוכללת, שמקפידה על כללי נימוס בסיסיים אפילו שהיא לא בנאדם, שקונים אותה פעם אחת ואחר כך אפשר לשחק בה שנים ללא תוספת תשלום, שמאפשרת למשתמש לשנות אותה בכל רגע נתון, ועלויות הפיתוח שלה הן כמה מאות מיליוני דולרים. פחחחחחחחחחחח. מטעמים הומניטריים בלבד, ובתנאי שאיש לא יחשוב שזה ניסיון חיזור, אני מוכן להיענות חלקית לסאגת ה"אני לא זונה, אני רק רוצה שתשלמו לי לפני" שלך, ולקנות לך פופקורן, כדי שתצאי להפסקה מהסרט שאת חיה בו. א |
|
Yafit(שולטת) |
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
Yafit(שולטת) • 18 במרץ 2007
|
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
אההה האפרוח זה בן.. חחח
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
godisafemale(שולטת) • 18 במרץ 2007
אההה האפרוח זה בן.. חחח
גדול!!! סורי, לא קראתי את שכתבת בעיון. בן, בת, למדת לעוף? אפרוחים עפים בערך 40 ס"מ מקס. עוף לאסלה! זאלופון יוריד את המיים אחרי שכל באי השירשור יסיימו. |
|
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
יפה לך מאוד
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
באמת, כל הכבוד, גם הצלחת לנסח תגובה בלי להגיד פיפי - קקה - פלוצים, אלא רק "חור תחת". אגב, העוצמות האינטלקטואליות שלך, וההבחנה המושחזת שמאפשרת לך להציע "שירותי קואצ'ינג" (גוועלד!!!!!!! מה הדבר הבא? אסתרינה טרטמן בוועדת האתיקה של הכנסת? יגאל עמיר מחנך ומורה לאזרחות? רון קופמן מלמד בלט?) מתבלטות יפה מאוד בהצלחה שלך להבחין כי כאשר כתוב אפרוח, התכוונתי למעשה לאפרוחה, ולכן ברור שאני נקבה. גם קטלני הוא שם תואר מאוד ניקבי, בייחוד כשהוא בא ללא ת' סופית. אגב, ניתן היה גם להסיק בקלות שאני נקבה מהבקיאות שאני מגלה בפלייסטיישן ותכונותיו - תכונה ניקבית ללא ספק. למען הסר ספק, את מוזמנת להתחבר לי לממצצה.
אה, ואם כבר אנחנו בקטע של "בואו נכתוב את החתימה שלו כמה פעמים רצוף עם סימני שאלה, זה בטח יצחיק אנשים", אז יכול להיות שהבעיה שלך היא שה"אהבה" שבך מפריעה לך לנצח בקרבות, ככה לפחות ניתן להבין מהחתימה שלך. יש לי איזושהי תחושה שאומרת שאת הקרב הזה כבר לא תנצחי, ואני מוכן להעמיד את זה להצבעת סמסים. נקרא לזה גמר "נולד למות", והמפסיד יתאבד בהופעה חיה בשפיים, טוב? ואחרון חביב - נראה כאילו הפוסט שלך נכתב כמהלך יחסי ציבור מתוחכם, שבעצם נועד לאפשר לך לכתוב שאת, כהגדרתך, "פצצה". תעשי לי טובה, תחפשי בצדשמאל שלך, אם את באמת פצצה, צריך להיות שם כזה כפתור אדום קטן, אכפת לך ללחוץ עליו לשנייה בשבילי? תודה וביי. |
|
flashback{ג"ו} |
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
Re: כשהתחלתי לקרוא את המניפסט
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
flashback{ג"ו} • 18 במרץ 2007
dragon fly כתב/ה: אפרוח בום-קטלני כתב/ה: גיחכתי לעצמי, בחושבי "איזו לטמה". לא התכוונתי אפילו לבזבז תאי סחוס בהקלדת תגובה, קצרה ככל שתהיה, למיפגן הטימטום והאגומניאקיות המצחין הזה, מכיוון שהנחתי כי מדובר בעוד קריאה נרגשת לתשומת לב. אבל לפעמים אנשים עושים דברים מתוך צורך בתשומת לב והעסק מאבד שליטה ומתחיל להשפיע על חיים של אנשים באמת, ומישהו צריך להתערב כדי לעצור את זה. תיראו מה קרה עם היטלר, למשל.
אני לא הולך להתייחס לפילוספיית החיים המוזרה שלך, שניתן לתמצת אותה במילה הערבית "שופוני", או במילה העיברית "צומי", או לחלופין בביטוי המרנין "מגה כאפות". אגב, זה שבנאדם מצפה מאנשים אחרים לקנות לו, להביא לו ולעשות לו, לא הופך אותו ל"מלכה", אלא ל"ילדה מפונקת שאמא ואבא שכחו להגיד לה לא". אבל הקטע שבו הרווחת ביושר את תשומת ליבי, ואת התגובה שלי, (שבטח תגדירי אחר כך ברוב שנינותך כקקה- פיפי - פלוצים), הוא ההתייחסות קלת הראש וחסרת האחריות שלך בסוף המניפסט, לאפשרות שגברים יוותרו עבורך על הפלייסטיישן שלהם. תגידי, נפלת על השכל? לוותר בשבילך על פלייסטיישן? למה מה, יש לך כוס ממוחשב? אפשר להריץ עלייך תקן? מה בדיוק היתה עלות הייצור שלך, וכמה מהנדסים יפניים תיכננו אותך, שמישהו אמור לשקול לוותר על פלייסטיישן בשבילך? את לא באה עם סראונד ולא עם ג'ויסטיק, אין לך עיניים מפלזמה ולא מולטי זון בלבלב, ואני חושד שגם המעבד של סוני הרבה יותר חזק ממה שרץ בקופסה הפרטית שלך. לא רק המיפרט הטכני שלך לוקה בחסר, אלא בעיקר אופציות הגיוון - הגדולה האמיתית של הפלייסטיישן היא היכולת להחליף דיסק בכל פעם שנמאס, ואצלך לדעתי זה נמאס מהר מאוד (לי כבר נמאס, ואני בכלל לא מכיר אותך). בקיצור, את פרוצה במגפי עור, שצורחת על כולם שהם זבלים וקקות עם ריח של פלוצים כשהם בכלל צריכים להיות ג'נטלמנים, ולמה העולם לא רוקד לפי החליל שלך, את מצפה שאנשים ישלמו לך על הזכות המפוקפקת לשמוע את שטף הקללות שלך, עלויות הייצור שלך הן בערך אפס (אבא שלך פשוט לא קנה קונדום), ואת מצפה מאנשים להעדיף את זה על פני מערכת סופר משוכללת, שמקפידה על כללי נימוס בסיסיים אפילו שהיא לא בנאדם, שקונים אותה פעם אחת ואחר כך אפשר לשחק בה שנים ללא תוספת תשלום, שמאפשרת למשתמש לשנות אותה בכל רגע נתון, ועלויות הפיתוח שלה הן כמה מאות מיליוני דולרים. פחחחחחחחחחחח. מטעמים הומניטריים בלבד, ובתנאי שאיש לא יחשוב שזה ניסיון חיזור, אני מוכן להיענות חלקית לסאגת ה"אני לא זונה, אני רק רוצה שתשלמו לי לפני" שלך, ולקנות לך פופקורן, כדי שתצאי להפסקה מהסרט שאת חיה בו. א בדיוק תגובתי. אתה בסדר גמור. |
|
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
מילא
לפני 17 שנים •
18 במרץ 2007
מילא לא קראת בעיון מה שכתבתי. חבל שלא כתבת בעיון את מה שאת כתבת. מצד שני, לא בטוח שזה היה עוזר.
אגב, בילתי איזה 2 שניות שלמות בלנסות לחשוב על תגובה לעניין של "תעוף לאסלה", ואז גיליתי שאין לי. זה פשוט מטומטם מידי. ואני כבר נתתי לך קריט על זה שלא כתבת "חרא - פיפי - פלוצים", אבל ראבק, אולי יש כאן מישהו שיכול להסביר פסיכולוגית למה כל ה"קללות" שלך אנאליות? כשאת מתאמצת בכוח לא לכתוב קקה פלוצים, גם אז מה שיוצא לך זה או ליקוקי תחת, או להיכנס לאסלה. אני יודע שזה קשה להבין כזה דבר כשהראש תקוע עמוק בתחת, אבל יש עוד איברים בוף חוץ מרקטום, ועוד תיפקודים ביולוגיים חוץ מצרכים. אולי אפשר לשפר ולגוון את הקללות שלך, כדי שגם לי יהיה מעניין? |
|