סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

חסל סדר צביעות!

dragon fly
לפני 17 שנים • 18 במרץ 2007

Re: יפה לך מאוד

dragon fly • 18 במרץ 2007
[quote="אפרוח בום-קטלני"]באמת, כל הכבוד, גם הצלחת לנסח תגובה בלי להגיד פיפי - קקה - פלוצים, אלא רק "חור תחת". אגב, העוצמות האינטלקטואליות שלך, וההבחנה המושחזת שמאפשרת לך להציע "שירותי קואצ'ינג" (גוועלד!!!!!!! מה הדבר הבא? אסתרינה טרטמן בוועדת האתיקה של הכנסת? יגאל עמיר מחנך ומורה לאזרחות? רון קופמן מלמד בלט?) מתבלטות יפה מאוד בהצלחה שלך להבחין כי כאשר כתוב אפרוח, התכוונתי למעשה לאפרוחה, ולכן ברור שאני נקבה. גם קטלני הוא שם תואר מאוד ניקבי, בייחוד כשהוא בא ללא ת' סופית. אגב, ניתן היה גם להסיק בקלות שאני נקבה מהבקיאות שאני מגלה בפלייסטיישן ותכונותיו - תכונה ניקבית ללא ספק. למען הסר ספק, את מוזמנת להתחבר לי לממצצה.

אה, ואם כבר אנחנו בקטע של "בואו נכתוב את החתימה שלו כמה פעמים רצוף עם סימני שאלה, זה בטח יצחיק אנשים", אז יכול להיות שהבעיה שלך היא שה"אהבה" שבך מפריעה לך לנצח בקרבות, ככה לפחות ניתן להבין מהחתימה שלך. יש לי איזושהי תחושה שאומרת שאת הקרב הזה כבר לא תנצחי, ואני מוכן להעמיד את זה להצבעת סמסים. נקרא לזה גמר "נולד למות", והמפסיד יתאבד בהופעה חיה בשפיים, טוב?

רון קאופמן בבלט?
על זה אני מוכן לשלם בדולר ביורו בשקל בזהב במניות של טבע רק תנו לראות את זה! icon_lol.gif icon_lol.gif

ponyplay.gif cheerleader.gif ponyplay.gif devilwitch.gif
monk

Re: מקריידי, :)

monk • 18 במרץ 2007
מקגריידי5 כתב/ה:
godisafemale כתב/ה:

מקריידי, icon_smile.gif - חן חן,

icon_smile.gif

שמחה למצוא אותך מתחבר, ברם לא מתפלאה! icon_razz.gif

לא, תודה לך icon_smile.gif
נאום הגנה יותר מוצלח מזה לשירשור שפתחתי לא יכולתי להמציא ( :

מקגריידי, למרות מה שכתבתי בפתיחת השרשור הזה, אני חושב שזה הפוך. תראה מי האנשים שיוצאים נגד מה שהיא כתבה. חלק לא מבוטל מהם, אלה אנשים שהתגדו למה שאתה כתבת. מתבקש מזה שאנחנו לא מוכנים להשלים עם דעות קיצוניות כמו של הגברת, אבל מאידך, כל אדם עם טיפה בינה בראשו אמור להבין בעצמו, ללא עזרה חיצונית ואזהרות, שעליו להתרחק מאישה כזאת.
אגב, אין לי ספק שלמרות המניפסט הזה ואפילו אם תתלה עליה שלט "סכנה לציבור", ימצאו המסכנים שיפנו אליה ואף ירעיפו עליה מתנות וסושי.
דוכיפת​(נשלט)

Re: חסל סדר צביעות!

דוכיפת​(נשלט) • 18 במרץ 2007
godisafemale כתב/ה:

שימו לב,

גברים, נשים, נשלטים ונשלטות באשר הם או כל וורייאנט אחר של יחסים בקשרים שבין גבר לאישה ובכל אינטרוואל אפשרי.

תתנהג כמו גבר - תקבל יחס של גבר! ולהלן הפירוט הממוקד
לענין השירשור השכן הנוגע בנושא "יש מלכות שצריך להיזהר מהן"

מי שמבין הסבר פשוט בלי תמונות וישכיל לקחת מזה משהו לחיים, שייערב לו.
מי שלא.. שימות מצידי.

כל ההמומים והמשתוממים למיניהם,
אשר פוסט זה תפס אותם לא מוכנים להצלפה עניינית ואותנטית
מוזמנים להמשיך להתרשל במשחק החיים
ולטנף את חוט השידרה המוסרי שלהם במגוון צורותיה של הצביעות הבלתי נסבלת של "הזכר הנחות".

לא מעט פעמים יישובים להם כאן מאונני מקלדת ומתרוננים
ומזמרים כמה זה ממש לא הגון מצד מלכה להעמיד תנאי סף להכירות איתה.

כאילו דהה.. מה קרה לכוס קפה של הכירות בקפולסקי או בארומה ל"סטייליסטים שבחבורה"..

צאו מההתנהלות הבונקרית והמאוסה הזו ותתחילו להסתכל למציאות בעיניים!

אתם הסאבים או העבדים הקמצנים החולניים,
תאבי הסיפוק המיני מפציעים בתיבת ההודעות שלנו חדשות לבקרים עם סגנון נחות, בזוי,
מעורר פלצות, מעורר בוז!

פעם אחת אתם מעוררי בוז כי הסגנון שלכם לרבות התכנים,
לרבות הגישה מעידות על גבר חרמן ברמה של מצוקה מינית -
מה שלבדו מעורר סלידה ובחילה ומחולל בנו TURN OFF גדול.

פעם שניה, אתם כבר כותבים משפט פתיחה קצר ומקוצר,
לעוס ורדוד ואיך שהוא כבמטה קסמים
אתם מצליחים לשזור בו (שלא בחן אפילו) את העובדה כי אתם נחדרים אנאלית,
או בתולים אנאלית, אוהבים להשתעבד כשאתם על ארבע ואין לכם שום בעיה לגמור בעציץ של הבגוניה)

פעם שלישית, אתם, כן אתם בהכללה גורפת שבאה לידי ביטוי גם בחיים האמיתיים שלכם,
גם באינטרנט והחריף מכל בהיותכם עבדים או סאבים מוצהרים בפרופיל שלכם,
כן אתם מהינים על כך שאתם שווים זמן איכות של אדם נוסף,
אדם עסוק, שבמקרה הוא אישה, שלא במקרה גם מלכה..! ומה לעשות גם סקסית בטירוף! ואי ואבוי יש לה גם ניסיון!
ומצפים למה?

שהיא תזמין אתכם לארוחת ערב,
תשאל איזה יין אתם אוהבים ואחרי 69 דקות תקשור אתכם לצלב
ותסחט לכם את הזין עד זוב DNA ?

חצופים! תת רמה! קמצנים חולניים ומניפולטיביים! חשבתם שתפסתם לכם במה להשתלח במלכות תחת הכותרת הדמגוגית "ניצול" - תרשו לי לסובב לכם את התחת ולהמשיך להתייחס להודעות שלכם בגועל גדול!

אתם מתנהלים בישראליות הפחות הססגונית, הפחות אירופאית,
הפחות גברית ועל כך ועל כן אתם זוכים ליחס שלו אתם זוכים.

הארת אזהרה: ראו זכרים נחותים שכמוכם, נצלנים ונחשיים,
ראו את חבריכם הדומים (חברים למגדר לפחות), לא מעט דומים גברים יצא לי להכיר מקרוב, התייחסותם אף לסאבית שלהם היא ראויה לדוגמא, למשל ופנינה! לארג'ים! ג'נטלמנים, אבירים, מגוננים, חוסים, מפנקים!
תזכרו ותפנימו: לפני שמדובר ביחסי בדס"מ להתרחש, מדובר בגישה של עלם לעלמה,
של גבר לאישה!
זאת ועוד ובהדגשה כאשר מדובר בעבד או סאב אשר מבקש את נפשו לשרת מלכה,
הרי הוא זה שאמור להמליך שבעתיים את התייחסותו ולהעמיד את כישורין כמחזר אלף ורבבה מעל לכל סטנדרט הקיים היום בתודעה הכללית של שני המינים.

על כן,

אם נתבקשת להביא סושי, מושי, פיצה או א בובת ניצה שהפליצה .. כבר לפגישה הראשונה,
הרי זה מעיד עליך!! מדוע אתה לא זה שהציע הצעה מפתה, מפנקת ומפרגנת כבר לפגישה הראשונה?! על מה אתה בונה בדיוק? על זה שתשלח ידך אל המקלדת ותשמיץ?!

תפיי עליך ועל דומיך!

כהססן במקרה הכי טוב שיכול להיות, הפחות טוב אתה ביישן,
במקרים היותר שכיחים, אתה מניאק קמצן ונצלן אשר מחפש לתקוע ולהשפריץ ובשביל זה חביבי, בשביל זכרים כמוך יש זונות!
גבר ש"מתחיל עם אישה" והוא רציני וגבר וגבר נוהג באבירות ובנדיבות שהרי זו התכונה האחרונה אין כמוה להעיד להעיד על אישיותו של אדם בזמן הקצר ביותר וכוחה יפה תמיד ובמיוחד עולה ובונה ממש בתחילתו של קשר.

ולמתוחכמים שביניכם: שימו לב לדרש ולא לפשט שבמשפט הבא:
"יש נשים שמשלמים עליהן בכניסה ולא ביציאה"

לסיכום:

אין לי צל צילו של ספק, שיקומו מי מתוך ערימת הנכים ריגשית, מי מבין הקמצנים החולניים שיינסו (אני מדגישה רק יינסו) להוציא דברים שכתבתי מהקשרם. - לכם, לכל הנחותים,
אני מאחלת לכם שייפול האסימון ותדעו שבתחבולות ומניפולציות עושים רק מלחמה! לא אהבה!

טיפ*** אתה רוצה מישהי, אתה פונה לאישה, אתה פונה למלכה - שומה עליך להיות הכי אביר שאתה יודע, במקרה שאין לך ניסיון אתה תשאל את מלכתך "מה אוכל להזמין למכלתי שיעשה לה את השעות הבאות למרנינות יותר עוד טרם היכירה אותי".

אין קיצורי דרך! ואין משפטי שדה למלכות ולא תהיינה בעניין זה! כל עוד אני חיה נושמת ובועטת!

קומפרנדה דביליו??

על כן, חסל סדר צביעות! אתה רוצה זמן מזמנה של מלכה, תבדוק טוב טוב, אודותיה והם היא שווה חיזור שמן הסתם עולה גם כסף! ולא משנה אם מדובר בפרחים או בקלמרי! ברור לך?! מטומטם?!

כי זכרים בינוניים יש לנו לאלף לדקה. אתה מחזיק מעצמך גבר ברמה, סאב? עבד? תתעלה מעל הנורמה ובטח ובטח תנהג באצילות. (את הכסף לגירסה האחרונה של סוני פליי סטיישן תיאלץ לפרוק בחנות היין הקרובה! ככה זה בחיים.)
יללה ביי,

Godisafemale

מסכים לכל מילה.
ולא מפתיע שסאבים לא מסוגלים להקשיב ולכבד אבל מסוגלים לשפוך ולנבל ולתקוף.
זה מעולם לא היה פורום של פמדום,רק של בטוח-שפוי- הסכמה וכמובן-קהילה.
יאללה תתחילו להמטיר..לרשותכם
pagosh​(שולט)
pagosh​(שולט) • 18 במרץ 2007
לא קראתי את כל השרשור הארוך ואני בטוח שיש בו פנינים ופנינות על ימינו ושמאלו.
קראתי רק את ההודעה הראשית וקצת הודעות רנדומליות בהמשך.
אני לא כל כך מבין למה מתרעמים כנגד כותבת הפוסט הזה.
למעשה אני די מסכים עם כל מה שהיא כתבה.
נכון שהיא עושה את זה בבהמיות שלא הייתה מביישת חזיר יבלות פצוע בצווחות וחרחורים חסרי חן.
נכון שאחרי פוסט כזה על "גברים-הם-בהמות" צריך להיות ממש שפל כל השפלים כדי לרצות לנהל שיח וסיג עם דמות המראה עליה היא מתרעמת בפוסט המקורי. אבל בסופו של דבר, אני בהחלט מסכים עם גוף הדברים.

גבר צריך להשקיע בגברת אם הוא רוצה לחזר אחריה. אישה צריכה להשקיע בגבר אם היא רוצה לחזר אחריו. יאה ונאה ברמה ההיסטורית שדווקא הגבר יוציא את הארנק בהינתן הרגע המתאים - אבל העידן החדש והנורמות החדשות (והקוקסינל החדש) הפכו את עקרונות הנימוס העתיקים לשלג דאשתקד. זה בסדר. גם זה בסדר וגם זה בסדר.
בסופו של דבר לכל סיר יש את מי שיחרבן לתוכו.
עבד שרוצה בהמה שתיקח ממנו כספים ותנצל אותו באופן ציני - מגיע לו בדיוק את זה!
בלי הנחות. בלי התמרמרויות.
מי שלא מעוניין בנקבה שכזו - שפשוט ילך לחפש נקבה אחרת.
שהמיץ הואגינאלי לא יעלה לאף אחת לראש וששום נוזל זרע לא יעלה לאף אחד לראש:
כל אחד אוכל את מה שהוא הזמין/בישל/הקיא (תלוי בסועד)

לסיכום:
אני רומנטי רגיש בעל חוש מישוש, אוהב לפנק אבל יודע גם לתת את הזפטה כשצריך.
מוכן להשחיל כוניפות עם מידות חזה משתנות כל עוד זה לא עולה לי שום דבר.
כוסיות ו/או מלכות הכיתה ו/או שפחות שמסוגלות לקבל פיסט לתחת - בכן אני מוכן להשקיע.
אין לי אוטו - תבואי את.
גרה בג'לג'וליה? קחי בחשבון שהפג יבצע בך משכב בהמה חד פעמי ויחסום אותך במסנג'ר.

כל אחד אוכל מה שהוא הזמין!
בתאבון
דאוס אקס מכינה
דאוס אקס מכינה • 18 במרץ 2007
חחחחחח פתאום יש לי דחף עז לתלות פוסטר של "אפרוח" מעל המיטה icon_smile.gif
icon_lol.gif
בטי בום​(שולטת)
בטי בום​(שולטת) • 18 במרץ 2007
מסקנה לא כל מי שהיא שולתתתתת!! היא באמת שולטת .
האמת ,שולטת זה די דומה לקואצ'ר. מספיק שאתה חושב שאתה כזה ויש פרייר שמאמין לך .

ודאוס אקס בשביל פוסטר של אפרוח צריך לשלוח אסמס ולקנות לאשה שלו סושי icon_lol.gif
מקבי​(מתחלף)
מקבי​(מתחלף) • 18 במרץ 2007
WHAT IS CLOSED?!

"אלוקים הוא נקבה" - מדוע לא התייחסת למה שכתבתי? האם את לא מחבבת אותי? האם לא השתדלתי מספיק? האם התגובה שלי (שהייתה בן התגובות הענייניות היחידות בשרשור המזוויע הזה) לא עלתה בקנה אחד עם אמות המידה שלך למה שראוי להגיב לו?

פייר, אני מה-זה מאוכזב.

טוב, נו, בעצם לא ממש. סתם לא ממש מבין איך לעזאזל את... לא משנה. זה בטח איזה פאק בייצור או משהו. או חשיפה לקרינה.. כן, קרינה... תגידי, נשבר לך אולי המיקרו והמשכת להשתמש בו? את יודעת, מה שעבד לצבי הנינג'ה ולגודזילה לא בהכרח יעבוד בשבילך. כלומר, את לא תהיי אייקון תרבותי שדורות יגדלו עליו, אבל מוטציה מבחילה וירקרקה עוד יש לך סיכוי להיות. icon_smile.gif

סתם, סתם, אל תקחי אותי ברצינות, אני יאב"מ (ישות אינטרנטית בלתי-מזוהה, כל הזכויות שמורות לי), בדיוק כמוך. רק שאולי אחרי הפיאסקו הזה הרבה פחות אנשים יירצו לזהות אותך, בעוד שלי עוד יש סיכוי כלשהו (בגיהנום icon_razz.gif).

הממ, מה עוד ניתן לומר.. אהה, כן, בבקשהההה תשלחי בי או לפחות עשי ניסיון כלשהו בכיוון, ואם בא לך להזכיר תוצאות של פעילות-מעיים כזו או אחרת, בכיף.. לא עשיתי כזה דבר מאז, אממ... בעצם, מאז יום חמישי נראה לי. עצוב.

עצוב בהחלט.
רחפנית-הדומית המרחפת​(שולטת)
גודיס.

הרשי לי לא התייחס לפוסט שפתחת, היות והוא באמת לא רלוונטי מבחינתי,
אם כך את חושבת ומצאת לנכון להביע זאת בשפה שהתבטאת , זו בעייתך,
אך מה שלא מובן לי, למה את משתלחת בכל אחד ואחת שמגיבים פה ברוח הפוסט
שכתבת?
הרי לא בדיוק השתמשת במילים גבוהות המכבדות את בעליהן,בלשון המעטה, את מראש כתבת
פוסט ברמה הכי נמוכה שאפשר אם כך למה את מתפלאת שעונים לך באותה צורה?
יתרה מיזו, גם אלו שענו לך עניניית והתרעמו,במילים יפות ומכובדות, על מה שכתבת, גם אותם
תקפת בלי לעצור באדום ומבלי לנשום לרגע.

משום מה התתרשמותי ממך (וזאת ללא הכרות אישית) הייתה אחרת לגמרי,
חבל שהפוסט שפתחת (לא בנושאו אלא בסגנונו וברמתו) ותגובותייך למגיבייך,
הראו לי צד שלא רק שאיכזב, אלא אף גרם לי לתהות מה עובר עלייך בדיוק.
לרוב שקראתי את תגובותייך וכתבייך התבטאת עיניינית, גם אם דיעותייך היו
קיצוניות בעיניי אחרים-כאן לא רק שפרקת כל עול, אלא אפילו לא כיבדת את עצמך
בכך שכתבת בכתיבה וסגנון כל כך נמוכים.

חבל, פשוט איכזבת אותי.