cai |
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
cai • 19 במרץ 2007
לא קראתי את כוווול השירשור הזה, אבל התחושה הכללית שלי היא שהעיקר בדברים של גודיס התפספס:
זה מקובל לגמרי, אי שם בעולם הונילי, שכשיוצאים לדייט הבחור משלם. אני לא אומרת שבדייט ראשון, כשהוא אומר לך לבחור מקום, את "מזמינה" אותו ליועזר בר יין, אבל זה מקובל לגמרי להזמין את עצמך על חשבונו לכל מקום שהיית משלמת בו על עצמך בלי בעיה (וגם מציעה לשלם, תוך ציפיה ברורה שהוא יגיד לך שאין צורך). אם הוא בא אלייך הביתה (מכל סיבה עליה דיברתם מראש. נגיד, נורא קר בחוץ), זה מקובל לגמרי להגיד "תביא משהו לאכול". גם מקובל לגמרי להגיד בדיוק מה את מעדיפה, לרוב זה גם יוציא את הבחור מהמבוכה של "רגע, היא אמרה שהיא צמחונית? אלרגית לסומסום? משהו שאני צריך לזכור?". כנ"ל אם את מגיעה לבחור הביתה (שוב, כי מה זה החורף הזה פתאום?)- זה לגמרי מקובל שהוא יירד לסופר להביא את מה שאת אוהבת לאכול, כי ברור שאת לא מסתדרת טוב עם פיצה מלפני יומיים וגולדסטאר לארוחת בוקר. ככה זה נראה בעולם האמיתי, אין סיבה שפה _ודווקא פה_ זה יחשב לניצול. וכן, אם אני באה לבחור הביתה וכל מה שיש לו במקרר זה פיצה מלפני יומיים, אני מצפה שהוא יעשה כל שביכולתו לתת לי משהו אכיל. זה כולל להתחיל להכין מרק, לקפוץ לאמא שלהביא כמה קובות, להזמין אוכל או לצאת למסעדה. וזה בלי שום קשר לאם אני נהנית לקשור בחורים או לא: כשאני יוצאת עם בחור זה לגמרי בסדר לצפות ממנו שיתייחס אלי יפה וגם לקבל את היחס הזה. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
איימי_(נשלטת) • 19 במרץ 2007
יש הרבה בדבריך, קאי.
|
|
מUחדת |
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
מUחדת • 19 במרץ 2007
זה שכל אחת מעוניינת לחוש שהפרטנר שלה לדייט זה או אחר מפרגן לה, מפנק אותה וטובתה חשובה לו- זה אחד. כשמישהי תצא עם מישהו קמצן, נצלן וכו' בעולם הוניל היא פשוט לא תצא איתו לדייט נוסף
ולא תעלה על הטריבונה ותצרח ש"כל הגברים זונות ואנו הנשים הוניליות ראויות לפחות לחצי המלכות- וזה עוד לפני הפגישה הראשונה בכלל!" כמו בכל מקום- אף אחד לא אוהב להרגיש מנוצל, אין שום סיבה שמישהו יפנק מישהי במיני טובות הנאה רק כי היא אישה/שולטת/חושבת שמגיע לה. יש הבדל בין חיזור לניצול. ומקבלת האתננים בהחלט רמזה לניצול מהסוג הנחות והמחפיר ביותר. |
|
monk |
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
monk • 19 במרץ 2007
cai כתב/ה: לא קראתי את כוווול השירשור הזה, אבל התחושה הכללית שלי היא שהעיקר בדברים של גודיס התפספס:
זה מקובל לגמרי, אי שם בעולם הונילי, שכשיוצאים לדייט הבחור משלם. אני לא אומרת שבדייט ראשון, כשהוא אומר לך לבחור מקום, את "מזמינה" אותו ליועזר בר יין, אבל זה מקובל לגמרי להזמין את עצמך על חשבונו לכל מקום שהיית משלמת בו על עצמך בלי בעיה (וגם מציעה לשלם, תוך ציפיה ברורה שהוא יגיד לך שאין צורך). אם הוא בא אלייך הביתה (מכל סיבה עליה דיברתם מראש. נגיד, נורא קר בחוץ), זה מקובל לגמרי להגיד "תביא משהו לאכול". גם מקובל לגמרי להגיד בדיוק מה את מעדיפה, לרוב זה גם יוציא את הבחור מהמבוכה של "רגע, היא אמרה שהיא צמחונית? אלרגית לסומסום? משהו שאני צריך לזכור?". כנ"ל אם את מגיעה לבחור הביתה (שוב, כי מה זה החורף הזה פתאום?)- זה לגמרי מקובל שהוא יירד לסופר להביא את מה שאת אוהבת לאכול, כי ברור שאת לא מסתדרת טוב עם פיצה מלפני יומיים וגולדסטאר לארוחת בוקר. ככה זה נראה בעולם האמיתי, אין סיבה שפה _ודווקא פה_ זה יחשב לניצול. וכן, אם אני באה לבחור הביתה וכל מה שיש לו במקרר זה פיצה מלפני יומיים, אני מצפה שהוא יעשה כל שביכולתו לתת לי משהו אכיל. זה כולל להתחיל להכין מרק, לקפוץ לאמא שלהביא כמה קובות, להזמין אוכל או לצאת למסעדה. וזה בלי שום קשר לאם אני נהנית לקשור בחורים או לא: כשאני יוצאת עם בחור זה לגמרי בסדר לצפות ממנו שיתייחס אלי יפה וגם לקבל את היחס הזה. יש רק שתי בעיות: א. צורת ההתבטאות של הגברת. ב. שרוב השרשורים כנגדם היא יוצאת (ולהזכירך, אני הייתי בין אלו שהתנגדו לנטען בהם), עסקו בנשים שדורשות שתשלח להן אוכל או מתנות כתנאי לפגישה עתידית (באחד מהמקרים צויין שאחרי שהמתנה נשלחה, הבחורה נעלמה) ולא על ענייני דייט ראשון ומה נהוג להביא אליו ומי נהוג שמשלם. זה נושא בפני עצמו, שבכלל לא קשור לאותם שרשורים. להיפך, אם תקראי את השרשור של מקגריידי, תראי שהוא דווקא הציע לאותה "שולטת" להביא אוכל אליה, רק שאז היא נעלמה...נכון שבהמשך אותם שרשורים היו התבטאויות קיצוניות יותר על "ניצול" ע"י שולטות, אבל, לעניות דעתי, זה לא היה העיקר. |
|
cai |
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
למונק
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
cai • 19 במרץ 2007
א. לא נכנסת לזה
ב. כמו שאמרתי כבר בשירשורים ההם (ואני חושבת שאפילו הסכמנו בעניין הזה), אף אחת לא מנצלת אף אחד שלא נותן לה, שלא נאמר מתחנן לזה בצעקות רמות. הבעיה כאן (וזה מה שאני מבינה מהפוסט שפתח את השירשור הזה) היא עם בחורים שלא מוכנים להזיז אצבע כדי להיות נחמדים לבחורה, ומצד שני מצפים שהיא תקשור אותם ותעשה להם, ואם את- שמה לעשות, אין לך בעיה למצוא לעצמך בחור ונילי חכם וחתיך, בניגוד למה ששמחים לטעון כאן הרבה פעמים- מבקשת את הדברים שהם מובנים מאליהם, את הופכת נצלנית מהסוג הגרוע ביותר. |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
Re: למונק
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
זאלופון(שולט) • 19 במרץ 2007
cai כתב/ה: א. לא נכנסת לזה
ב. כמו שאמרתי כבר בשירשורים ההם (ואני חושבת שאפילו הסכמנו בעניין הזה), אף אחת לא מנצלת אף אחד שלא נותן לה, שלא נאמר מתחנן לזה בצעקות רמות. הבעיה כאן (וזה מה שאני מבינה מהפוסט שפתח את השירשור הזה) היא עם בחורים שלא מוכנים להזיז אצבע כדי להיות נחמדים לבחורה, ומצד שני מצפים שהיא תקשור אותם ותעשה להם, ואם את- שמה לעשות, אין לך בעיה למצוא לעצמך בחור ונילי חכם וחתיך, בניגוד למה ששמחים לטעון כאן הרבה פעמים- מבקשת את הדברים שהם מובנים מאליהם, את הופכת נצלנית מהסוג הגרוע ביותר. למה הם צריכים להזיז כל מיני דברים? לא מספיק שהם יהיו נחמדים, יפים, חכמים וסקסיים? הרי זה לא שהבחורה עושה להם את הקשירות וכו' כהחזר להשקעה שלהם (אני מאד מקווה בשבילה). היא עושה להם את כל זה כי כיף לה. ברור שהבחור צריך להיות נחמד. הוא צריך להיות נחמד כבן אדם. לצפות ממנו לעוד דברים רק בגלל שיש לו זין נראה לי משונה וממש לא מובן מאליו. ואם גם מקללים תוך כדי וכותבים בג'יבריש תימני מעורב בשוביניזם נחות ושלל דימויי אסלה, לא פלא שאפילו המסר הפשוט והמוזר הזה מתפספס. |
|
monk |
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
Re: למונק
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
monk • 19 במרץ 2007
cai כתב/ה: א. לא נכנסת לזה
ב. כמו שאמרתי כבר בשירשורים ההם (ואני חושבת שאפילו הסכמנו בעניין הזה), אף אחת לא מנצלת אף אחד שלא נותן לה, שלא נאמר מתחנן לזה בצעקות רמות. הבעיה כאן (וזה מה שאני מבינה מהפוסט שפתח את השירשור הזה) היא עם בחורים שלא מוכנים להזיז אצבע כדי להיות נחמדים לבחורה, ומצד שני מצפים שהיא תקשור אותם ותעשה להם, ואם את- שמה לעשות, אין לך בעיה למצוא לעצמך בחור ונילי חכם וחתיך, בניגוד למה ששמחים לטעון כאן הרבה פעמים- מבקשת את הדברים שהם מובנים מאליהם, את הופכת נצלנית מהסוג הגרוע ביותר. שוב, אנחנו אכן הסכמנו באותו עניין והגישה שלי בכל הנוגע לטענות הניצול נאמרה שם בצורה דיי ברורה והיא בתמצית: "העולם רוצה להיות מרומה, ירומה נא איפוא!"- מי שהחרמנות שלו פוגעת בשיקול הדעת שלו, שלא יבוא בתלונות לנוכלים בשקל שמסתובבים בכל מקום בעולם ובכלל זה בכלוב.. אבל אין קשר בין מה שנאמר שם ובין מה שהיא כתבה, בגלל זה הרבה מאוד אנשים שבשרשורים האחרים היו כביכול "בצד שלה", בשרשור הזה מתנגדים לדבריה. בכל הכבוד, יש הבדל בין קמצנות של בחור בדייט ראשון לבין מישהי שמבקשת עוד לפני הדייט שישלחו לה מתנות ובסוף גם לא מגיעה לדייט או סשן , על אף שקיבלה את מה שביקשה. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
איימי_(נשלטת) • 19 במרץ 2007
האם זאלו, מקבי ושות' ה "גברים החדשים"?...
|
|
זאלופון(שולט) |
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
זאלופון(שולט) • 19 במרץ 2007
איימי_ כתב/ה: האם זאלו, מקבי ושות' ה "גברים החדשים"?...
כן, אבל אנחנו לא מורידים שערות מהרגליים ולא בוכים מול הטלוויזיה אלא אם קצב מרגש אותנו בנאום הגנה זה או אחר. |
|
dragon fly |
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
dragon fly • 19 במרץ 2007
אולי מהשירשור הזה נגיע להסכם שלום עם זיממבואה
איפה הוא התחיל ואיפה הוא עכשיו מעניין לאן הואי יגיע תחזרו לעניין הזונות זה נשמע לי מעניין כי מה אנחנו אם לא זונות |
|