גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
24 במרץ 2007
שמחה אמיתית הלילה בנולימיט
לפני 17 שנים •
24 במרץ 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 24 במרץ 2007
היתלבטתי לגבי הכותרת ובכול זאת זה פשוט ב מתאים
בצל העצב של תחילת השבוע הייתה היום שמחה גדולה ראשית יום הולדת ל דום 34 + אירוע נוסף משמח בסביבות 00.30 לערך עברתי תחקיר ביטחוני+ חיפוש גופני מדוקדק מידי יסמין אחחחחחחחחחחחחחח החירמון החירמון מזלי שבאתי מצוייד הפלי רום התמלא אט אט בסשנים חזקים מצידו האחד נסיכת החלומות בסשן עים בודיגארד סופרת הצלפות החל מ-250 ומטה אומנם הספירה החלה מהתחלה מספר פעמים להנאת הקהל ועים זאת- כול הכבוד לבחורה על סיבולת יוצאת מין הכלל בצידו האחר קשר אומן החבלים ריפר את....... אט אט עד שהיא הייתה תלוייה בריחוף עקודה לערסל חבלים לאחר הסשן הזה ראיתי בשנית סיבולת ועמידות פנטסטטים מצד LOST SONG של ריפר - ואו אני בימים הכי טובים שלי הייתי נשבר מרצף הצלפות שכזה. קצת אחרי כן מצאו אחי גיבורי התהילה דוגי ואלון-ב את עצמם בסשן משותף בתחילה היה זה דוגי שניקשר למטרתסשן שעווה ואלון כמובן היסתבך כהרגלו וולכן ניקשר אף הוא והוצלף עד שכימעט הודה שמכבי נתניה אלופההההההההההההה הקסם תם אט אט כשאור הבוקר כמעט בא השעון הראה 04.20 לערך ואני יצאתי אל הבוקר חולם על עוד ערב קסום.. |
|
שיר כאב(שולטת){סוליקר} |
לפני 17 שנים •
24 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
24 במרץ 2007
שיר כאב(שולטת){סוליקר} • 24 במרץ 2007
היה מעולה
מזל טוב ל-34 וליפה שלו RESPECT |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
24 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
24 במרץ 2007
Queen Yasmin(שולטת) • 24 במרץ 2007
בוקר אור לכולם !
וויז, בהיותי נצמדת אליך וידי נוגעת בגופך החם, הייתי בתוכך עמוק כאשר מתחממת , מתגרה ונכנסת לזון. כל רגע נפתחת הדלת של בית השימוש אך לא התייחסנו והמשכנו לזרום. האשכים התגלגלו בין אצבעותיי וידי השניה ממשיכה ללטף את ישבנך ... אוירה מחשמלת , גירה אותי עד מאוד להחזיק את הפלאג ולהרגיש אותו נכנס ויוצא. בין לבין , התחבקנו חזק וחשתי את הנאתך. בין רגליך האשכים היו מתמלאות והאיבר מתנפח. היית צנוע ! בשבוע הבא לא אחמיץ את ההזדמנות לקדוח בישבנך. כן ירבו ! אנשים, היה כיף ובעיקר שמח ומרגש. דום 34 פעם נוספת מאחלת לך מזל טוב ליום הולדתך ומזל טוב ל ... מוזיקה וריקודים ללא הפסקה, מעולה ! ריפר כהרגלו התחיל את הלילה מסשן פומבי , בפליי רום היתה תנועה עד שבודי ריתק את כולם בספנקינ , 250 הצלפות . כל הכבוד לבחורה על הסיבולת הגבוהה. לאחר מכן, רקדנית בטן השתלטה על רחבת הריקודים ... 04.00 לפנות בוקר וריפר לא מתעייף בלקשור בפליי רום קשירות מתוחכמות וחזקות. שמחתי לראותכם ולהכיר את החדשים שביניכם , ניפגש רק בשמחות ! תודה מיוחדת לרוני, בודי ואורלי על האירוח ויחס אישי לכל אחד ואחת . יישר כח ! אוהבת אותכם ... שבת נהדרת שקטה ומנוחה רבה ! |
|
momi(שולט) |
לפני 17 שנים •
24 במרץ 2007
ושוב מזל טוב :)
לפני 17 שנים •
24 במרץ 2007
momi(שולט) • 24 במרץ 2007
ושמים רבים לא יוכלו לכבות את האהבה שקיימת!
|
|
aka BODYGUARD |
לפני 17 שנים •
24 במרץ 2007
אתמול...
לפני 17 שנים •
24 במרץ 2007
aka BODYGUARD • 24 במרץ 2007
התעוררתי...
בקושי, אבל התעוררתי. אני יודע שכל מסיבה היא מצויינת והיה כך והיה אחרת ובכל זאת, אתמול התכנסנו למסיבה שאולי נתנה תשובה לכמה דברים בחיים, לכוחה של אהבה, לכוח האישי של כל אחד ואחד, אפשר לומר בנחת גדולה שאני יצאתי לאחר המסיבה הזו מאד מרוצה, מרוצה בצורה שונה מפעמים אחרות. האירוע המרכזי כמובן היה יום ההולדת של אחי כן כן, זה שלא בעסק ( ), הוזמן לבמה , קיבל כבוד רב והרוב חשב שאחלה, חוזרים לעיסוקים הרגילים... המיקרופון נמסר לדום 34 שהזמין את חברתו לבמה היא פסעה אליו מהוססת והושבה על כסא המלכות.. העבד, אופס, הגבר, פנה אלי ומסרתי בידו קופסא לבנה בה היתה טבעת מדהימה עם יהלום שיכול להאכיל את אפריקה קומפלט שנה. 34 ירד על בירכיו, כן, אתם קוראים נכון, על בירכיו ! ! ! ברקע התנגן השיר "התינשאי לי אהובה.." זיקוקים ליוו את הזוג המקסים לריקוד ... אחי, מזל טוב בפעם המיליון ובטח על ההצעה של אתמול... סשנים החלו לרוץ בפליי רום, REAPER הצעיר קשר כל מה שזז קאלי ניגנה על מישהי, החדר נדחס ונדחס ואז כלאחר כבוד הובלה הנסיכה הפרטית לעמודים כש-LOST SONG מחבקת אותה על לילה מיותר סופרים 250 הצלפות לאחור, וכשמתבלבלים מתחילים מהתחלה.. התחלנו שלוש פעמים מהתחלה ולטעמי זה הסתכם בכ-350 הצלפות בריאות של ספנקים ומהרוצחים(השוטים החדשים..). לולינקה שלי... אני חושב שעוד לא הומצא השוט שישבור אותך למרות שבשבוע הקרוב ואולי יותר לשבת לא תשבי בקלות... התשלום נמסר במלואו ואני גאה בך על היכולת להבין ולקבל. גאה ואוהב. זה הזמן להודות לכל מי שהיה על ערב באמת מופלא, באמת לכולם- כל אחד ואחת. רוני.. עשית הכל אתמול שדברים יזרמו חלק והכל באמת זרם תודה. אחרונה חביבה- אורלי... שותפית מקסימה שלי, חברה מדהימה שלי, האישה הכוח והקסם.. אוהב עד הירח וחזרה ויודע כמה קשה לאחר אירועי תחילת השבוע היה קשה לחזור לחיים ואפילו להגיע אתמול . אהבה גדולה הן המילים היחידות שיש לי כעת. יקיריי, עוד סוף שבוע חלף וכעת נאמר לכם שביום שישי הבא מחכה לכם מסיבה שנדחתה בשל אירועי אחי 34.... איך אומרים "החבר'ה" ? תהיה מסיבה בת-בת-בת ז..... נתראה בשישי הבא ! ! ! |
|
נתנאלה(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
24 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
24 במרץ 2007
נתנאלה(לא בעסק) • 24 במרץ 2007
היה מעולה
ו34 היה מרגש הרבה מזללל טוב כל הכבוד בודי ואורלי!!! |
|
Lost_Song |
לפני 17 שנים •
24 במרץ 2007
כרגיל...
לפני 17 שנים •
24 במרץ 2007
Lost_Song • 24 במרץ 2007
היה כיפי...
האנשים נפלאים.. לולית אהובתי ובודי חבר מקסים.. נהנתי לראות אתכם שוב מחוייכים!!! הצעת הנישואים של דום-34(40) הייתה מרגשת עד מאוד , וטבעת יפה !!! כיף לראות אנשים מאושרים יחד .. אלון ב היקר , נהנתי להצליף בך , רק היה באמת חסר משהו בסגנון "תודה המלכה דנה" ודוגי , נשמתי.. יו נואו יו אר דה בסט !! בקרוב אצלכם וכמובן .. מאסטר שלי אהוב יקר... פשוט מעריצה , אוהבת, מעריכה, ומשתוקקת .. תמיד תמיד תמיד . אפילו כשיש לי תחת סגול.. *ליקוק* ME |
|
נסיכת החלומות |
לפני 17 שנים •
25 במרץ 2007
מה היה לנו.
לפני 17 שנים •
25 במרץ 2007
נסיכת החלומות • 25 במרץ 2007
היה ערב נפלא , נעים, חם ומרגש!
המון אנשים יפים , סשנים בכל הצורות המינים והצבעים , וספירה אחת ארוכה ארוכה ... חגגנו יומולדת לדום 34 והמשכנו להצעת נישואין מרגשת ... הוא ירד על הברכיים , היא אמרה : "ברור!" , היה ברור שהיא תגיד ברור, לא?! . המון מזל טוב לשניכם . אושר ואהבה. היה לי חוב קטן לשלם אז חיפשנו לנו עמוד פנוי בפליי-רום והספירה החלה . על "לילה מיותר" ... משלמים 250 הצלפות במקרה הטוב , ו-350 במקרה הפחות טוב. בייבי שלי , מאסטר אהוב יקר ומדהים שלי חטפתי, התבלבלתי, התנצלתי ... עכשיו אני מחכה לשישי , כדי שהדבר האחרון יסתדר ספרתי בגאווה (ובכאב גדול) כל הצלפה, הזכרון נחרט בלב וכעת גם על הטוסיק. אני בוטחת בך, אוהבת אותך , מעריכה, מחבקת ונמצאת. הכי פשוט, הכי אמיתי, הכי שלך. החגיגה נמשכה והסשנים באו אחד אחרי השני , REAPER קשר אנשים לכסאות , הרים באוויר , חישמל , הצליף בסאבים מתוקים , ואז התפנה לטפל בעכוזה של יקירתו , LOST SONG - אהובתי . אוהבת אותך . ואותו . ואתכם יחד. אורלי - יקרה שלי , אוהבת אותך מאוד. זה כל מה שמרגישה כעת. וזה המון }{ ולחברים הקרובים ,שאין צורך שאנקוב בשמות . תודה לכם. אוהבת אתכם. נהניתי איתכם ולצידכם. לולי. |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
25 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
25 במרץ 2007
Tainted(לא בעסק) • 25 במרץ 2007
מזל טוב לאחי היקר 34 (לא בעסק)
היה לי הכבוד להשתתף במעמד ההצעה, למרות שהייתי צריכה לנסוע ישר אחרי ההצעה והריקוד (לא ויתרתי על חיבוק!) שמחתי מאוד!!!! 3 ימים מהיום שסיפרת לי אני בהתרגשות כל הזמן. יום שישי הקרוב אני ופרודו חוגגים שנה לנישואים ושבוע לפני זה אחי היקר מציע לאהובת ליבו נישואים בטקס מרגש!! לפני שנה אתה התרגשת בשבילי, היום אני מתרגשת בשבילך. אחי היקר ובחירת ליבו היפיפיה... אני מאחלת לכם המון אושר ושמחה יחד, שתדעו תמיד שהקשבה היא דבר חשוב מאוד בזוגיות, יחד איתה מגיעות גם השלמה וקבלה. ששלושת הדברים האלו יהיו השכבה השניה של בסיס אהבתכם, כאשר השכבה הראשונה היא אהבה ענקית ומדהימה!! קשה לאחל את מה שיש לי לומר במילים, כל מה שאתם מאחלים לכם בליבכם, זה מילה במילה ממני דומי |
|
דום-34(שולט) |
לפני 17 שנים •
26 במרץ 2007
תודההההההההההה
לפני 17 שנים •
26 במרץ 2007
דום-34(שולט) • 26 במרץ 2007
אחרי שלושה ימים של ברכות חיבוקים
והרבה אהבה מצאתי זמן להגיד תודה לכל מי שהיה ביום הולדת פלוס הטקס המרגש. והיו שהדמעות הרסו להן את האיפור מצטער. תודה אחי על הכל אתה פשוט עשר פיצי מת עלייך דומי אחותי הקטנה קטסטרופי עופר יוסי עמוס אשתו תודה על הכל אורלי המקסימה תודה רוני וטלולהההההההה תודה אוהב אותכם ושוב תודה דום-34 ומיכל |
|