שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

חסל סדר צביעות!

konti
לפני 17 שנים • 25 במרץ 2007

סוף סוף

konti • 25 במרץ 2007
אכן
מגיעה לגודי ולשרשור הצורב הזה
תגובה נעימה רצינית ומנומקת ברוב מחשבה כמו זו האחרונה של בלונדי.
בליל ההשתלחויות הצרחניות שקדמו לתגובה האחרונה (כמעט כולן) היה בלתי ראוי.
גודי אמרה למעשה -(הפרשנות על אחריותי)
-תהיה גבר
-תהיה נדיב
בהתנהגות.בהתנהלות.
ועשתה זאת בסגנונה המרהיב .הייחודי .שזור בהומור צולפני.
איתגרה את יכולת הספיגה ואכן לא כולם עמדו באתגר
קמה זעקה נוראה
למה היא אמרה לי קומפרנדו דביליו?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לא יאומן.
icon_twisted.gif icon_lol.gif icon_twisted.gif icon_lol.gif icon_twisted.gif icon_lol.gif
רחפנית-הדומית המרחפת​(שולטת)
dragon fly כתב/ה:
דרך אגב שתגיעו לעמוד 20 בשירשור הזה אני מחלק גלידות לכולם

על חשבון פיגי icon_lol.gif

דרגון,
חטפת אובססיית חזירים לאחרונה?
שומו שמיים זה טרף!! icon_lol.gif

מזל שאין כאן ניק בשם שרימפס, בכלל היית יוצא מדעתך!!
icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
huan
huan • 25 במרץ 2007
קונטי, הודעתך מעידה על חוסר בקיאות בהתבטאויות העבר של גודיס הנכבדה.
או שמדובר סתם בחוסר הבנת הנקרא או תמימות. בערך כמו לפרש את נאום ההשתלחות של קצב כ"ביקורת בונה ועניינית כלפי המשטרה שנאמרה בסיגננו היחודי והשוצף".

מה שכן דבריו של אוהב אני להישלט הם לא לעניין בכלל וניכר בהם אותו תסכול והתמרמרות שניתן למצוא בפותחת השירשור עצמה.
ohad - m​(אחר)
ohad - m​(אחר) • 25 במרץ 2007
אני דווקא חולה על גודי !
(בלי שום קשר לשרשור , אוף זה היה ארוך.....)
צ'יטה​(שולט)
צ'יטה​(שולט) • 25 במרץ 2007
האמת, קראתי את גודיס אלילתי, המשתלחת בכל העולם הגברי, בשפה מליצית, מנוסחת בשפת ביבים.
האמת, קראתי חלק לא מבוטל מהתגובות, ונקרעתי מצחוק.
פשוט חייכתי לעצמי, ואחזתי בביטני בחוזקה.

בואו אספר לכם סיפור, שאולי יטיל אור חדש, על תפישת עולמכם, וכמובן את עולמה של האלילה הזו.

הסיפור הוא סיפור הפגישה הראשונה שלה ושלי.
הוזמנתי כלאחר כבוד, אל ביתה של האלילה, צוויתי להביא בקבוק יין איכותי. {איזה ניצול מחפיר, לא עלינו}. הגעתי שמה, ולאחר שיחה קצרה, בה התבוננה בעיניה החודרות, ממעלה קומתה הנמוכה, פנתה בעלת הבית, הידועה לשימצה, לחנות השכונתית, רכשה במיטב כספה, מוצרים במכולת השכונתית, והכינה לי ארוחת ערב, שרק מלכים עם דם כחול ביותר זוכים לכזו.

בקיצור, בשורה התחתונה, שני דברים.

1. אני לא תמיד שותף לדעות של אלילתי, חברתי משכבר הימים.
2. לא כל הנוצץ, זהב, ולא כל מה שמריח חרא, הוא כזה.
תתעלו בבקשה, מעל הפשט, כי אם תקדישו מעט תשומת לב, לא שיטחית, {כן עלינו}, יתברר לכם במהרה, מעיון בכתביה של חברתי {הלא} נלוזה, שלא במדמנת ביבים מדובר כאן. אלא במיסה משתלחת היטב, באופן חד בוטה ומדוייק, המכוונת ישר לבטן הרכה, של קהל המטרה {שלה}, של השירשור הנ"ל.

מאחל אני לכולם, הרבה אושר, ותבונה, לקרוא בין המילים, את אשר כתוב שם, גם אם זה לא קל, {בכלל}.

רוצה להבהיר מספר עובדות:
נ.ב.א. ניצול כספי של סאבים, או אפילו סאביות, מקומם אותי מאד.
נ.ב.ב. גברים שלא יודעים לתת יחס, או אפילו נשים, {לא עלינו}, בתחת שלי.
נ.ב.ג. שורת המחץ, בדומה לפתיח הפוסט הזה. תכופות אני שומע, מדומיות חברות שלי, על סאבים מניפולטיביים נצלניים, שמחפשים לקבל בחינם, שליטה על המזו, בחינם כדי להמנע מלשלם למלכה בתשלום, ומבלי לבוא עם רצון כלשהו, לתת שום דבר בכלל בכלל.
Afroditi
לפני 17 שנים • 26 במרץ 2007

כמה אפשר?

Afroditi • 26 במרץ 2007
כמה אפשר לטחון את הנושא הזה?

ממילא לא נשנה דעתי של אף אחד. קמצנים ישארו קמצנים, קטנונים ישארו קטנונים

ואנשים קטנים ישארו אנשים קטנים.

devilwitch.gif
Afroditi

נשנה

Afroditi • 26 במרץ 2007
ממילא לא נשנה דעתו של אף אחד, התכוונתי כמובן.
Dolfi
Dolfi • 26 במרץ 2007
כמובן icon_rolleyes.gif
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 26 במרץ 2007
"בועלי נידות", כך כבוד הרב עובדיה, "סוררים ומורים. רשעים!"
הדברים כוונו אל שופטי מערכת המשפט בישראל. אפשר אפילו לומר שהם אתגרו את יכולת הספיגה שלה. כמה צרחנים קשי הבנה שלא יכלו להתמודד עם האמיתות הפשוטות הללו סברו שמדובר בדברי בלע. השופט חשין, לדוגמה, לא אדם רציני במיוחד, אמר כי הרב דיבר כמו תגרנית בשוק.
"כבוד הרב", ציינו בש"ס, "לא התכוון לפגוע. אנו מצרים על דברי השופט".
צודקים. לא הבנו. חילונים טיפשים. טוב שיש מי שיפרש לנו כי מילה כמו "רשעים" היא דרך ביטוי לגיטימית ויש להסתכל במסר העמוק והחיובי שעומד מאחוריה.

"שמו בראשם עיזה עיוורת!" צהל הרב. העיזה, במקרה הזה, היה דווקא ראש הממשלה. שוב סברו כמה דביליוס קומפרנדוס שאולי זה לא כל כך יאה לדבר ככה. הפעם הם באמת ביישו את עצמם, המטומטמים האלה. פרשני הרב מיהרו להסביר שרק בגלל שמדובר בחילונים (שיש סיכוי שהם גם בועלים נידות) הם לא הבינו שאצל דתיים כמו הרב עיזה עיוורת הוא בכלל לא עלבון. לא לראש הממשלה, בכל אופן. זו בעצם קובלנה כללית על המצב בעם וקריאה להתעורר ולהיות טובים יותר.
טוב שיש מי שיפרש.

"הערבים והישמעאלים האלה, כולם רשעים ארורים", היגג עובדיה לעבר בני דודינו. "אין לו שכל לבן אדם הזה", שוב כלפי ראש הממשלה. "הנרצחים הם גלגולי נשמות של חוטאים", הסביר כבודו את השואה. האידיוטים, שבלי ספק הם גם קמצנים, נעלבו כל פעם מחדש. משום מה הם לא הבינו למה תמיד צריך שמישהו יפרש את דברי הרב ויסביר שבעצם לא לזה הוא התכוון ושגם שפת הביבים שבה הועברו המסרים שלא פורשו כהלכה היא בעצם פואטיקה מתוחכמת ומשעשעת. הפרשנים ניסו להסביר, אבל נו, לך תסביר למטומטם.