בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

אסטרולוגיה ובדס"מ יש קשר?

מקגריידי5
לפני 17 שנים • 26 במרץ 2007

אסטרולוגיה ובדס"מ יש קשר?

מקגריידי5 • 26 במרץ 2007
חבר'ה בתור אסטרולוג חובב שהיה אצל לא מעט מלכות גיליתי שיש מזלות יותר שכיחים בתחום...
למעשה רוב המלכות שהייתי אצליהן היו במזלות המים(סרטן, עקרב ודגים) ואני חייב לציין שאילו המלכות הכי אכזריות וגם הכי טובות במה שהן עושות בעיקר הדגיגות והעקרביות שבניהן...
הנה לדוגמא היתה לי מלכה קבועה במשך שנים בת מזל דגים, למעשה היא נולדה ביום של מיכל אמדורסקי והיה לה אופי מאוד דומה לשלה והיתה גם לא פחות כוסית...
והאמת היא היתה רעה שחבל"ז על הזמן,התחברה לנושא יותר מהרוע מאשר מאהבת השליטה,פשוט סדיסטית אמיתית.ידעה גם לקרוא אותי כספר הפתוח ולשחק על החולשות שלי...
וזה מה שבעצם אהבתי בה,תמיד אהבתי לראות בעיניים שלה את ההנאה כשאני סובל מכאב בלתי אפשרי...מה שמאוד אופייני למזל דגים שתמיד מחפש סבל להזדהות איתו מעין צורך אובססיבי כזה לראות סבל ואצל חלק מבני המזל הזה כמו במקרה שלה זה מתבטא בסדיזם-מאזוכיזם...
היתה לי גם מלכה עקרבית, אצלה בצורה עקרבית אופיינית זה היה יותר ענין של שליטה מנטלית, אשכרה במבט חודר אחד היתה מסוגלת לפרק אותי לחתיכות ולהפכני לעבד נרצע ועפר לרגליה..
היה בה גם רוע מפחיד עם עוצמה, באיזשהו שלב אפילו ניתקתי איתה קשר בגלל זה, חדרה לי לנשמה, תמיד הרגשתי אצלה כמו בחקירה משטרתית...
בכל אופן מי שרוצה להאמין בזה מאמין, מה שכן אסטרולוגיה עוזרת לפענח ולהבין בני-אדם בבדס"מ כמו בחיים בכלל...