מאלף סוררות(שולט) |
לפני 17 שנים •
12 במרץ 2007
למה לא כדאי לאנשים במישרות רמות להיחשף במערמיהם (תרתי משצע)
לפני 17 שנים •
12 במרץ 2007
מאלף סוררות(שולט) • 12 במרץ 2007
השגריר באל-סלוודור נמצא עירום, כפות ושיכור, והושב לישראל; משרד החוץ: אנו רואים זאת בחומרה.
השגריר נמצא כפות ועם מה השעיתון תיאור כ" כדור גומי בפיו"... חחח בקיצור, אם חשבתם לצאת מהארון... Think again |
|
walking dead |
לפני 17 שנים •
12 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
12 במרץ 2007
walking dead • 12 במרץ 2007
חדשות מרנינות!!! והן בכלל לא כתובות בעוד 43 פוסטים שונים בכלוב!!! ולפחות 70% מהפוסטים ההם גם כן נמצאים בפורומים לא קשורים, איזה צירוף מקרים מדהים!
חידשת וריגשת. |
|
Agni(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
12 במרץ 2007
לא הבנתי...
לפני 17 שנים •
12 במרץ 2007
Agni(מתחלף) • 12 במרץ 2007
זה שאתה לא רוצה לצאת זו בעייה.
אבל שלך. עם עיצות אחיתופל כמו שלך יהיה קשה לשגריר קולומביה לצאת שם מהבית החדר של אריה שנפתח לאחרונה בבוגוטה-סיטי. אכן תמונות קשות.. כל אחד יעשה מה שבא לו, כמובן... את עיצותייך שמור לעצמך. משתומם על הפחדנות... OUTING כאן ועכשיו כן יהי רצון. שלחו את הכלבות קודם. |
|
מאלף סוררות(שולט) |
לפני 17 שנים •
17 במרץ 2007
הממ.. כבר שכחתי טעמה של טיפת דם על קודקוד ראשי
לפני 17 שנים •
17 במרץ 2007
מאלף סוררות(שולט) • 17 במרץ 2007
אוקיי... אז מה יש לנו כאן?
שני גורים שיצאו כל אחד ממלונתו בזנב מכשכש משמחת נביחתם הראשונה? אני לא מתכוון להעליב אף אחד. אבל אל מה אתם עניתם בדיוק? אני לא שאלתי שאלה, ולא העליתי עניין לדיון אלא הבאתי נתון שזיעזע אותי ברמה האישית. המסכן שנמצא במערומיו. לגבי האם כדאי או לא להציג את העדפותיך המיניות בפומבי אני מציע שתענו בשירשור שמבקש את תגובותיכם המלומדות... עד אז נא לשבת בשקט או ... |
|
walking dead |
לפני 17 שנים •
17 במרץ 2007
Re: הממ.. כבר שכחתי טעמה של טיפת דם על קודקוד ראשי
לפני 17 שנים •
17 במרץ 2007
walking dead • 17 במרץ 2007
מאלף סוררות כתב/ה: אוקיי... אז מה יש לנו כאן?
שני גורים שיצאו כל אחד ממלונתו בזנב מכשכש משמחת נביחתם הראשונה? אני לא מתכוון להעליב אף אחד. אבל אל מה אתם עניתם בדיוק? אני לא שאלתי שאלה, ולא העליתי עניין לדיון אלא הבאתי נתון שזיעזע אותי ברמה האישית. המסכן שנמצא במערומיו. לגבי האם כדאי או לא להציג את העדפותיך המיניות בפומבי אני מציע שתענו בשירשור שמבקש את תגובותיכם המלומדות... עד אז נא לשבת בשקט או ... ענית בצורה כל כך מלומדת ונאורה שלא הותרת לי ברירה אלא להגיב... אולי נתחיל מזה שהפוסט הזה ממש לא קשור לפורום "הבנים על הבנות".... ואת דעתך האישית על העניין הזה (שלא התייחסתי אליה מאחר וכל אחד ראוי לדעתו הוא) יכולת לכתוב גם בשרשור באותו הנושא שנפתח בפורום "הבנות על הבנים" - ושם כנראה מקומו. אני פולניה יקית חובבת סדר, מה לעשות. ו"נא לשבת בשקט"??? אז למה פתחת נושא לדיון? כדי לשמוע רק אנשים שמסכימים איתך? צא מהבועה שלך. ברוך הבא לפורום באינטרנט - מקום שבו סביר להניח שלא כולם יסכימו איתך. אבל אני מודה על ההתייחסות המזלזלת שלך לנטייתי הבדס"מית, שכן כך נחשף פרצופך האמיתי וכולי תקווה שזה ישמש תמרור אזהרה למי שצריכה. |
|
מאלף סוררות(שולט) |
לפני 17 שנים •
26 במרץ 2007
Re: הממ.. כבר שכחתי טעמה של טיפת דם על קודקוד ראשי
לפני 17 שנים •
26 במרץ 2007
מאלף סוררות(שולט) • 26 במרץ 2007
free spirit כתב/ה: מאלף סוררות כתב/ה: אוקיי... אז מה יש לנו כאן?
שני גורים שיצאו כל אחד ממלונתו בזנב מכשכש משמחת נביחתם הראשונה? אני לא מתכוון להעליב אף אחד. אבל אל מה אתם עניתם בדיוק? אני לא שאלתי שאלה, ולא העליתי עניין לדיון אלא הבאתי נתון שזיעזע אותי ברמה האישית. המסכן שנמצא במערומיו. לגבי האם כדאי או לא להציג את העדפותיך המיניות בפומבי אני מציע שתענו בשירשור שמבקש את תגובותיכם המלומדות... עד אז נא לשבת בשקט או ... ענית בצורה כל כך מלומדת ונאורה שלא הותרת לי ברירה אלא להגיב... אולי נתחיל מזה שהפוסט הזה ממש לא קשור לפורום "הבנים על הבנות".... ואת דעתך האישית על העניין הזה (שלא התייחסתי אליה מאחר וכל אחד ראוי לדעתו הוא) יכולת לכתוב גם בשרשור באותו הנושא שנפתח בפורום "הבנות על הבנים" - ושם כנראה מקומו. אני פולניה יקית חובבת סדר, מה לעשות. ו"נא לשבת בשקט"??? אז למה פתחת נושא לדיון? כדי לשמוע רק אנשים שמסכימים איתך? צא מהבועה שלך. ברוך הבא לפורום באינטרנט - מקום שבו סביר להניח שלא כולם יסכימו איתך. אבל אני מודה על ההתייחסות המזלזלת שלך לנטייתי הבדס"מית, שכן כך נחשף פרצופך האמיתי וכולי תקווה שזה ישמש תמרור אזהרה למי שצריכה. 1. לא פתחתי נושא לדיון. אם לא הבנת את זה יש בעיה אבל לשמחתי את משוייכת והבעיה אינה שלי 2. כן. נא לשבת בשקט. מה צריך לעשות כדי שתביני גם את זה? 3. ההגדרה של אזהרה למי שצריכה היא מעל לבינתי. תואילי להאיר את עיני הקורבנות שכבר נענשו בלקרוא אותך פעם אחת למה התכוונת? 3.1 לא, לא התכוונתי לעלוב במי שהיא סאבית. (במילים אחרות: שוב טעית.) 4. אל תעני לי. 5. ותודה לכולם על הסובלנות (היא כנראה לא יוצאת הרבה) |
|
walking dead |
לפני 17 שנים •
26 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
26 במרץ 2007
walking dead • 26 במרץ 2007
כמה הצחקת אותי, איזה כיף.
אני חוככת בדעתי האם לענות לך אחד לאחד על כל סעיף או להתייחס בכלליות ממצה לגבב ההזוי שכתבת... אני במצב רוח משועשע היום. יש לך מזל! 1. גם אם לא הייתי משוייכת לא הייתי ה"בעיה" שלך. אל תחמיא לעצמך מחמאות מיותרות. 2. תנסה בשפות אחרות. וכשלא אבין גם בשפות אחרות אולי פשוט תכניס לך למוח שאני לא "יושבת בשקט" לפי בקשה, בטח לא שלך. כשאתה מפרסם בפורום משהו - אתה צריך לקחת בחשבון שלא כולם יסכימו איתך. ואם אתה לא מסוגל נפשית להתמודד עם ביקורת - אז פורום באינטרנט הוא לא מקום בשבילך. 3. דווקא מקריאת סעיף 3.1 ניכר שבכל זאת העונש עבד והבנת את דבריי, קורבן אומלל. 4. לא אמרת "הרצל אמר". 5. בבקשה. ההנאה כולה שלנו. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
26 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
26 במרץ 2007
איימי_(נשלטת) • 26 במרץ 2007
free spirit כתב/ה: 4. לא אמרת "הרצל אמר". זה כבר לא הרצל אמר. עכשיו זה "עודד אמר". עודד קופטש כמובן |
|
רנסנס(שולט) |
לפני 17 שנים •
16 באפר׳ 2007
מאלף, אתה צודק
לפני 17 שנים •
16 באפר׳ 2007
רנסנס(שולט) • 16 באפר׳ 2007
זו באמת נקודה מדאיגה.
השאלה היא גם באילו נסיבות נתפס השגריר. אולי הוא תרם להיתפסותו בזמן שכרות וגם אם היה סתם נתפס ערום ושיכור אז עדיין זה קצת לא מכובד, ללא קשר לגאג ולקשירות. זה קצת לא ברור מהקצת שציטטת. אם הפפרצי שם מרגלים בכזאת אגרסיביות אז אין מה להלין על השגריר. אם על בדס"מ הדיחו אותו אז נרשמה למדינת ישראל עוד נקודת חישכון. |
|
שוגי(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
16 באפר׳ 2007
נווווווו
לפני 17 שנים •
16 באפר׳ 2007
שוגי(מתחלף) • 16 באפר׳ 2007
אז אולפת כבר?
|
|