סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הגדרה של סאדו מהאינציקלופדיה העיברית

מייקל ג'קסון​(לא בעסק)
לפני 17 שנים • 30 במרץ 2007
morgaus כתב/ה:
קודם כל, מין אנאלי לא נחשב ממש לסטייה, לפחות לא בימינו. להיפך, זה נכנס לאופנה icon_biggrin.gif .
עכשיו, משגל נורמלי (כן, נורמלי, המילה המפחידה), הוא גניטלי: פין-פות. אין מה להתווכח, זו עובדה קיימת. צורכי רבייה והכל. משיכה למין אנאלי, אם ככה, היא משהו נוסף שקיים אצל אנשים מסוימים, ואצל אחרים לא. כך שזה לא משהו שטמון אצל כולם ורק החברה לא מניחה לזה להתפרץ.
ועוד משהו. אני לא רואה במין אנאלי משהו תוקפני. למה שזה יהיה תוקפני.

כי לפי ההגדרה של האינציקלופדיה השלב האנאלי זה השלב של התוקפנות שלנו גם אני לא מסכים.אפשר לעשות מין אנאלי מאוד עדין.
monk
monk • 30 במרץ 2007
חיפוש קצר בגוגל (ובטח גם באינציקלפדיה העברית) יכול להביא אותך לאי אילו הסברים על השלב האנאלי, שזה מושג בפסיכולוגיה. שפרט להיותו קשור לאנוס (פי הטבעת), אין הרבה קשר בינו ובין יחסי מין אנאלים.
הסבר מאוד בסיסי על שלבי ההתפתחות תוכל למצוא כאן:
http://lib.cet.ac.il/Pages/item.asp?item=13537
מייקל ג'קסון​(לא בעסק)
monk כתב/ה:
חיפוש קצר בגוגל (ובטח גם באינציקלפדיה העברית) יכול להביא אותך לאי אילו הסברים על השלב האנאלי, שזה מושג בפסיכולוגיה. שפרט להיותו קשור לאנוס (פי הטבעת), אין הרבה קשר בינו ובין יחסי מין אנאלים.
הסבר מאוד בסיסי על שלבי ההתפתחות תוכל למצוא כאן:
http://lib.cet.ac.il/Pages/item.asp?item=13537

תודה על העזרה.
morgause​(מתחלפת){מ}
לפני 17 שנים • 31 במרץ 2007
morgause​(מתחלפת){מ} • 31 במרץ 2007
ועוד משהו אמוץ חביבי: לפני שאתה מתפרץ על אנשים בסגנון ה"תחזיקו אותי לפני שאני לא יודע מה אני עושה", תיקח כמה נשימות עמוקות. בסך הכל, לא אמרו לך כל רע, ורק נתנו לך עצה טובה...
מייקל ג'קסון​(לא בעסק)
morgaus כתב/ה:
ועוד משהו אמוץ חביבי: לפני שאתה מתפרץ על אנשים בסגנון ה"תחזיקו אותי לפני שאני לא יודע מה אני עושה", תיקח כמה נשימות עמוקות. בסך הכל, לא אמרו לך כל רע, ורק נתנו לך עצה טובה...

תקשיבי טוב למה שהוא כתב שם.ללא שום קשר לפוסט ואני רוצה שאנשים ירדו מהעבר שלי כפי שאת רואה אני לא מיתעסק עם אף אחד.בעבר שגיתי הייתי במשבר כאשר ניכנסתי לעולם ה-BDSM
לא הבנתי איפה אני ושגיתי אך אי אפשר כל הזמן להזכיר את העבר בכל מיני רמזים.
ללא גבולות'

...

ללא גבולות' • 31 במרץ 2007
אני רוצה לציין שהשימוש השכיח בקהילה במושג סאדיזם על הטיותיו נראה לי תמיד משעשע ולא שייך .
לא הצלחתי לפגוש אדם אחד בקהילה הזאת (ברור שיש, אבל מעטים) שהייתי איתו באינטרקציה אישית שהסכים לקבל ולסבול כאב אמיתי.
ל99 אחוז מהפרופילים מצורף השילוב המזהיר של "בלי כאב" בגבולות.
לכן, אפשר לוותר על כל הסוגייה...
הדיון צריך להיות סביב השפלה ושליטה.
כאב(סאדיזם , מזוכיזים) זה באמת משהו נדיר, גם כאן ב"קהילה"!

דרך אגב , מזוכיסטים או סדיסטיים אמיתיים מוזמנים להתפקד בשירשור...מעניין אם יש כאלה שמצהירים על עצמם ככאלה.(וכן זה לא מחייב, כבר פגשתי אנשים שהצהירו על עצמם שהם מזוכיסטים אבל הם כנראה לא טרחו לבדוק שזה אומר שהם אמורים להנות מכאב ולא ליילל ולבכות ולהגיד לי שזה מעבר לכוחותיהם ....נו שויין....)

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת מרץ 31, 2007 11:30 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
ללא גבולות'

ולמען הסר ספק

אני מתפקדת כסאדיסטית... icon_evil.gif icon_twisted.gif icon_evil.gif icon_twisted.gif icon_evil.gif icon_twisted.gif icon_evil.gif .
מייקל ג'קסון​(לא בעסק)

Re: ...

ללא גבולות כתב/ה:
אני רוצה לציין שהשימוש השכיח בקהילה במושג סאדיזים על הטיותיו נראה לי תמיד משעשע ולא שייך .
לא הצלחתי לפגוש אדם אחד בקהילה הזאת (ברור שיש, אבל מעטים) שהייתי איתו באינטרקציה אישית שהסכים לקבל ולסבול כאב אמיתי.
כאב(סאדיזים , מזוכיזים) זה באמת משהו נדיר, גם כאן ב"קהילה"!

דרך אגב , מזוכיסטים או סדיסטיים אמיתיים מוזמנים להתפקד בשירשור...מעניין אם יש כאלה שמצהירים על עצמם ככאלה.(וכן זה לא מחייב, כבר פגשתי אנשים שהצהירו על עצמם שהם מזוכיסטים אבל הם כנראה לא טרחו לבדוק שזה אומר שהם אמורים להנות מכאב ולא ליילל ולבכות ולהגיד לי שזה מעבר לכוחותיהם ....נו שויין....)

כן תבקשי שפעם יצליפו בך ותיראי איך את מיתעלפת.אותי סישנה יסמין ולא יכולית להחזיק את עצמי
ההצלפות כאבו לי מוות ,הרגשתי מסוחרר ,הקשירה בזין בביצים גם כאבה אומנם פחות אך ההצלפות הרגו אותי.אני אוהב השפלות נטו אין לי בעייה עם קללות סטירות בלחי יריקות חדירות וכל מה שמשפיל אך כאב אני נופל ולא מסוגל לעמוד בפניו.מה שמצחיק שבעבר רציתי שהמלכות הכי מטורפות פה יסשנו אותי,רק שאחרי זה הייתי מיתעלף.
ללא גבולות'

Re: ...

אמוץ כתב/ה:
ללא גבולות כתב/ה:
אני רוצה לציין שהשימוש השכיח בקהילה במושג סאדיזים על הטיותיו נראה לי תמיד משעשע ולא שייך .
כאב(סאדיזים , מזוכיזים) זה באמת משהו נדיר, גם כאן ב"קהילה"!

כן תבקשי שפעם יצליפו בך ותיראי איך את מיתעלפת.אותי סישנה יסמין ולא יכולית להחזיק את עצמי
ההצלפות כאבו לי מוות ,הרגשתי מסוחרר ,הקשירה בזין בביצים גם כאבה אומנם פחות אך ההצלפות הרגו אותי.אניי אוהב אשפלות נטו אין לי בעייה עם קללות סטירות בלחי יריקות חדירות וכל מה שמשפיל אך כאב אני נופל ולא מסוגל לעמוד בפניו.מה שמצחיק שבעבר רציתי שהמלכות הכי מטורפות פה יסשנו אותי,רק שאחרי זה הייתי מיתעלף.

יקירי,
כפי ששמעתי יותר מפעם , סאדיסט אמיתי הוא גם מזוכיסט
תהיה בטוח שאני מסוגלת לספוג כאב icon_smile.gif
אבל זה ממש לא העניין...העניין הוא שאתם מרבים לדבר על סאדיזם בעוד שניתן לספור על יד או שתיים את כמות האנשים שיש כאן שנהנים מכאב. וזאת הנקודה icon_smile.gif
מייקל ג'קסון​(לא בעסק)
יכול להיות שבאמת מעטים אוהבים את זה.אני לא סובל את זה.פעם בראש זה היה נידמה לי שזה כיף.
אחת הסיבות שאיכזבו אותי שאני אסור לי לזיין את המלכה או לגעת בה בכלל אז מה זה שווה?

אני אוהב כל נקודה בגופה של האשה לא רק רגלים.לכן אני הולך על סקס עם שילוב של מאפייני סאדו אך עדיין סקס.זה מצחיק שאני אמור לעשות לעצמי בייד במקום לזיין אותה איזה מין דבר זה.