אש ותמרות עשן |
לפני 17 שנים •
31 במרץ 2007
קראו טוב והפנימו
לפני 17 שנים •
31 במרץ 2007
אש ותמרות עשן • 31 במרץ 2007
לפני כמה שעות נכנסתי לבלוג וברצוני להסב את ליבכם ובחור (שלא אנקוט בשמו )חושב על התאבדות שנמאס לו
ומנהלי האתר אינם עושים דבר אני בשוק והמומה במקום להושיט יד לעזרה לבחור מנהלי האתר מעלימים עין לא יעלה על הדעת לתת לגיטמציה לדברים שקורים כאן בלי תגובה חורה לי מאוד שבחורה אחת שהבחור פיתח תלות בה והגיע עד לתחתית הבור הכלוב אינו שטח הפקר ועדיף שמנהלי האתר יתעשתו מהר ויעשו משהו בנדון (יש פיקוח על אתרי אניטרנט רק להשכלה כללית) אל תשתקו ואת תתנו לדבר כזה לקרוא כבר לפני שבועיים בחור מכאן התאבד אסור לתת לזה לקורא שוב אל תשתקו היום זה הוא ומחר זה יכול להיות כל אחד מאיתנו |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
31 במרץ 2007
Re: קראו טוב והפנימו
לפני 17 שנים •
31 במרץ 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 31 במרץ 2007
י ל ד ה שטן כתב/ה: לפני כמה שעות נכנסתי לבלוג וברצוני להסב את ליבכם ובחור (שלא אנקוט בשמו )חושב על התאבדות שנמאס לו
ומנהלי האתר אינם עושים דבר אני בשוק והמומה במקום להושיט יד לעזרה לבחור מנהלי האתר מעלימים עין לא יעלה על הדעת לתת לגיטמציה לדברים שקורים כאן בלי תגובה חורה לי מאוד שבחורה אחת שהבחור פיתח תלות בה והגיע עד לתחתית הבור הכלוב אינו שטח הפקר ועדיף שמנהלי האתר יתעשתו מהר ויעשו משהו בנדון (יש פיקוח על אתרי אניטרנט רק להשכלה כללית) אל תשתקו ואת תתנו לדבר כזה לקרוא כבר לפני שבועיים בחור מכאן התאבד אסור לתת לזה לקורא שוב אל תשתקו היום זה הוא ומחר זה יכול להיות כל אחד מאיתנו מי זה הבחור? |
|
dragon fly |
לפני 17 שנים •
31 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
31 במרץ 2007
dragon fly • 31 במרץ 2007
י ל ד ה שטן כתב/ה: לפני כמה שעות נכנסתי לבלוג וברצוני להסב את ליבכם ובחור (שלא אנקוט בשמו )חושב על התאבדות שנמאס לו
ומנהלי האתר אינם עושים דבר אני בשוק והמומה במקום להושיט יד לעזרה לבחור מנהלי האתר מעלימים עין לא יעלה על הדעת לתת לגיטמציה לדברים שקורים כאן בלי תגובה חורה לי מאוד שבחורה אחת שהבחור פיתח תלות בה והגיע עד לתחתית הבור הכלוב אינו שטח הפקר ועדיף שמנהלי האתר יתעשתו מהר ויעשו משהו בנדון (יש פיקוח על אתרי אניטרנט רק להשכלה כללית) אל תשתקו ואת תתנו לדבר כזה לקרוא כבר לפני שבועיים בחור מכאן התאבד אסור לתת לזה לקורא שוב אל תשתקו היום זה הוא ומחר זה יכול להיות כל אחד מאיתנו אם את מדברת עליי אז תקבלי אקמול ותרגיעי אין צורך להסחף ןהכנס לדרמות מיותרות כל כך אני ילד גדול ואחראי למעשי שבוע טוב ובינינו בלוג זה סוג של יומן |
|
Ocean(נשלט) |
לפני 17 שנים •
31 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
31 במרץ 2007
Ocean(נשלט) • 31 במרץ 2007
dragon fly כתב/ה: י ל ד ה שטן כתב/ה: לפני כמה שעות נכנסתי לבלוג וברצוני להסב את ליבכם ובחור (שלא אנקוט בשמו )חושב על התאבדות שנמאס לו
ומנהלי האתר אינם עושים דבר אני בשוק והמומה במקום להושיט יד לעזרה לבחור מנהלי האתר מעלימים עין לא יעלה על הדעת לתת לגיטמציה לדברים שקורים כאן בלי תגובה חורה לי מאוד שבחורה אחת שהבחור פיתח תלות בה והגיע עד לתחתית הבור הכלוב אינו שטח הפקר ועדיף שמנהלי האתר יתעשתו מהר ויעשו משהו בנדון (יש פיקוח על אתרי אניטרנט רק להשכלה כללית) אל תשתקו ואת תתנו לדבר כזה לקרוא כבר לפני שבועיים בחור מכאן התאבד אסור לתת לזה לקורא שוב אל תשתקו היום זה הוא ומחר זה יכול להיות כל אחד מאיתנו אם את מדברת עליי אז תקבלי אקמול ותרגיעי אין צורך להסחף ןהכנס לדרמות מיותרות כל כך אני ילד גדול ואחראי למעשי שבוע טוב ובינינו בלוג זה סוג של יומן זו תגובה מגעילה דראגון פליי. הבחורה הביעה דאגה אמיתית וכנה, ואתה כנראה ממבוכה מתייחס אליה בזלזול. לא כולם גילו עדיין שאתה Drama Queen לא קטנה ומבלבל את השכל דרך קבע באורגזמה של מילים כדי ליצור סביבך דרמות, והתמימות שבהן נופלות באיבחונך. מה שמדהים זה שאתה תמיד מתנהג כמו חתלתול כלפי נשים כאן כשזה משרת את הפנטזיה התועלתנית שלך, אך במחי יד אתה שוכח את "הכללים" ומזלזל במישהי שלא פגעה בך במאומה ורק ביקשה את שלומך בהרבה רגישות. אני חושב שזה דיי עלוב. המעט שאתה צריך לעושת זה להתנצל בפניה. אם לא עבורה, אז לפחות עבור ותדמית ה"חתולה" שאתה כה מקפיד לטפח כאן. ולמען כולנו- תפסיק עם הדרמות ופולחן האישיות העצמי שלך. הותשנו. |
|
dragon fly |
לפני 17 שנים •
31 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
31 במרץ 2007
dragon fly • 31 במרץ 2007
[
זו תגובה מגעילה דראגון פליי. הבחורה הביעה דאגה אמיתית וכנה, ואתה כנראה ממבוכה מתייחס אליה בזלזול. לא כולם גילו עדיין שאתה Drama Queen לא קטנה ומבלבל את השכל דרך קבע באורגזמה של מילים כדי ליצור סביבך דרמות, והתמימות שבהן נופלות באיבחונך. מה שמדהים זה שאתה תמיד מתנהג כמו חתלתול כלפי נשים כאן כשזה משרת את הפנטזיה התועלתנית שלך, אך במחי יד אתה שוכח את "הכללים" ומזלזל במישהי שלא פגעה בך במאומה ורק ביקשה את שלומך בהרבה רגישות. אני חושב שזה דיי עלוב. המעט שאתה צריך לעושת זה להתנצל בפניה. אם לא עבורה, אז לפחות עבור ותדמית ה"חתולה" שאתה כה מקפיד לטפח כאן. ולמען כולנו- תפסיק עם הדרמות ופולחן האישיות העצמי שלך. הותשנו.[/quote] קודם כל אני לא מתייחס בזלזול הרגעתי את השטח ככי הבחורה קפצה למסקנות שאני חושב על התאבדות וכו לפעמים יש דברים שאתם מאחרוי המסך לא תבינו אף פעם כי בכל זאת אתם לא מכירים אותי וכו מי אתה שתגיד מי אני בכלל?אתה מכיר אותי? מישהו עשה אותך מכר שלי? אני חתלול כלפי נשים?פה? חמוד שלי יש לי חדשות בשבילך אני לא מחפש פה נשים למימוש פנטזיות וכו שלומי בסדר ומי שבאמת דואג לשלומי שלוח הודעה יפה בפרטי ומקבל תגובה בהתאם גם פה אין לי שום דבר נגד הגברת שללא הכרות באה וקבעה שיש לי תלות באישה מסוימת מה זה השטויות האלו?מי היא בכלל שתקבע מי אני ומה אני?למה היא מכירה אותי באמת? הותשתם סבבה אני לא מחפש מאף אחד תשומת לב מי שחבר שלי ואני חבר שלו יודע את זה אל תחפשו להיות חברים שלי או מכרים שלי היחידה שמכירה אותי מפה באמת ויודעת מי אני ומנ אני בעולם האמיתי זאת דולי וכבודה במקומה מונח זהו שבוע טוב דרך אגה אני לא מכיר אותך בכלל ופעם ראשונה שאני רואה תניק הזה מניחוש קטן אתה בטח עוד אחד ממאוכזבי אין צורך לדאוג לי חברים אני לא ביקשתי ממכם לדאוג לי לעזור לי וכו אושר ובריאות לכולנו חג שמח וכשר מיצית את תגובתי פה סליחם מכל מי שפגעתי פה "בדרמות שלי |
|
Queeny(מתחלפת){being} |
לפני 17 שנים •
31 במרץ 2007
אני חשבתי שמדובר בבלוג הזה דווקא
לפני 17 שנים •
31 במרץ 2007
Queeny(מתחלפת){being} • 31 במרץ 2007
|
|