לא סתם עוד עבד |
לפני 17 שנים •
31 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
31 במרץ 2007
לא סתם עוד עבד • 31 במרץ 2007
F, מהתחרות איתך אני לא מודאג. מילה אחת לאמילי ואתה עם גאג כל הערב
אני לא יכול לדבר בשמם של אחרים, אבל אני לא עושה שום דבר לשם שמיים, ולצדקה כבר תרמתי במשרד. I Play To Win |
|
_טרוריסט חמוש באננס |
לפני 17 שנים •
31 במרץ 2007
שחקו כדי לנצח כמה שאתם רוצים
לפני 17 שנים •
31 במרץ 2007
_טרוריסט חמוש באננס • 31 במרץ 2007
אני בא למסיבה הזאת עם כמה יעדים ברורים:
לכתוש את התנגדות האופוזיציה להתסער לכבוש לא לקחת שבויים ( רק שבויות) כי מסיבות פסח של הפמיליה זה כמו עם חומרי נפץ פלסטיים - לא משחקים, מפוצצים ! ויוה לה רזיסטאנס !!!!!!!!! |
|
Master F(אחר) |
לפני 17 שנים •
1 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 באפר׳ 2007
Master F(אחר) • 1 באפר׳ 2007
לא סתם עוד עבד כתב/ה: F, מהתחרות איתך אני לא מודאג. מילה אחת לאמילי ואתה עם גאג כל הערב
אני לא יכול לדבר בשמם של אחרים, אבל אני לא עושה שום דבר לשם שמיים, ולצדקה כבר תרמתי במשרד. I Play To Win טרוריסט חמוש באננס כתב/ה: אני בא למסיבה הזאת עם כמה יעדים ברורים:
לכתוש את התנגדות האופוזיציה להתסער לכבוש לא לקחת שבויים ( רק שבויות) כי מסיבות פסח של הפמיליה זה כמו עם חומרי נפץ פלסטיים - לא משחקים, מפוצצים ! ויוה לה רזיסטאנס !!!!!!!!! הלו לא מערבים אמילים ולא חומרי נפץ פלסטיים!! אני מציע קרב הוגן,
או מוטב, חלוקה צודקת - לנסר את פלאשבק וטובה שעה אחת קודם |
|
Master F(אחר) |
לפני 17 שנים •
1 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 באפר׳ 2007
Master F(אחר) • 1 באפר׳ 2007
אהה כן ושושו גם)
זאת אומרת לנסר!! |
|
עבודת מאסטר{lori} |
לפני 17 שנים •
1 באפר׳ 2007
Re: שחקו כדי לנצח כמה שאתם רוצים
לפני 17 שנים •
1 באפר׳ 2007
עבודת מאסטר{lori} • 1 באפר׳ 2007
טרוריסט חמוש באננס כתב/ה: אני בא למסיבה הזאת עם כמה יעדים ברורים:
לכתוש את התנגדות האופוזיציה להתסער לכבוש לא לקחת שבויים ( רק שבויות) כי מסיבות פסח של הפמיליה זה כמו עם חומרי נפץ פלסטיים - לא משחקים, מפוצצים ! ויוה לה רזיסטאנס !!!!!!!!! אננס, בחייאת זומזום, אני מבקש - לא להכניס יותר חומרי נפץ למועדון! בפעם האחרונה שרצית להראות לי איזה בלוק סמטקס מגניב קנית זה הסתיים רע. אוף, שוב אני אצטרך לבוא כדי לשמור עליו שלא יתפרע... |
|
flashback{ג"ו} |
לפני 17 שנים •
2 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
2 באפר׳ 2007
flashback{ג"ו} • 2 באפר׳ 2007
Master F כתב/ה: לא סתם עוד עבד כתב/ה: F, מהתחרות איתך אני לא מודאג. מילה אחת לאמילי ואתה עם גאג כל הערב
אני לא יכול לדבר בשמם של אחרים, אבל אני לא עושה שום דבר לשם שמיים, ולצדקה כבר תרמתי במשרד. I Play To Win טרוריסט חמוש באננס כתב/ה: אני בא למסיבה הזאת עם כמה יעדים ברורים:
לכתוש את התנגדות האופוזיציה להתסער לכבוש לא לקחת שבויים ( רק שבויות) כי מסיבות פסח של הפמיליה זה כמו עם חומרי נפץ פלסטיים - לא משחקים, מפוצצים ! ויוה לה רזיסטאנס !!!!!!!!! הלו לא מערבים אמילים ולא חומרי נפץ פלסטיים!! אני מציע קרב הוגן,
או מוטב, חלוקה צודקת - לנסר את פלאשבק וטובה שעה אחת קודם היי היי הייי!! טובה פלאש אחת ביד מאשר שתיים על העץ, תפסת מרובה לא תפסת, ויש גבול לאקסטרים שהילדה עושה, באמשלכם, רחמים... |
|
009(אחר) |
לפני 17 שנים •
2 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
2 באפר׳ 2007
009(אחר) • 2 באפר׳ 2007
009 יפתיע בהפתעות..............
הזוזים יעשו פלאות עם הסחורה הנמכרת................. חג שמח ואהבה וכמובן הרבה סקס לכולם! 009 |
|
עבודת מאסטר{lori} |
לפני 17 שנים •
2 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
2 באפר׳ 2007
עבודת מאסטר{lori} • 2 באפר׳ 2007
Master F כתב/ה: לא סתם עוד עבד כתב/ה: F, מהתחרות איתך אני לא מודאג. מילה אחת לאמילי ואתה עם גאג כל הערב
או מוטב, חלוקה צודקת - לנסר את פלאשבק וטובה שעה אחת קודם לנסר את פלאש. צריכה להיות תכנית טלוויזיה כזו, ריאליטי. מייד אחרי תכנית האירוח לפטפט עם פט, או תכנית המרדפים המשטרתיים - להאנס עם אננס. חבר'ה, אני חושב שאני צריך לעבוד בצוות קריאייטיב של ערוץ 2. צביקה הדר יגמור במכנסיים כשהוא ישמע את הרעיונות שלי |
|