Madame T(שולטת) |
לפני 17 שנים •
5 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
5 באפר׳ 2007
Madame T(שולטת) • 5 באפר׳ 2007
מצטרפת לדבריהם של ננה, רחפוש, נולי, הנזיר, הפיראט והעבד האדום.
לכל אחת הזכות לקבוע קריטריונים משלה ומי שלא מתאים לו, שידלג הלאה. וויז, לי יש שאלה הרבה יותר אקטואלית ומטרידה - איך מעכלים את המצות האלה???? שיהיה לך חג שמח ונטול בעיות עיכול מכל סוג שהוא. |
|
kaly |
לפני 17 שנים •
5 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
5 באפר׳ 2007
kaly • 5 באפר׳ 2007
כל פעם מחדש...
כמה תלונות,על מה ולמה? זהו! אני הולכת לפתוח פוסט על פרופיל של נשלט שאני לא עומדת בדרישות שלו,ולרדת על האמאמא שלו. {מישהו מוכן לשלוח לי לינק לפרופיל שכזה?.. } |
|
tch(נשלט) |
לפני 17 שנים •
5 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
5 באפר׳ 2007
tch(נשלט) • 5 באפר׳ 2007
kaly כתב/ה: כל פעם מחדש...
כמה תלונות,על מה ולמה? זהו! אני הולכת לפתוח פוסט על פרופיל של נשלט שאני לא עומדת בדרישות שלו,ולרדת על האמאמא שלו. {מישהו מוכן לשלוח לי לינק לפרופיל שכזה?.. } כן,אני מוכן.כנסי בו. http://www.thecage.co.il/profile,2592.html |
|
יהלום |
לפני 17 שנים •
5 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
5 באפר׳ 2007
יהלום • 5 באפר׳ 2007
זהו פוסט התמרמרות מיותר להחריד. ואפילו דוחה!
מדוע? כי לכל אחד יש זכות לרצות את מה שהוא רוצה.כל עוד זה חוקי. וזה ישמע אולי חסר התחשבות, אבל אם לא רוצים אותך, זה אחריותך, לא אחריות של מי שלא רוצה אותך. ייתרה מכן מותר לאנשים שלא רוצים אותך, לא לרצות אותך, בגלל מה שבא להם. וזה נכון לגבי כל אחד ואחת. אם לדעתך זה טטמטום, סבבה, זו דעתך. עכשיו לך תמצא דומית שחושבת כמוך ותחגגו לכם. |
|
master281 |
לפני 17 שנים •
5 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
5 באפר׳ 2007
master281 • 5 באפר׳ 2007
לא חבל להוציא אנרגיות על פוסטים משעממים כאלו ?
פשוט אל תגיבו ולאט לאט יעלמו הפוסטים הדוחים האלו וויז תמצא לך חיים במקום להתעסק בשטויות כאלו |
|
devotion(מתחלפת) |
לפני 17 שנים •
5 באפר׳ 2007
Re: איך " לעכל" את הדרישות האלו
לפני 17 שנים •
5 באפר׳ 2007
devotion(מתחלפת) • 5 באפר׳ 2007
monk כתב/ה: WIZARD כתב/ה: אני מחפשת:
אם אתה - - מתחתלגיל 24 ומעל גיל 30 -מתחת לגובה 178ס"מ -שמן או מקריח - גס רוח וטיפש - כותב עם שגיאות כתיב או חסר סיגנון חבל שתטרח לשלוח לי הודעה . עדיפות לגברים גבוהים . ובעלי התמונות הפרטיות - נכון שאתם לא מציפים שאני אבקש ממכם לשלוח לי את התמונות ?! ואני לא כזאת איומה אתה לא צריך לעכל, אלא לקרוא, ואז להחליט אם אתה עונה לקריטריונים הנ"ל או לא. מה לא ברור? נורא פשוט. |
|
huan |
לפני 17 שנים •
5 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
5 באפר׳ 2007
huan • 5 באפר׳ 2007
לקחת את הפוסט הזה של ויז (ופוסטים אחרים שלו) לזרוק אותו לאותה ערמה עם כל השער ולהתחיל לצעוק "קראו וראו איך נכנסים בדומיות! ועל מה? סאבים כפויי טובה"
זה בערך כמו לקחת את הפוסט שהיה פה בזמנו על אחת שהתלוננה עד כמה דומים הם חארות כי מישהו שהיא בקושי הכירה חסם אותה במסנגר ולהציג אותו כמודל לכל הפוסטים שבהם נכנסים בדומים ולצעוק "זאת דוגמא לאיך שנכנסים בדומים! תראו על מה נכנסים בהם! נשלטות זונות!" אז בחיית עזבו שטויות, פה המקרה הוא קצת, אבל קצת שונה. |
|
Afroditi |
לפני 17 שנים •
5 באפר׳ 2007
אני לא מבינה
לפני 17 שנים •
5 באפר׳ 2007
Afroditi • 5 באפר׳ 2007
לאדם אין זכות להחליט מי מתאים לו ומי לא?
נהפוך הוא. כל עוד הדרישות ברורות, יותר קל לכל הצדדים. מספיק לחפש סיבות לקטר, לילל, להתלונן. די .שוב פעם "אכלו לי, שתו לי" מסוג שונה. די. |
|
סיגלית(אחרת) |
לפני 17 שנים •
6 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
6 באפר׳ 2007
סיגלית(אחרת) • 6 באפר׳ 2007
נמאס מתלונות
נמאס מתלונות נמאס מתלונות נמאס מתלונות |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
6 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
6 באפר׳ 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 6 באפר׳ 2007
אני חושב ויז אתה לא צריך להיתעצבן כי כל אחת יכולה להחליט מהי רוצה.
ויז אני חושב שאם אתה רוצה להצליח בהשגה של מישהי ,שבמקביל תעשה סשנים עם מלכה בתשלום או נערת ליווי זה נתון לשיקולך .מהסיבה הפשוטה שאתה שולח לה פנייה היא יודעת לפי המילים שאתה מת שהיא תיהיה איתך או אם אתה חרמן כי לנשים יש אינטואיציות שאתה לא מאמין איזה מוכשרות הן. ברגע שאתה תקבל מהצד אז אתה תיפנה רגוע והיא תרגיש את זה תאמין לי.חבל שפתחת את השרשור הזה כי הן לא מהר ישכחו. |
|