סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הכרות (או גילוי) [פרק 3]

shaydav​(שולט){TomahDav}
לפני 20 שנים • 10 בדצמ׳ 2003

הכרות (או גילוי) [פרק 3]

shaydav​(שולט){TomahDav} • 10 בדצמ׳ 2003
3.
אמרתי והתחלתי ללכת.
כאשר הרגשתי שאינה עומדת בקצב הליכתי משכתי ברצועה בחוזקה עד כי השתטחה על הרצפה, הצלפתי בחוזקה על עכוזה ואמרתי כאילו לעצמי "עכברושים בדרך כלל רצים מהר כנראה נפלתי על אחד עצלן שצריך לחנך" והוספתי " קומי, עכברוש עצלן כדאי מאד שתתחילי לעמוד בקצב אם את רוצה לעלות לדרגת כלב , כי לי אין צורך בעכברוש בכלב כן, עכברוש לא !"
כאשר קמה הבחנתי בשלולית של מיצי קוס אשר השאירה בהשתטחותה " לא מספיק עצלה גם מלכלכת "
אמרתי בכעס תוך כדי הצלפות חוזרות ונשנות על עכוזה שהפך אדום " נקי זאת מיד " צעקתי ותוך כדי שהיא מנסה לדדות לכוון המטלית משכתי בחוזקה ברצועה שבידי עד אשר נפלה הצידה " עם הלשון , תוכיחי שאת כלב ולא עכברוש" " כן אדון שי " קמה בחזרה לתנוחה והחלה מלקקת
"יותר מהר" אמרתי ועם רגלי דחפתי את צווארה הענוג כלפי מטה וכיונתי אותו בשילוב בין הרגל לרצועה כאשר התרצית מרמת הניקיון הרמתי את רגלי מצווארה ואמרתי "קדימה לטיול".
הפלא ופלא היא עמדה בקצב ואף החלה להוביל " לא, לא, לא. !" סיננתי מבין שיני בעודי מושך את הרצועה ומביאה לעצירה פתאומית אשר גרמה לה לחנק ולהשתעלות " לא הולכים לפני אלה אם נתתי את הפקודה להוביל, את צריכה להיות במצב רגלי ליד רגלי בכל מצב אלא אם נאמר לך אחרת על ידי "
באותו רגע הבנתי מה חסר בכדי שתהיה כלבה מן המניין .....
זנב..... כזה ארוך ויפה ויש כזה בדיוק בתיק "שבי ואל תזוזי" ניגשתי לתיק והוצאתי משם את החתול בעל 9 הזנבות וחזרתי היא כבר חיכתה עם הרצועה בידה " יפה אולי שאיר אותך בכל זאת " אמרתי בעודי מלטף את ראשה.
החלנו לעלות במדרגות וכמעט שלא יכולתי לעצור מעצמי לבעול את עכוזה המדהים אך לא , היא צריכה לראות בזה כממתק שנותנים על התנהגות טובה ולא ומעשה בהמתי שהיה מתרחש אילולי איתי עוצר בעד עצמי מבעוד מועד, ובמקום עוד הצלפה הפעם מהשוט .
כל חדר וחדר בשלושת הקומות בבית עד אשר הגענו לאמבטיית הילדים שם הנחתי את רגלי על הרצועה ומשכתי אותה לתנוחה בה הרקטום נחשף במלא הדרו .
" את הולכת לקבל עכשיו את זנב הכלב שלך, זה אומר שאת מעניינת אותי ואולי אני אשמור אותך עוד קצת, עד שתפסיקי להיות מעניינת " אמרתי והבחנתי בחיוך שעל שפתיה והניצוץ שבעינה " תודה אדון שי" אמרה בעודה מחזירה את ראשה למקומו צמוד לרצפה הקרה.
תחילה פרקתי את הזרבובית מצינור המקלחת, אחר מרחתי על ראש הצינור קרם גוף ודחפתי אותו בעדינות לרקטום המזמין , יבבה נפלטה מגרונה , דבר אשר גרם לי להפסיק להתכופף אליה ללטף את שעירה ופניה ולשאול " הכול בסדר, מרסי את זוכרת " " כן " ענתה ומיד הגיע תשובה הולמת בדמות הצלפה , כזאת שפגעה חצי בעכוז חצי בצינור וגרמה לה לרטט חסר שליטה בגוף " כן אדון שי, תודה אדון שי" "ועל מה תודה אם יורשה לי ? " שאלתיה "על האורגזמה הראשונה בחיי אדון שי או כך לפחות אני חושבת אדון שי " ענתה וליבי התמלא נחישות וגאווה, ופניתי להמשיך במשימתי הנוכחית .
פתחתי את ברז המים החמים קלות עד אשר הרגשתי זרימה קלה עוברת בו וצפיתי בבטנה מתנפחת קלות.
כאשר יבבה נוספת הבהירה לי שהלחץ מתקרב לקריטי סגרתי את הברז ואמרתי " שבי על השירותים ושחררי את הכול בלחץ , ואם טיפה אחת תטפטף בדרך תצטרכי לנקות . " בעוד היא מתאמצת שלא לטפטף ניגשה לאסלה ושיחררה את כל כבודת ביטנה פנימה, פעמיים נוספות עברנו את התהליך הנ"ל עד שניגשנו לבדיקת תקינות, לקחתי מברשת שיניים מהכוס שהייתה בצד הכיור ודחפתי בעדינות , לאחר כמחצית הדקה הוצאתי והרחתי קלות הריח לא היה כשל ורדים (עדיין) אך הפך להיות סביל.
"עוד פעמיים" חשבתי לעצמי וכך היה כעבור פעמיים עם קצת עזרה מקרם גוף ( כמובן על בסיס מים )
ריח שושנים הקיף את עכוזה הנחשק. בסיום טקס ניקוי הרקטום עברנו מידית להענקת הזנב,
שלפתי מארנקי את הקונדום היושב שם כדרך קבע ופרשתי אותו על ידית השוט ליטפתי את עכוזה קלות והבטחתי " זה הולך לכאוב , אבל את רוצה להיות כלבה שלי .... נכון ... עכברוש" "כן אדון שי בבקשה אדון שי" יבבה בקול חנוק.שפכתי כמות יפה של אותו קרם גוף על אזור הרקטום בעודי מעסה אותו החלתי דוחף , בתחילה אצבע אחת, אחר שתיים , שלוש ולבסוף נכנסה ידית השוט הנ"ל כמעט נבלע בפנים ונעצר רק בזכות הבליטות שהיו בסוף הידית. "כלבה טובה" אמרתי והמשכתי תוך כדי שאני יורד לגובה ומחבק אותה ועכשיו לצ'ופר שלך....
התרוממתי תוך כדי משיכה של שיערה החלק קלפי מעלה ונשיקה צרפתית חושנית אשר גרמה לה שוב לרטוט ....
ההמשך יבוא
shaydav​(שולט){TomahDav}
לפני 20 שנים • 11 בדצמ׳ 2003

תודה תודה...

shaydav​(שולט){TomahDav} • 11 בדצמ׳ 2003
icon_redface.gif
אני כמעט מסמיק icon_razz.gif
אבל הסופרים האמיתים הם החיים אני רק הבאתי זאת לכתב...
loren
לפני 20 שנים • 12 בדצמ׳ 2003
loren • 12 בדצמ׳ 2003
גם אני מאוד אהבתי- בעיקר את החלק השני ואת זה.. icon_wink.gif
תמשיך לספר לנו עוד.
זיקית
לפני 20 שנים • 19 בדצמ׳ 2003

מממממ

זיקית • 19 בדצמ׳ 2003
וגם גררר...
גם יפה וגם אופה.
icon_twisted.gif