pagosh(שולט) |
לפני 17 שנים •
7 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 באפר׳ 2007
pagosh(שולט) • 7 באפר׳ 2007
תודה דיסנו, שחררת לי איזה ג'יגה בשביל פורנו - יש לך חלק בעולם הבא.
יש איזה רמז לגבי יצירת הגרף עצמו? |
|
דיסוננס |
לפני 17 שנים •
7 באפר׳ 2007
אלוהים אני לא מאמין, זה רודף אותי גם לאתרי סוטים
לפני 17 שנים •
7 באפר׳ 2007
דיסוננס • 7 באפר׳ 2007
אני חושב שקייל דיי פירט את איך עושים את זה.
ודרך אגב, RTMF ! Read The Fucking Manual יש HELP מעולה לתוכנה הזו, ואם אתה ממש חסר סבלנות, הוא גם און ליין. הלינק ארוך מאוד, ההסבר פחות http://www.mathworks.com/access/helpdesk/help/techdoc/index.html?/access/helpdesk/help/techdoc/ref/plot3.html&http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=matlab+help+plot3&meta= |
|
pagosh(שולט) |
לפני 17 שנים •
7 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 באפר׳ 2007
pagosh(שולט) • 7 באפר׳ 2007
או קיי,
לכל אלו שעוקבים אחרי השרשור המטורף הזה ונמצאים במצב מורט עצבים ומתח רב הנה עדכון חם מהשטח. בלינק הזה: http://tushar-mehta.com/excel/charts/3d_surface/index.html#limitation תוכלו לגלות איך עושים "גרף שלושה מימדים" באקסל. לגרף באמת יש שלושה צירים ואליהם ניתן להכניס נתונים - אבל אם תקראו את ההוראות תגלו שזה לא לחלוטין אמיתי. למעשה, באחד הצירים גם אם אתם מכניסים ערך המחשב מתיחס אליו כאל כותר (סימן או מילה) ולא כערך נומרי ממש. השורה התחתונה - ניתן לעשות גרף על שלושה צירים באקסל לא ניתן לעשות גרף אמיתי של שלושה משתנים על שלושה צירים דבר אחר - דיסנו. WTF??? אתה נותן לי לקרוא באנגלית? אם הייתי יודע אנגלית נראה לך שהייתי צריך לעשות גרפים של שלושה מימדים? WTF אחי? WTF ???? עשיתי במטלב נקודה אחת על שלושה צירים. plot3 עם הערכים X1 Y1 Z1 כמו שמסביר קייל. OK. נקודה ושלושה צירים יש. כעת יש לי טבלא ענקים באקסל עם בערך עשרת אלפים תאים מלאים בנתונים. איך אני מגריף את זה? |
|
קייל(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
8 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
8 באפר׳ 2007
קייל(לא בעסק) • 8 באפר׳ 2007
פגוש,
מה שאתה מתאר הוא יותר גרף מהסוג של z=f(x,y), כאשר: X הוא עומק (עד 1 ס"מ בקפיצות של חצי מ"מ, קרי 20 מדידות נגיד). Y הוא אורך הגל (משהו כמו 400 מדידות - אחת לכל ננומטר). Z אצלך הוא עוצמת ההארה שהוא בעצם הטבלה כולה אם הבנתי נכון, משהו כמו 8000 ערכים. דבר ראשון שאתה צריך לעשות זה להגדיר את X במטלאב ככה: x=0:0.05:1, זה ייצור וקטור עם הערכים שאתה רוצה. y=400:1:800 ייצור את ערכי אורך הגל, את הטבלה שלך תעתיק לתוך וקטור Z. איך לעשות את זה הכי נכון זה שאלה מעניינת. אני חושב שהכי טוב יהיה לשמור את זה כקובץ TXT ואח"כ לעשות copy+paste של כל שורה שם לתוך התחביר הזה: Z=[[row1];[row2];...] עכשיו יש לך בעיקרון וקטור אחד של עומק המדידה (X), וקטור אחד של אורך גל (Y) ומטריצה שמתארת את עוצמת ההארה Z עבור כל ערך של עומק ואורך גל. תשתמש בפונקציה surf(x,y,z) בשביל לצייר את המשטח. עליך לוודא שאם "אורך" וקטור X הוא n, ו"אורך" וקטור Y הוא m, אזי יש לך טבלה של nXm ערכים במטריצה Z. בהצלחה. הפונקציה surf נמצאת בספריה graph3d ויש עוד כמה פונקציות דומות לה. תוכל לבחון אותן על ידי שימוש ב- helpwin (מתוך החלון הראשי של התוכנה תקליד את הפקודה הזו וייפתח חלון העזרה) ושם לבחור באופציה graph3d. |
|
pagosh(שולט) |
לפני 17 שנים •
8 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
8 באפר׳ 2007
pagosh(שולט) • 8 באפר׳ 2007
תזכה לחיים ארוכים וטובים - צדיק!
יש לך ללא ספק חלק בעולם הבא. תודה רבה קייל. |
|
pagosh(שולט) |
לפני 17 שנים •
10 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
10 באפר׳ 2007
pagosh(שולט) • 10 באפר׳ 2007
טוב, מטלב תוכנה טובה אבל גדולה מדי.
צריך לדעת יותר מדי קודים בשביל ליצור גרף שכזה אני אנסה לעבוד עם תוכנות ייעודיות ידידותיות יותר למשתמש שלא מצריכות לימוד של שפה סיגמה פלוט או SPSS - אולי התשובה הקלה נמצאת שם פג |
|
מכשפונת ממתק |
לפני 17 שנים •
10 באפר׳ 2007
אתה רואה
לפני 17 שנים •
10 באפר׳ 2007
מכשפונת ממתק • 10 באפר׳ 2007
מראש אמרתי לעצמי הוא צריך SPSS
אבל לא יצא לי להגיד לך. אהה לדעתי יש לי את התוכנה על דיסק אם אתה צריך. |
|
pagosh(שולט) |
לפני 17 שנים •
10 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
10 באפר׳ 2007
לא, תודה.
יש באינטרנט. SPSS 14 הבעיה היא להפעיל. זו תוכנה טובה לסטטיסטיקה. אני מניח שמי שיודע להפעיל אותה הוא תותח על. אני יעדכן את הקוראים בהתפתחויות המרעישות של גרף שלושת הצירים שלי |
|
pagosh(שולט) |
לפני 17 שנים •
10 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
10 באפר׳ 2007
הנה זה!!!
דיסוננס הכין לי את הגרף בשלוש שניות במטלב. הבנאדם הן גאון והן פילנטרופ מהמעלה הראשונה. אני מודה לדיסנו היקר מכל וכל. אתה אדם טוב. תודה רבה. http://www.thecage.co.il/coppermine/displayimage.php?pid=8666&fullsize=1 האמת שקשה קצת לראות ובטח שלא קל להבין שום דבר מהדבר הזה. אבל בכל זאת, כך זה אמור להראות (פחות או יותר). האמינו לי. תודה ושוב תודה לצדיק דיסנו שגאל אותנו מהמשך אין סופי של השרשור הזה. פגוש |
|