טוהר0(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
10 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
10 באפר׳ 2007
טוהר0(נשלטת) • 10 באפר׳ 2007
עומריקו כתב/ה: אממממ
הבנתי אז זה בעצם ליצור את מה שאתה היית רוצה להיות ? כי אם אני שולט בצורה מוחלטת במה אנשים קוראים או בעצם איך שהם רואים אותי אני יוצר בפנייהם עומר ( לשם דוגמא) שאני רוצה להיות ? כי אני מראה להם רק צדדים שאני רוצה או רואה לנכון ? זה לא עובד ככה. לא בטוח שאנשים יפרשו את מה שהם קוראים, כפי שהיית רוצה שיפרשו. דרך אגב, אם יש לך אוייבים, אתה יכול להיות בטוח שהם יקפידו לקרוא את הבלוג ולהשתמש בו נגדך. זה פשוט לשים להם נשק בידיים ולומר להם- תירו בי. |
|
cai |
לפני 17 שנים •
10 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
10 באפר׳ 2007
cai • 10 באפר׳ 2007
אני חושבת שזה בדיוק ככה. יש לך את החופש ליצור דמות.
להוציא את הפן הדכאוני שלך, או הצוהל שלך, או המזיין-כל-מה-שזז, או המתלונן, או האנורקס, או הנורא מוכשר בכתיבה. הכל עובד. ולפי דעתי דווקא בעניין האויבים אפשר להיות רגוע. אנשים שיש להם אויבים אמיתיים דואגים לאנונימיות. אויבי סרק לא יתעניינו בבלוג שלך. |
|
jem's |
לפני 17 שנים •
10 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
10 באפר׳ 2007
jem's • 10 באפר׳ 2007
אממממ
אוקי אז בעצם את יכולה להגיד כל מה שאת רוצה או רואה לנכון ? בהנחה כי איש לא ישתמש בזה לרעתך ? כי את יוצאת מנקודת הנחה כי אדם אשר יש לו אוייבים לא יפרסם בלוג פתוח תחת שמו ? בעצם לפי מה שאתם אומרים בלוג הוא לא יותר מסיפור אשר אותו כותב בעל הבלוג? לא יודע עדיין ניראה לי דיי הזוי כל הקטע של בלוג אבל כניראה בגלל זה אני לא יוצר לי אחד או נכנס לבלוגים של אנשים אפילו הקרובים לי ביותר |
|
cai |
לפני 17 שנים •
10 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
10 באפר׳ 2007
cai • 10 באפר׳ 2007
יש אנשים שיש להם בלוג ויש אנשים שאין להם. למי שיש בלוג נראה מאוד ברור להחזיק אחד כזה. למי שאין, אין מושג למה זה טוב. וזה לא צריך להפתיע אותך, זה בדיוק כמו לשתות וויסקי או להיות צמחוני.
|
|
jem's |
לפני 17 שנים •
10 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
10 באפר׳ 2007
jem's • 10 באפר׳ 2007
cai כתב/ה: יש אנשים שיש להם בלוג ויש אנשים שאין להם. למי שיש בלוג נראה מאוד ברור להחזיק אחד כזה. למי שאין, אין מושג למה זה טוב. וזה לא צריך להפתיע אותך, זה בדיוק כמו לשתות וויסקי או להיות צמחוני.
אני לא בא לשפוט או משהו כזה רק נתקלתי במקרה שנכתב על אדם משהו בבלוג ומאחר והוא לא קורא או מודע לקיום הבלוג הוא לא יכול לדעת על הביקורת או דברי ה"אהבה" שנכתבו בו אז עלתה בי השאלה מדוע זה נכתב? והאמת אחרי פשפוש בכמה בלוגים במהלך היום אני חייב לציין שזה דיי נחמד אבל שוב אחלה סיפור |
|