צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

ונעבור לשאלה הבאה - אפר סיגריות!

טוהר0​(נשלטת)
לפני 17 שנים • 12 באפר׳ 2007
טוהר0​(נשלטת) • 12 באפר׳ 2007
pagosh כתב/ה:
טוהר0 כתב/ה:
מה עם לכבות סיגריות על הלשון? ההיגיון אומר שמסוכן. מצד שני- יש שם הרבה רוק, אז אולי זה בסדר?

שאלה טובה!
החום מהסיגריה בהחלט עלול לפגוע ברקמה העדינה של הלשון.
למרות הרוק שמכבה את הסיגריה - החום לא נעלה פתאום (חוק שימור אנרגיה). החום שכבר קיים מהבערה של הסיגריה יפגע ברוק וירתיח אותו (ברמה מסוימת ומקומית) מה שעלול לבשל לנו את האזור.

זה מסביר את רוב הכוויות על הלשון שלי icon_eek.gif
נילי ונילי
לפני 17 שנים • 15 באפר׳ 2007
נילי ונילי • 15 באפר׳ 2007
pagosh כתב/ה:
אפר טרי של סיגריה (לא כזה שעמד שעות במאפרה)
מהסוג שעוד מחובר לסגריה, הוא בחזקת סטרילי!
ז"א חומר שעבר ליבון ושריפה וככל הנראה אין עליו שום חיים.
מבחינה זו - אין בעיה.
מה הם התוצרים שמתקבלים עקב שריפה של חומרים כאלה או אחרים אותם ציינה קוויסני?
אם כן, בדרך כלל תוצרי שריפה מלאה של חומרים אורגניים הם פחמן דו חמצני ומים.
האפר הוא למעשה השאריות של כל מה שהוא לא אורגני. בדרך כלל תערובות של מתכות עם חמצן.
אני רוצה לחזק את דעתה של קווינסי שאומרת - במידה סבירה - זה בסדר גמור.
אל תתנו לאפר להפוך לתזונה העיקרית שלכם.

פשוש! אמא מאוכזבת ממך קשות.
גם אם חומר אינו נושא חיידקים ואין עליו חיים מכל סוג שהוא, זה עדיין לא עושה את זה בסדר להתפלש בו.
זה נורא חסר אחריות מצידך לפטור את הסוגייה ב"זה סטרילי, אין על זה חיידקים, לכי תאכלי אפר".

משרד הבריאות מבקש להבהיר כי הסיבה שעישון סיגריות מסוכן לבריאות *אינה* סכנת הדבקות במחלות ויראליות וגם לא נובעת משלושת החיידקים והחצי-אמבה בקצה של הסיגרייה

סיגריות מסוכנות לבריאות בגלל הכימייה שלהן ולא בגלל הביולוגיה.

בגלל שהחומרים מהם הן עשויות מתפרקים לרעלנים במקרה הטוב ולקרצינוגנים (יענתו- חומרים מסרטנים) במקרה הרע.
גם הטבק וגם הנייר עצמו ממנו עשויה הסיגריה מתפרקים לאינספור חלאה וחולירה ושומר נפשו ירחק.

על אף כל זאת, לקוראת אמילי, בכל מקרה, לא אמורה להיות בעיה עם קצת אפר ופה ושם.
נראה לי שאת בטוחה, כל זמן שאת לא עוברת את השלושה פאקטים ביום
Afroditi
לפני 17 שנים • 15 באפר׳ 2007

אני כבר מחכה

Afroditi • 15 באפר׳ 2007
קצרת רוח לשאלה הפולניה הבאה..... devilwitch.gif icon_sad.gif icon_cool.gif icon_razz.gif icon_evil.gif icon_twisted.gif icon_idea.gif icon_redface.gif icon_cry.gif icon_sad.gif icon_evil.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
Toxic Princess
לפני 17 שנים • 16 באפר׳ 2007
Toxic Princess • 16 באפר׳ 2007
וול, אני לא חושבת שזה מזיק יותר מדי.. כי אני בלעתי אפר של איזה שלוש סיגריות פעם בצבא כדי לצאת גימלים (נו, לעלות את החום וזה) וחוצמזה שזה היה מגעיל מר ועשה איכסה רצינית בפה, זה נשטף במים, וזהו בעיקרון... לא היו לי שום תופעות לוואי.
אפילו החום לא הגיע בזמן הנכון אלא איחר באיזה שעה וחצי אחרי שכבר יצאתי מהמרפאה =\